almancasız olmuyor mu acabaBayanlar dikkat,Almanya dan tanıdığımız Deichmann Schuhe Türkiyede de mağazalar açmış :lepi: ,Bakırköy de ve Sefaköyde ki mağazalarını gördüm İstanbul da. Ankara İzmir ve daha bir çok şehirde de mağazaları varmış.Bu arada bir yetkili ile görüştüm merkez ofislerine İSTANBUL a çalışmak üzere bir eleman arıyorlarmış.....İlgilenen varsa bana yazsın, yardımcı olurum.Müdürü şahsen tanıyorum çünkü:smiley-cool:.Bir şart var yalnız oda: Türkçe-Almanca ve Bulgarca bilen birisi olması gerekiyor. Şartlarıda gayet iyi.Benim e-mail adresime yazabilirsiniz yada direk burada.....
Bayanlar dikkat,
Almanya dan tanıdığımız Deichmann Schuhe Türkiyede de mağazalar açmış :lepi: ,
Bakırköy de ve Sefaköyde ki mağazalarını gördüm İstanbul da. Ankara İzmir ve daha bir çok şehirde de mağazaları varmış.
Bu arada bir yetkili ile görüştüm merkez ofislerine İSTANBUL a çalışmak üzere bir eleman arıyorlarmış.....İlgilenen varsa bana yazsın, yardımcı olurum.
Müdürü şahsen tanıyorum çünkü:smiley-cool:.
Bir şart var yalnız oda: Türkçe-Almanca ve Bulgarca bilen birisi olması gerekiyor. Şartlarıda gayet iyi.
Benim e-mail adresime yazabilirsiniz yada direk burada.....
bende eskişehirde oturuyorum.daha önce yazmıştım arkadaşlar bizde 89 göçmeniyiz dobriçten.orda doğdum bende]
eeeeee,gradski,ben dobriçliyim ama anlaşılan sen daha küçüksün benden.
66'lıyım, o yüzden belki tanımam. mehano tehnikum mezunuyum.
istanbulda oturuyorum,özel şirkette çalışıyorum.
evet ben 84 lüyüm.5 yaşımda geldim buraya ama her yaz gidiyorum nerdeyse.konuşulanları anlayabiliyorum ama ben konuşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?