Muayenesi 300 tl canim ssk lıya.Kızlar merhaba Bülent Kars’ın muayene ve doğum ücretini bilen var mı acaba ?
Kızlar merhaba Bülent Kars’ın muayene ve doğum ücretini bilen var mı acaba ?
Normal doğum yaptırıyor mu? Sezeryandan yana mı, bilginiz var mı?ben ayda 2 kez gidiyorum..
muayene 300 tl
kontrol 15 tl.
dogum ücreti henüz konusmadik..
Normal doğum yaptırıyor mu? Sezeryandan yana mı, bilginiz var mı?
Teşekkür ederim , hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşAllahsezeryan diye dayatacagini düşünmüyorum çünkü bana normal doğum için risk yok diyor.
yaşım 35.
sezeryandan yana olsa bahsederdi diye düşünüyorum.
25 eylül randevum var yine 31.hafta bitmiş olacak o zaman, muhtemel artik doğum için konusuruz..
yazarim unutmazsam.
Şuan 350 tlMuayenesi 300 tl canim ssk lıya.
Nasıl bir doktor ben de bülent Hocayı araştırıyourm. Tüpb ebek için gitmek istiyorum kendisine.Şuan 350 tl
Ben cok memnunum hem sağlık hem psıkolejık iyi geldi bize. 3aydır gıdıyorum hala gebe kalamadım ama oda olur inşallah:))Nasıl bir doktor ben de bülent Hocayı araştırıyourm. Tüpb ebek için gitmek istiyorum kendisine.
Siz yardımcı üreme tedavisi gördünümüz mü peki?Ben cok memnunum hem sağlık hem psıkolejık iyi geldi bize. 3aydır gıdıyorum hala gebe kalamadım ama oda olur inşallah:))
O ne demekSiz yardımcı üreme tedavisi gördünümüz mü peki?
Yani aşılama , tüp bebek vsO ne demek
Yumurta çatlatma iğnesi oldum şuan durduk nisanda devam edeceğiz bıdaha iğne düşüyorum ramazandan sonra aşılama düşünüyorumYani aşılama , tüp bebek vs
anladım canım, hayırlısı olsun hakknızda. Ben de aşılama oldum tutmadı.Yumurta çatlatma iğnesi oldum şuan durduk nisanda devam edeceğiz bıdaha iğne düşüyorum ramazandan sonra aşılama düşünüyorum
Sorununuz nedir?anladım canım, hayırlısı olsun hakknızda. Ben de aşılama oldum tutmadı.
Benim görünen bir sorunum yok. Sebepsiz deniliyor. Elbet vardır bir sebebi de tıppın bilebildiği bu kadar oluyor işte yeterli seviyede hala değilz bu konularda.Sorununuz nedir?
GEbelik durumunuz oldu mu?Ben cok memnunum hem sağlık hem psıkolejık iyi geldi bize. 3aydır gıdıyorum hala gebe kalamadım ama oda olur inşallah:))
Malesef hayırGEbelik durumunuz oldu mu?
merhaba, doğum ücreti olarak ne konuştunuz acaba bende gitmeyi düşünüyorum kendisinearkadaslarimin dr hep mukemmel bir dr diye bahsederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?