- 23 Ocak 2015
- 2
- 1
- 1
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sadece ilk iki gün şişti sonra inmeye başladı tabii bunyeyle de alakalı olabilirşiş mi hala şuanda 1 hafta bile olmamış daha ameliyat olalı
Ben Bülent beye Ankara'da iken burun estetiği oldum, tüm olumlu yorumlara rağmen ben memnun değilim, burnum hafif yamuk oldu ama genel olarak şekli düzgün ama eskisinden daha kötü nefes alabiliyorum, kontrollerde burun kanatlarının fazla kapandığını söylediler, tekrar bir ameliyat daha olmam gerekiyor, o kadar da mükemmel bir doktor değil, internette hiç bir olumsuz yorum da yok,Kızlar Merhaba sanırım bu doktora burun estetiği olacağım aranızda olan varsa bilgi verebilir mi??????????????
Merhab bende 25 gün sonra filan doktor bülent beyde karin germeye ve gögüs diklestirme+protez amaliyati olcam bir anda doktor degistirdim sizcr nasil bir doktor sonuclar suan nasilburun ameliyatını bilemem ama ben göğüs ameliyatı oldum sonuçtan çok memnunumm. bülent bey gerçekten işinde çok başarılı bir doktor.![]()
ben tam karin germe meme diklestirme arti protez ve simit ler icin lipo yapildi eli cok hafif sonuc dan ise cok memnunum kendisini tavisye ederim cok iyi bir doktor ben avusturyadan gittim iykide son anda ona karar vermisimBülent beye burun estetiği olanlar resim gönderebilir mi öncesi sonrası teşekkürler
bende tavsiye ederim karin germe meme diklestime oldum bülent tekeroglunda 27 kasim da istanbulda cok iyi gecti hersey suanlik hersey yolundaMerhaba Bülent beyde 25 Şubat'ta ameliyat oldum çok doğal ve çok güzel bir burnum oldu. Ayrıca Ameliyattan sonra bile hiç ağrım olmadı tüm içtenliğimle tavsiye ederim hem Bülent bey hem de ekibi o kadar ilgili ki çok doğru bir seçim yapmışım kızlar.
selam canim bende avusturyadanim ve bülent tekerekogluna gitmeyi düsünüyorum beni bilgilendirebilirmisinben tam karin germe meme diklestirme arti protez ve simit ler icin lipo yapildi eli cok hafif sonuc dan ise cok memnunum kendisini tavisye ederim cok iyi bir doktor ben avusturyadan gittim iykide son anda ona karar vermisim
selam intizar hanim bende bülent tekerekogluna gitmeyi düsünüyorum bana detaili bilgi verebilirmisiniz size özelden nasil ulasabilirimben tam karin germe meme diklestirme arti protez ve simit ler icin lipo yapildi eli cok hafif sonuc dan ise cok memnunum kendisini tavisye ederim cok iyi bir doktor ben avusturyadan gittim iykide son anda ona karar vermisim
AmeliyatMerhab bende 25 gün sonra filan doktor bülent beyde karin germeye ve gögüs diklestirme+protez amaliyati olcam bir anda doktor degistirdim sizcr nasil bir doktor sonuclar suan nasil
Merhaba amelıyatınızdan memnun kaldınızmıben ethıca tamer koseye olacagım ıncırlıdekı hastanede kendısı cok guven verdı bana olması gereken ıslemlerı dırekt soyledı hıc muallaga dusmeden.kbb oldugu ıcın fiyatıda makuldu.Ethica tıp merkezi kısmındaki pelin hanım yonlendırdı benı kendısıne dılersenız once tıp merkezıne ugrayarak pelın hanımla gorusun ozaten sızı yonlendırecektır selamımıda ıletırsınız kendısıne :) cok cıcı bır bayannn ben doktoruda pelın hanımıda cok sevdımm
Ücret ne kadar ödedınız ben Bülent beye gitmek istıyorum ama bıraz fazla geldı ücreti malesef butcemı aşıyorselam intizar hanim bende bülent tekerekogluna gitmeyi düsünüyorum bana detaili bilgi verebilirmisiniz size özelden nasil ulasabilirim
Benımde aynı amelıyatları olmam gerekıyor bana özelden fotonuzu atabılırmısınızÜcret ne kadar ödedınız ben Bülent beye gitmek istıyorum ama bıraz fazla geldı ücreti malesef butcemı aşıyor