Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nirvana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AYNI İŞLEMLERİ BİZDE YAPACAĞIZ BU YAZ AMA BENİMDE BİLGİM YOK
TEK BİLDİĞİM ORDAN AGZARAJDANE( BULGARCA YAZILIŞI NASIL OLUYO BİLMEM sempatiksalakcinni BÖLE SÖLENİYO ) İSTENİYO BİDE ORDAN Bİ AKRABA İSTİDA MI NE YAPCAKMIŞ İSTEKTE BULUNMASI LAZIMMIŞ ÇOK TA BİLMİYORUM DETAYLARI :gitme:

Fıkrıye nbr Şekerrrr

konu açmışsınız ama gerisi gelmemiş unutulmuş

Son düzenleme:
bende 1989 Bulgaristan/Varna göçmeniyim. aynı zamanda çift vatandaşımsürekli gidip geliyorum canım memleketime

Selam fikriye bende temmuzda 13 gün eylülde 3 gün kaldım düün yaptık ve pasaportumu aldım sonundaaa

merhba canım.Ne güzel siz de bayramda ordaymışsınız.Biz baya kaldık ya yaklaşık iki ay.İstanbulda çok sıcak diye oraya kaçtık ama sıcaklar orda da buldu bizi:)Ama yine buraya göre daha azdı tabiki.

Evt çok sıcakrı orasıda ama akşamları serin oluyo
hava temiz yiyecekler doğal harikaaa

slm bayanlar bgde okuyan yokmuu? :))

Mrblar :) Bayanlar , Ab projemize destek vericek anaokulları arıyoruz.. yurt dışında yaşayan türkler bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim bize yurt dışında ki okulların mail adresleri lazım .. (anaokulu ve kreş ) Sonuç başarılı olursa ülkemizi yurt dışında temsil edicez.. Çok az bi zamanımız kaldı yani aciliyeti var. şimdiden teşekkür ediyorum.

Şu anda Sofya da olan arkadaş varmı? Eşim orda şu an. Bende bebeğim doğduktan sonra Ağustos ta 3 yıllığına gelicem. Yalnız kalmak istemiyorum.

bulgaristanı olan herkeze selamlar olsun arkadaşlar sizi bulduğuma sevindim goruşmek dıleğiyle

Merhabalar =) Ben bulgaristan da okuyorum. 11 sınıfa geçtim. Universiteyi Türkiye'de okumak istiyorum ama imkansız gibi geliyor. Burda ki eğitim sistemiyle Türkiyede ki sistem çok farklı. Türkiye'de daha zor sanırım,ya da bana öyle geliyor. Ben çifte vatandaşım, o yüzden. Bulgaristan da yaşıyorum,ama canım Türkiyemin yeri başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bende bulgaristan göçmeniyim
nasılsınız mastranlı köylerinden göçmen olan varmııııııııı

Herkese merhaba Bulgaristan Trgovişte/Omurtag var mı bizim o taraftan olan :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…