- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
[Q"HanimiGetir, post: 38278723, member: 71105"]Menüler tamamdır,bulaşıklarıda kime yıkatsak
bu kadar azmı imiş ya inanmadım oky D:İŞTE ERSOY'UN MAL VARLIĞI
-İstanbul'da 28 daire
Fenerbahçe'de bir sauna salonu
-Fethiye'de benzin istasyonu
-TT Arena'nın yapımında da kullanılan kule vinç ve 5 adet iş makinesi
Sultans Restoran'da ortaklık
-600 bin dolar değerinde olduğu tahmin edilen takı ve kürk
-Mercedes otomobil
-Marmaris'te bir koy
Bodrum'da bir villa
Antalya'da bir daire
Eki Görüntüle 1333474
Onuda ben yikayim bari siz yen icin o koy icin bulasikci olurum heheheh( cikarci smiley )
yarısını söylememiştir. vergiden kaçırma olayı :)bu kadar azmı imiş ya inanmadım oky D:
kesinlikleyarısını söylememiştir. vergiden kaçırma olayı :)
Mune .!.:Tamamdır kızlar Bülent hanımın koyunu kapatıyoruz 1 haftalığına, Hanım üstsüz müyüz değil miyiz diye gelen, potansiyel röntgencilik yapacak damlara karşı sen keleş'ini getir, ben evden merdane, döküm tava ne varsa toplayıp getiriyorum, arasıra senle ortalığı kolaçan eder, gözlerini plaja çeviren öküzlerin beyin loplarını birbirinden ayırırız
Tamamdır kızlar Bülent hanımın koyunu kapatıyoruz 1 haftalığına, Hanım üstsüz müyüz değil miyiz diye gelen, potansiyel röntgencilik yapacak damlara karşı sen keleş'ini getir, ben evden merdane, döküm tava ne varsa toplayıp getiriyorum, arasıra senle ortalığı kolaçan eder, gözlerini plaja çeviren öküzlerin beyin loplarını birbirinden ayırırız
Ekip hazır yola çıkabilirizzz
Hanimcim biliyormusun hani poaca yada borek pismeye yakin firindan o mayali hamur kokusu eve yayilir ya o kokuyu aliyorum suan valla nasil canim cekti...of of boyle de yazilmaz ki ya....
HanimKelesimiG: 38279942 .!.:Geçmiş olsun havada soğuk,bolcana vitamşn filan al olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?