canım ya banada tam tersini söyledi servis.parlatıcı kullanma dedi.ama benim bulaşıklar rengarenk,süt bulanığı gibi.çizik,gökkuşağı renkler var ne arasan yan.misafire çıkarılacak hali yok.bende anlamada walla ne diyim.ama kötü bir olay yani:))herseferınde farklı farklı deterjanmı kullanıyorsun mesela benım komsum sureklı kullandıgı deterjan vardı bır ara baska markaya gectı onunda bardak tabak v.s esyalarında soluk renkler olustu kendınden cızık dalgalanmalar
ayrıca teknısyen gelp baktıgında deterjanlarınız ıster tablet ıster toz seklı ne olursa olsun ıcınde parlatıcısıda olsa sızler yenıden parlatıcı gozune parlatıcı koymayı eksık etmeyın dedı
umarım bır sonuca varırsın
inşallah bakalım.birdaha çagıracam servisi.sağol canım:))ennur cugum bende senın buyazını gordukten sonra servıs cagırmayı dusunuyorum benımkıde cok berbat durumda cunku ama dedıgın gıbı servıste cok oyalıyo alanakadar bın dıl dokuyolar sonra donup bakan yok yada şikayetim var .com a şikayet yazacagım belkı işe yarar tabı servıs gelmezse neyse umarım cozum buluruz sevgıler
kızlar ne yaparsanız yapın hangi marka kullanırsanız kulanın camlar ciziliyor ve matlasıyor kirli bir görünüm alıyor yıllardır bir cözüm bulamadımsade bardaklar degil kasıklar catallar ciziliyor bende kıymetli cizilmesini istemedigim hic bir seyi makinaya atmıyorum
benim de bulaşık makinem siemens ama benim bardaklarım tabaklarımda da gölge gibi oluyor ?arçelik aman aman allah sana kolaylık versin.benim çamaşır makinam arçelikti 5yıl kullana bildim sonra yemin ettim birdaha evime arçelik sokamam..bn boosch ve sımens kullanıyorum ve çok memnunum.camları elde yıkamaya gelince o zaman makimaya ne gerek var:Roflol:
en güzel bosch ben çok memnunum
en güzel bosch ben çok memnunum
benim makinamda beko bende çizilme sorunu yaşadım birde son dönemde bulaşıklarımı yağlı çıkarmaya başlamıştı deterjanda calgon kullanıyordum taşındığım için servis çağırmadım 1 yıl kullandım şimdilik başka sebeplerdem dolayı makinam 2 yıl bekleyecek beni açılış 2 yıl sonra sorunlar devam ederse o zaman yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?