Bülent Ersoy'dan 'mülteci' çıkışı!

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.449
548
Bülent Ersoy, Türkiye’deki mülteciler konusunda tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.
Ülkemizde yaşayan mülteciler hakkında konuşan şarkıcı Bülent Ersoy, “Onlara yardım ediyor musunuz?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi. Cansız bedeni Bodrum sahiline vuran Aylan bebekten habersiz olduğunu belirten Ersoy “Yurt dışındaydım. Ah yavrum ah. Ben onların gelmeleri taraftarı değilim” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Sözlerim yanlış anlaşılırsa anlaşılsın. Bizim aç insanlarımız var, sefaletle boğuşan insanlarımız var. Bunlar tabii ki hassas konular. Benim kanım, canım, vatandaşlarım dururken zannetmiyorum ki oraya yardım edeyim. İsteyen kızsın, isteyen söylensin ama benim görüşüm bu.”

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN..

http://www.medyatava.com/haber/bulent-ersoydan-multeci-cikisi_129488#sthash.DnSs0bfc.dpuf

sen kendi vatandaşına dahi yardım etmiyorsun ki kendine milyonlar değerinde takı almaktan

kiralık aşk dizisindeki çocuğun yakışıklılığından haberin var ama demek ki dünyayı sarsan haberlerden haberin yok

Türklere yardım ediyomuymuş?

Zevki sefaya düşkün elinden gelse öbür dünyaya götürecek , birilerine yardım ettiğini sanmıyorum hep laf ,kuru laf doğuştan zengin fakirin halinden ne anlar

Gelmelerine taraftar değilsin de ne yapsalardı onu da diyeydin..
yav şu mültecilere bir arkadaşa bakıp çıkacaktım demiş muamelesi yapılmasından bay geldi artık.
yahu adamlar kaçıyor, kaçıyor, can korkusu bu. el kadar bebelerin doğduğu ülke bile belli değil. sanki adamlar ülkeye tatile geldi de beğendiler kaldılar.
onlar da meraklı değil Türkiye'ye, hepsinin derdi Avrupaya geçmek, o arada da ziyan zebil oluyorlar zaten.
tamam mültecilerin bu kadar çok sayıda ve denetimsiz alınması konusunda benim de sıkıntılarım var da savaştan kaçan insanları almak zorundayız zaten uluslararası hukuk gereği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…