• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy'dan Suriyeli mülteci yorumu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.bugun.com.tr/magazin/bulent-ersoydan-tepki-ceken-ifade-haberi/1830874

Bülent Ersoy, Türkiye’deki mülteciler konusunda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
bulent-ersoydan-suriyeli-multeci-yorumu_1830874_720_400.jpg

Ülkemizde yaşayan mülteciler hakkında konuşan Bülent Ersoy “Onlara yardım ediyor musunuz?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi. Cansız bedeni Bodrum sahiline vuran Aylan bebekten habersiz olduğunu belirten Ersoy “Yurt dışındaydım. Ah yavrum ah. Ben onların gelmeleri taraftarı değilim” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Sözlerim yanlış anlaşılırsa anlaşılsın. Bizim aç insanlarımız var, sefaletle boğuşan insanlarımız var. Bunlar tabii ki hassas konular. Benim kanım, canım, vatandaşlarım dururken zannetmiyorum ki oraya yardım edeyim. İsteyen kızsın, isteyen söylensin ama benim görüşüm bu.”

Ekran%20Resmi%202015-09-13%2015.46.50.png

DURMADAN HARCIYORUM

Gözlük mağazasında görüntülenen Ersoy muhabirlerin “Neler yapıyorsunuz?” sorusunu kahkaha atarak “Hiçbir şey yapmıyorum. Durmadan para harcıyorum” diye yanıtladı.

Zaten herkes kendi çevresinde ki muhtaclara el uzatsa önce, döngü tamamlamış olurdu. Bu yandan haklı

Haklı. Biz belimizi doğrultmuş bir ülke değiliz ki onlara da yardım edelim. Durumu iyi olan ülkeler yardımcı olsun. Onlara da bize de yazık. Herkesin kendi parası ayrıca, ister harcar ister harcamaz, bize ne. Kendi çapında birilerine yardım etmediğini nerden biliyoruz? Çıkıp da ben de şuna maddi yardım yapıyorum diyecek hali yok.

Back
X