yapmadık yapmadık derler,yaptık şeklinde kabul eden partiyle gerekirse kolalisyona bile giderler!gözünü sevdiğimin poltkacılarıYine kendi içlerinde bir açıklama var diye koşup geldim ama değilmiş. C. Başkanı açıklama yapana kadar hangi taraftan olacağına emin olmayanların toplu suşusunu izlerim demiştim.
öyle demek istese derdi benceBile isteye soykirim yapmadik ne demek yahu? Istemeden soykirim yaptik demek mi istedi ne dedi bu adam?
Ulke savasta Ermeniler koyleri yakip yikmaya insanlari oldurmeye baslamis ve Ermeni tehcirine karar verilmis tam 100 yil önce. Ne demeliydik buyrun yakip yikin yagmalayin öldürün ne olacak canim mi?
Evet Turklerden de Ermenilerden de cok fazla olen oldu ama buna soykirim demek neyin kafasi Allasen
soykırımın kasıtlısı kasıtsızı olmazöyle demek istese derdi bence
mesela almanya gibi kasitli bir soykirim yapmadik diyor arinc. soykirim yapmadik demesinede gerek yok cünkü türkiyenin bu konudaki tutumunu dusuncesini herkes biliyor zaten. türkiye soykirimi kabul etmiyor! özellikle dile getirmeye gerek yok.
ama aci olaylarinda yasandigi yalanlanamaz bir gercek! o yüzden kasitli bir soykirim yapmadik diyor.
Soylediginden sizin dedikleriniz cikmiyor. Kasitli soykirim yapmadik istemeden soykirim yaptik demek. Biz soykirim yapmadik savas şartlarında boyle bir karar verildi evet tehcir sırasında hayatini kaybeden cokca insan öldü Ermeni ceteleri de bizim insanlarimizi oldurduler. Tehcir soylarini kirmak icin degil memleketini korumak icin uygulanmisöyle demek istese derdi bence
mesela almanya gibi kasitli bir soykirim yapmadik diyor arinc. soykirim yapmadik demesinede gerek yok cünkü türkiyenin bu konudaki tutumunu dusuncesini herkes biliyor zaten. türkiye soykirimi kabul etmiyor! özellikle dile getirmeye gerek yok.
ama aci olaylarinda yasandigi yalanlanamaz bir gercek! o yüzden kasitli bir soykirim yapmadik diyor.
Soylediginden sizin dedikleriniz cikmiyor. Kasitli soykirim yapmadik istemeden soykirim yaptik demek. Biz soykirim yapmadik savas şartlarında boyle bir karar verildi evet tehcir sırasında hayatini kaybeden cokca insan öldü Ermeni ceteleri de bizim insanlarimizi oldurduler. Tehcir soylarini kirmak icin degil memleketini korumak icin uygulanmis
bu gün yerdiği o partiyle yarın koalisyona gidecekmi onu söyleArınç'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
Bu sadece bu 24 Nisan'da beklenen bir şey değil. Biz nasıl Çanakkale zaferini kutluyorsak, Ermeni diasporası da bunu kutluyor. Bizim tarihimizde kara leke yok.
Bilerek kasıtla soykırım yapmadık, soykırım yapanlar bellidir. BM 'nin tarifine 1915'te Türkiye 'de yaşanan olaylar girmez. HDP hariç Türkye'deki siyasi partiler ittifak ettiler.
ben yorulmayim alin adamin agzindan söyledikleri!!
tek bir cümleyi cimbizla secip üstüne gereksiz gereksiz konusuyorsunuz!!
üsenmiyorsunuz da...
nerden ne cikarsak kar diye düsünüyorsunuz!
Gereksiz olan sizle muhatap olmam. Selametle.Arınç'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
Bu sadece bu 24 Nisan'da beklenen bir şey değil. Biz nasıl Çanakkale zaferini kutluyorsak, Ermeni diasporası da bunu kutluyor. Bizim tarihimizde kara leke yok.
Bilerek kasıtla soykırım yapmadık, soykırım yapanlar bellidir. BM 'nin tarifine 1915'te Türkiye 'de yaşanan olaylar girmez. HDP hariç Türkye'deki siyasi partiler ittifak ettiler.
ben yorulmayim alin adamin agzindan söyledikleri!!
tek bir cümleyi cimbizla secip üstüne gereksiz gereksiz konusuyorsunuz!!
üsenmiyorsunuz da...
nerden ne cikarsak kar diye düsünüyorsunuz!
Gereksiz olan sizle muhatap olmam. Selametle.
Not. Bol unlemli yazinca etkili oldugunu saniyorsunuz da ancak komik oluyorsunuz.
aynı düşüncedeyim..biz misafirliğe gitmiştik eşimle ermeni asıllı ailesi fransaya sürülmüş alevi bir aile,adamda hayli yaşlı eşimle bu konuda bayağı tartıştılar..fakat yaşan onlar sonuçta..Geçmişiyle yüzleşmeyenin bir geleceği olamaz doğu ve güneydoğu etkin bir nüfusa sahip ermeni vardı ozamanın Osmanlısında 1915 olayları kapsamında bu nüfusa neoldu sürüldülermi Katl mi edildiler bilemiyorum ama varsa bir Suçumuz yüzleşmeliyiz
bende size sormuştum hdp koalisyonu meselesini?cevap veremedi
error verdiniz ama kabul edin
önceki yazimda iddianizi cürüttümbu gün yerdiği o partiyle yarın koalisyona gidecekmi onu söyle
önden buyurbende size sormuştum hdp koalisyonu meselesini?
tabiiki gerekirse şartlar gerektirdiği için düşünceleri tamamen ters düştüğü ve çizgisine göre oturmaması gerektiği halde oturacak koalisyonaönden buyur
akp neylerse doğru eyler diyorumönden buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?