Bulent tirasmi bulent urmanmi?

selam canım, ben belkş faydalı olabilir diye yorumumu paylaşmak istedim. daha önce acıbademde histereskopi olmuştum. sonrasında doğal 6 ay denememize ragmen gebelik olmadı. çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyesi ile bülent urman’a muayene oldum. bülent hoca rahim düzeltme operasyonu yeterli bulmadı hemde yapışıklık oluşmuş. rahim filminde rahmimin yarısı yapışık görünüyordu. yorumlara bakarak çok ikilemde kaldım hatta bir süre ara verdim farklı doktorlarla görüştüm. daha önce yumurta takibimi yapan doktorum, medipolde kendisi de histereskopi operasyonu yapıyor. aramızdaki samimiyetten dolayı fikrini sormuştum, bana bülent hocayı tavsiye etti. bu konuda en iyi hocalardan birisi dedi biz de yapıyoruz ama sen bülent hocayla görüş bu alanda en iyisi demişti. sonra bülent hocada operasyona karar verdim planladık ve operasyonu geçirdim. çok başarılı geçti, neticeden çok memnun kaldım. evet biraz soguk gelebilir, hepimiz bu süreçlerde yıprandığımız için bizi iyi hissettirecek davranışlar beklentisindeyiz ama ben buna takılmamaya çalıştım. önemli olan tedaviye gösterdiği özen, bilgi ve tecrübesi. ben bu konuda çok yeterli buldum. bülent hoca çok yoğun sürekli koşturan bir hekim bence buna takılmayın. asla gereksiz ilaç kullanmadı ve gereksiz muayene parası almıyor. kontrol süresi gözetmeksizin operasyondan önce kaç ay boyunca kontrole gittim. rahim kalınlaşması vs takibi için. maddi kaygısı asla yok. ben memnun kaldım neticeden bu yüzden paylaşmak istedim.

Varmidir bu ikide doktorda tedavisi olan?
merhaba ben iki doktorda da tedavi gördüm. Bülent Tıraş bir ticarethane işletiyor, koyun gibi sabahın göründe gidiyorsunuz sıraya adınızı yazdırıyorsunuz sıranız gelince içeri alıyorlar. 1 kez gördüm kendisini devamındaki tüm muayeneleri başka doktorlar yapıyor. poşet poşet ilaçyazıyor. Bülent Urman ise bir bilim adamı. para kaygısı yok. 5 merkez değiştirdim ve tereddütsüz kendimi tek güvende hissettiğim yer orası. bir işlem söylüyorsa bunu para kazanmak için değil ihtiyaç olduğu için söylüyordur. soğuk ve mesafeli ama asla umut taciri değil, neyse o.

Back
X