Bülent Ersoy servetini Diyanet'e bağışlıyor

[QUOTEMune post: 38278379, member: 11473"]He valla düşünsene koca koy bize ait, sere serpe güneşlen, hazırla yiyecek içecekleri, aç birde müzik vur patlasın çal oynasın
Ne kafa dağıtırdık ama Tapusunu bize versin demiyoruz, çok değil 1 hafta
[/QUOTE]

Ben kac gundur bulent ersoy deyip duruyordum osmanlicayla ilgili her yere demek hissetmisim hahahah

Kendisine mektup yazsam o koyu bize ver desem...desturrr allahuekberrrrr der allah esirgesin...

O mallar icin akp tesekkur mahiyetinde (sanirim bu kelime de osmanlica) gel seni ogretmen yapalim derse ki hersey olabilir.o sinif toptan intihar durumu olur mezar taslarina osmanlica yazi attiriverirler kimse bilemez neden gittiler...

Tamamdır kızlar Bülent hanımın koyunu kapatıyoruz 1 haftalığına, Hanım üstsüz müyüz değil miyiz diye gelen, potansiyel röntgencilik yapacak damlara karşı sen keleş'ini getir, ben evden merdane, döküm tava ne varsa toplayıp getiriyorum, arasıra senle ortalığı kolaçan eder, gözlerini plaja çeviren öküzlerin beyin loplarını birbirinden ayırırız

bu kadar azmı imiş ya inanmadım oky D:

Onuda ben yikayim bari siz yen icin o koy icin bulasikci olurum heheheh( cikarci smiley )

Ekip hazır yola çıkabilirizzz [/QUOTE]

Hanimcim biliyormusun hani poaca yada borek pismeye yakin firindan o mayali hamur kokusu eve yayilir ya o kokuyu aliyorum suan valla nasil canim cekti...of of boyle de yazilmaz ki ya....

Gizli resim cekip medya ya kapak oluruz...mansette su olur...

Koy da kirlilik...

Bulunt ersoyun diyanete bagisladigi koyda ustsuz ciplak guneslenen chp li bayanlar bide utanmadan siritiyor...hahahaha

Müdürüm merak etme,keleş hazır o yetmedi sniperıda hazırladım onuda okicim kullancak,nevoşada merdaneyi verelim .

Sol lop benim ona göre senda sağ lopu alıver

Ekip hazır yola çıkabilirizzz

Hanimcim biliyormusun hani poaca yada borek pismeye yakin firindan o mayali hamur kokusu eve yayilir ya o kokuyu aliyorum suan valla nasil canim cekti...of of boyle de yazilmaz ki ya....[/QUOTE]

Olsada şimdi yesek demi mis gibide kokar mayalı şimdi

Yemekten bahsetmeyin, yaza kadar fit olmamız lazım, plajda bol bol yer içeriz ama şimdi diyet yapıyoruz, karnınızı içeri çekerken görmeyeyim sonra

Hanimcim biliyormusun hani poaca yada borek pismeye yakin firindan o mayali hamur kokusu eve yayilir ya o kokuyu aliyorum suan valla nasil canim cekti...of of boyle de yazilmaz ki ya....

Olsada şimdi yesek demi mis gibide kokar mayalı şimdi [/QUOTE]

Aynen valla sicacik cayla ohh mis...

Cok kotu gribim azicik dermanim olsa kalkip yapicam iyilesin ce artik...

Bu kadının imitasyon takıları çok pahalı diyorlardı onları da bağışladı mı acab diyanet bozdurur bozdurur harcar artık

Bülent Ersoy'un şu an bildiğim ciddi bir sağlık problemi yok. Mirasını basına açıklamasının sebebi mal varlığına biraz daha eklemek olsa gerek. Bunun için de Diyanet'i seçmesi yerinde bir karar olmuş. Rüzgar bu yönden esiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…