Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sorunlarım var içinden çıkamadım yol gösterirseniz empati kurmaya çalışırsanız sevinirim, sorunum şu ki benim beş yıllık bir ilişkim ve son bir yıldır nişanlıyız sevgiliyken de çok ilgili bir sevgili değildi fakat ben ilgisini bilir hissederdim çok iş kolik biridir önceliği hatta tek uğraşı işidir arkadaş toplantıları eğlenme ailemle vakit geçirme gibi durumları pek yoktur neyse uzatmayayım nişanlandıktan sonra çok sorunlarımız oldu sürekli kavga etmeye başladık malum aileler girdi işin içine benim ve ailemin beklentileri var onları karşılayamıyor bana davranışlarından ailem rahatsız olabiliyor fakat yinede sorunları aşmaya çalışıyorum yada çalışıyoruz ama bir kaç aydır tamamen kopmuş vaziyette artık hiçç ilgi göstermiyor bir sorunu paylaşmıyor hiç bir paylaşımımız kalmadı sadece işi ile ilgileniyor zaten uzak şehirlerdeyiz bunun da etkisi olabilir ama daha önce de uzak şehirlerdeydik yeni bir durum değil yani bana değer vermiyor sadece arıyor o da görev gibi bildirim verip kapatıyor iki gündür tavır yapıyorum bana dediği şu aramıza dahada soğukluk sokuyorsun diyor ben ne yapmalıyım yardım edin