- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
aynen konuşma başladığından beri hı hır sesleri çıkıyordu sürekli önce bi dinlemeyi öğrensnlerr sonra itiraz etsinler.
AKP liler neden dinlemeyi bilmiyor o zaman Osman baydemir Konuşurken adamlar ne diye konuşmasına fırsat tanımadılar? Biraz objektif olun bırakın bu Irkçı söylemlerinizi. Allah yarattığı kullarını ayırt etmezken siz hangi hakla Kürtleri hakir görüyorsunuz?
AKP liler neden dinlemeyi bilmiyor o zaman Osman baydemir Konuşurken adamlar ne diye konuşmasına fırsat tanımadılar? Biraz objektif olun bırakın bu Irkçı söylemlerinizi. Allah yarattığı kullarını ayırt etmezken siz hangi hakla Kürtleri hakir görüyorsunuz?
Hdp liler = PKK olarak görüyorsanız neden bir Sürü Türk oyu aldılar . Sizin göremediğiniz gerçekleri Görmüş olabilirler mi acaba?
Hdp liler = PKK olarak görüyorsanız neden bir Sürü Türk oyu aldılar . Sizin göremediğiniz gerçekleri Görmüş olabilirler mi acaba?
Sormama gerek yok sizin gibi Irkçı olmadıkları ve sizin gibi at gözlüğüyle olaylara bakmadıkları için verdiklerini gayet iyi biliyorum. Neyse sizin gibilerle tartışılmaz çünkü tartışmak için bi birikim gerekir ama sizde bunun Olduğunu sanmıyorum. Hdp yi karalamaya devam edin kolay gelsin canlarım:)O oylari verenlere sor olur mu arkadasm
Sormama gerek yok sizin gibi Irkçı olmadıkları ve sizin gibi at gözlüğüyle olaylara bakmadıkları için verdiklerini gayet iyi biliyorum. Neyse sizin gibilerle tartışılmaz çünkü tartışmak için bi birikim gerekir ama sizde bunun Olduğunu sanmıyorum. Hdp yi karalamaya devam edin kolay gelsin canlarım:)
Kürt ile pkk ve meclis adiyla hdp arasinda daglar kadar fark var.. Bende yari kürdüm ama asla pkk'yi destekleyenlerin mecliste isi yok diyorum! Objektif olun diyorsunuz da, objektif olmayan sizsiniz.. Sirf arinc akp'li diye konuyu nerelere cekiyorsunuzAKP liler neden dinlemeyi bilmiyor o zaman Osman baydemir Konuşurken adamlar ne diye konuşmasına fırsat tanımadılar? Biraz objektif olun bırakın bu Irkçı söylemlerinizi. Allah yarattığı kullarını ayırt etmezken siz hangi hakla Kürtleri hakir görüyorsunuz?
Bazi turkler hdp'ye neden oy verdi biliyormusun? kurt halki ya da pkk umurlarinda bile degil.. sirf akp hukumet olmasin diye.. bir partiye karsi olan nefretin ne kadar olursa olsun kendi ulkeni satmicaksin, pkkli haydutlari meclise sokmayacaksin arkadasim..Hdp liler = PKK olarak görüyorsanız neden bir Sürü Türk oyu aldılar . Sizin göremediğiniz gerçekleri Görmüş olabilirler mi acaba?
Sormama gerek yok sizin gibi Irkçı olmadıkları ve sizin gibi at gözlüğüyle olaylara bakmadıkları için verdiklerini gayet iyi biliyorum. Neyse sizin gibilerle tartışılmaz çünkü tartışmak için bi birikim gerekir ama sizde bunun Olduğunu sanmıyorum. Hdp yi karalamaya devam edin kolay gelsin canlarım:)
Bazi turkler hdp'ye neden oy verdi biliyormusun? kurt halki ya da pkk umurlarinda bile degil.. sirf akp hukumet olmasin diye.. bir partiye karsi olan nefretin ne kadar olursa olsun kendi ulkeni satmicaksin, pkkli haydutlari meclise sokmayacaksin arkadasim..
Tamam abla b3n en uyisi yemek topikime gidim byKızlar sakin nolur.Tek yürek olmamız gerek.Yabancı basında iyi şeyler yazmıyor
uzuluyorum gercekten.. tum kürtleri ayni kefeye koymalari.. hdp'yi desteklemeyenler kürt düsmaniymis gibi yansitiliyor.. oysa ki hdp'nin uzaktan yakindan kürtlerle alakasi yok. Sadece propogandalari o yöndeSoktuktan sonrada goruyoruz ilk gunden tehdit ettiler .simdide kuryelik ve tukurumuzle bogariz diolar biz bunlari soyluyoruz ama arkadasimiz anlamiyor ne yazikkk
Ablamı dinleyin, yoksa ben devreye giriyorum hoş olmuyorKızlar sakin nolur.Tek yürek olmamız gerek.Yabancı basında iyi şeyler yazmıyor
Bugun isvec manseti : "Türkiye'de ic savas muhtemel"Kızlar sakin nolur.Tek yürek olmamız gerek.Yabancı basında iyi şeyler yazmıyor
Oy canım yaAblamı dinleyin, yoksa ben devreye giriyorum hoş olmuyor
İşde bunu bende okudum.Allah sonumuzu hayır etsin.Çok üzülüyorumBugun isvec manseti : "Türkiye'de ic savas muhtemel"
biz kendimiz ayri gayri koydukca daha cok sevindiririz yabanci ulkerleri.. oglumun bakicisiyla konustuk bugun kendisi isvecli.. annen döndü mü türkiyeden dedi yok dedim.. orasi cok tehlikeli degil mi diyor kadin nasil korktuysa artik medyadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?