- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Teşekkür ederim hippomEllerine sağlık cnm :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hippomEllerine sağlık cnm :))
Kız niye ki :)) gül gibi kızımı beğenmiyorsun hih =/Küçükmüş annesi kalsın senin kız vazgeçtimkaynana damarım tuttu
![]()
Senin kızlar da güzeldir şimdi ♡♡♡ benim de 2 oğlum varKız niye ki :)) gül gibi kızımı beğenmiyorsun hih =/
Yaşları alıyim :) meslek aylık kazanç :))Senin kızlar da güzeldir şimdi ♡♡♡ benim de 2 oğlum var![]()
Yaa çok daha kolay olur :)Ellerinize sağlık, başarılar dilerim :)
Bu mantıyı doldurmak uzun vakit alıyor size kolay bir çözüm yolu söyliyim en büyük boy şırıngalardan alın harcı içine doldurup mantının içine sıkın ben öyle yapıyorum
Kolaylıklar dilerim, afiyet olsun![]()
Yaşları alıyim :) meslek aylık kazanç :))
Yaa çok daha kolay olur :)
Denersem kullanırım teşekkürler ♡Krema sıkacağı da aynı işi görür canım, mutfakta pratiklik şart :)
Evet yaa feci vaktimi alıyor yeni gördüm öyle yapanlar varmış.Ellerinize sağlık, başarılar dilerim :)
Bu mantıyı doldurmak uzun vakit alıyor size kolay bir çözüm yolu söyliyim en büyük boy şırıngalardan alın harcı içine doldurup mantının içine sıkın ben öyle yapıyorum
Kolaylıklar dilerim, afiyet olsun![]()
kız hippo alacağın oldun hemen de göz koydun kızlaraSenin kızlar da güzeldir şimdi ♡♡♡ benim de 2 oğlum var![]()
Bu devirde kız anası olacaksınkız hippo alacağın oldun hemen de göz koydun kızlara![]()
İkiside tam senin kızlara göre.. biri 9 olacak biri 15 aylıkYaşları alıyim :) meslek aylık kazanç :))
Yaa çok daha kolay olur :)
Sen istememişsin napim?? Evde mi kalsın kızçeler :))kız hippo alacağın oldun hemen de göz koydun kızlara![]()
Kız cidden uyuyor haha :))İkiside tam senin kızlara göre.. biri 9 olacak biri 15 aylıkmeslek öğrenci.. sarışın uzun boylu benim oğluşlarım..
Az daha bekle.. doktor yapıcam ben onları :))Kız cidden uyuyor haha :))
Wuhuu yakışıklı bir de :))
Meslek sıkıntı ama biraz![]()
Haha o zaman olur bak :))Az daha bekle.. doktor yapıcam ben onları :))
Biraz bekleyeydin hemen talip oldunSen istememişsin napim?? Evde mi kalsın kızçeler :))
Kusura bakma cnm.. anca :))Biraz bekleyeydin hemen talip oldun![]()
İyi hadi hayırlı olsunKusura bakma cnm.. anca :))
Senin dünür uçmuş bile ahahaha :)Saol cnm..nisankralicesi dünür olduk..