merhaba arkadaşlar,çeyizim için bulaşık makinesi alıcam.Başlarda bosch veya siemens düşünüyordum ama kurutma problemi ile ilgili okuduğum sıkıntılardan dolayı kararsız kaldım.bir de arçeliğin bu modelini görünce aşık oldum.(Arçelik 6384HC ) Bu makineyi kullanan var mı,tavsiye eder misiniz ?
merhaba arkadaşlar,çeyizim için bulaşık makinesi alıcam.Başlarda bosch veya siemens düşünüyordum ama kurutma problemi ile ilgili okuduğum sıkıntılardan dolayı kararsız kaldım.bir de arçeliğin bu modelini görünce aşık oldum.(Arçelik 6384HC ) Bu makineyi kullanan var mı,tavsiye eder misiniz ? Eki Görüntüle 931205
Selamlar, açıkçası bu bulaşık makinasını bende çok beğenmiştim. Hatta bununla takım buzdolabı alacaktık. Gittik anlaştık ama sonra mağazada ki çok sevdiğim bir abim çok zor bunlarla uğraşmak dedi. Yine de aldım, teslimata kadar depoda kalacaktı. Ve ben teslimata yakın fikir değiştirdim. Çok şık bir makina gerçekten, ama temizliği çok sıkıntılı olabilir. Benim ankastre ocağım siyah cam, aman allahım diyorum başka da birşey demiyorum. Üstünde yemek yapmasanızda toz, her bezle silinmiyor, lekeler kalıyor, dalga dalga görünüyor. Yani tabi karar sizin ama, siyah camın temizliği gerçekten zor. Bu arada, salonda ki tv sehpamda siyah cam, eşim beğendi ben silicem dedi, deliriyor :)))) Her gün tozunu alıyor sehpanın, arkasını dönüyor yine toz. Bir kez daha düşünün derim. Ben Arçelk'in normal 4 programlı makinasını aldım, gri olanı gayet memnunum bu arada.
merhaba arkadaşlar,çeyizim için bulaşık makinesi alıcam.Başlarda bosch veya siemens düşünüyordum ama kurutma problemi ile ilgili okuduğum sıkıntılardan dolayı kararsız kaldım.bir de arçeliğin bu modelini görünce aşık oldum.(Arçelik 6384HC ) Bu makineyi kullanan var mı,tavsiye eder misiniz ? Eki Görüntüle 931205
Tam göremiyorum ama düğmeleri iç kısımda kalıyorsa tavsiye etmem. Bizim evdekinin düğmeleri iç kısımda kalıyor ve dışarıdan bakınca yıkama ne aşamada görülemiyor mutlaka kapağı açmak gerekiyor. Görüntüsü şık bir ürün. İz bırakmıyorsa ve yıkama aşaması dışarıdan da görülebiliyorsa alınabilir bence
arkadaşlar sabahları çalıştığım için akşamları gelen bir servis çağırdım bozulan makinam için çok memnun kaldım ayrıca fiyat karşılaştırmalarıma göre oldukça uygun fiyat verdiler ve de kireç kırıcı hediye ettiler internet sitesinde araştırırken buldum herkes çok memnun olduğunu yazmış tavsiye ederim www.gezginservis.net diye bi adresleri vardı makinamı 1 gün içinde teslim ettiler.