Bülent tıraş maslak acıbadem

Merhaba arkadaşlar ya ben tüp bebek yapmayı dusunuyorum da maslak acıbadem bulent hocaya giden var mı gidip olumlu sonuc veya olumsuz sonuc alan var mı lutfen yardım edin
Biz de gitmeyi düşünüyoruz gidince bizi de biligilendirir misiniz ilgisi nasil

Merhaba arkadaşlar ya ben tüp bebek yapmayı dusunuyorum da maslak acıbadem bulent hocaya giden var mı gidip olumlu sonuc veya olumsuz sonuc alan var mı lutfen yardım edin
Merhabalar ben orda yaptiriyorum doktorum bülent hoca yarin transferim olacak 3 olgun yumurtam vardi biri olmamis 2 tanr şuan afim adım gidiyolar inşallah Allahim nasip ederi sonucu buraya yazarim insallah pozitif olur 🙏

Merhabalar ben orda yaptiriyorum doktorum bülent hoca yarin transferim olacak 3 olgun yumurtam vardi biri olmamis 2 tanr şuan afim adım gidiyolar inşallah Allahim nasip ederi sonucu buraya yazarim insallah pozitif olur 🙏
İlk tüp bebek denemeniz mı bende oraya gıdıcem de nasıl gelıstı durumlar ilk olarak neler yapdnz banda anlatırmsnz lutfen

Topla. 3 yumurta mı toplandı yaşınız kaç

İlk tüp bebek denemeniz mı bende oraya gıdıcem de nasıl gelıstı durumlar ilk olarak neler yapdnz banda anlatırmsnz lutfen
Evet ilk tüp bebek deneyimimiz burda bir özel hastane yonlendirdi bizi yumurta rezervim az oldugunu ogrendik zaman kaybetmeden git sonra kendiliginden olur dedi biz de başladık ilk basta yigit bey muayene etti beni kist olduğunu öğrendik bir ay boyunca hem tup bebek icin takviye ilaclari yani tup bebege hazirlik hem de kist icin ilac verdi kullandm sonra rahimici film istediler onda da biraz sıkıntı göründü ama cok şükür sorun olmadi tup bebege karar verince bana gunde 3 kere vuracagim igne verdi 4 gun kullandim tekrar cagirdi yumurtanin durumuna bakti sonra bir 4 gun daha kullandim yumurtamin büyüdüğünü söylediler tabi bu arada son iki gun yani 6. Ve 7.gun catlama ignesi verdiler oglen 14.00 vurulmami istediler tabi bunlarin hepsi gobekten en sonra yani 8.gunu bana yinr 3 tane igne verdiler catlamasi icin yine bir öğlen diger ikisi aksam ertesi gunu dinlendim 10.gunu çağırdılar ve yumurta toplama islemi yapıldı o da 20 dakikalik anestezi ile oluyo agrim olmadi yine de her ihtimale karsin agri kesici yaptilar orda hemsire yine recete verdi bize gunde bir kere göbekte yinr igne vurulacagimi soylediler nedeni rahmi hazirlamak embiryonun tutunmasina neden olmasıymış embiryo alindiktan sonra her gun seni ariyolar durumunu soyluyolar benim 3 yumurtam vardi biri olmamis iki yumurtam kalmış onlar da iyimis cok şükür yarin transfer gerceklesecek hastalik gunumune kadar bu igneyi kullanmaya devam edecem insallah pozitif olursa hamileligin 12. Haftasina kadar igmeye devam edecekmisim insallah olur çünkü yumurtam cok az eğer olmazsa bu surec tekrar bastan alinacak😔maddi olarakta sıkıntı ilaclarla beraber 24bin tuttu arti bu ignelerin 3 kutusu 500 lira iclerin de 7tane var ikisini bir silingaya alarak vuruyorum guzel heyecanli bir surece tabi bi surecte karbonhidrat srker kahve o gini seylerden uzak olacagiz kabiz olmamaya dikkat edecegiz cunku kabizlik dusuge neden oluyomus

Merhabalar
Ben de gitmeyi düşünüyrm azosperm sebebiyle. Deneyim yaşayanlar anlatırsa bize de faydası olur
Merhaba bizde de aynı sorun çıktı. Bende bu hafta muayene oldum. Benim yumurtalıklarım iyi ancak eşimde az da olsa çıkan sperm bu sefar hiç çıkmadı yeniden test vercek bakalım nolacak hayırlısı bekliyoruz

Merhaba bizde de aynı sorun çıktı. Bende bu hafta muayene oldum. Benim yumurtalıklarım iyi ancak eşimde az da olsa çıkan sperm bu sefar hiç çıkmadı yeniden test vercek bakalım nolacak hayırlısı bekliyoruz
Hocam takviye ilaclarin yanisira ceviz ve muz cok etkili bilginiz olsun

Neden ki ama cidden çok faydalı
Eşim iğne kullandı 3 hafta etkisini göremedik sperm artmadı doktor devam etmesini söyledi ancak devam etmedik farklı bi doktora gittik. Şuan ilaç kullanmıyor. Sizde durumlar nasıl

Eşim iğne kullandı 3 hafta etkisini göremedik sperm artmadı doktor devam etmesini söyledi ancak devam etmedik farklı bi doktora gittik. Şuan ilaç kullanmıyor. Sizde durumlar nasıl
Canım bak benim esim sperm degerlerı kotu hatta sertlesme sorunu var.
Sperra kullandı takviye olarak. Daha ıyı

Back
X