bulunduğum durumun içinden çıkamıyorum

balkesen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
13
2
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sorunlarım var içinden çıkamadım yol gösterirseniz empati kurmaya çalışırsanız sevinirim, sorunum şu ki benim beş yıllık bir ilişkim ve son bir yıldır nişanlıyız sevgiliyken de çok ilgili bir sevgili değildi fakat ben ilgisini bilir hissederdim çok iş kolik biridir önceliği hatta tek uğraşı işidir arkadaş toplantıları eğlenme ailemle vakit geçirme gibi durumları pek yoktur neyse uzatmayayım nişanlandıktan sonra çok sorunlarımız oldu sürekli kavga etmeye başladık malum aileler girdi işin içine benim ve ailemin beklentileri var onları karşılayamıyor bana davranışlarından ailem rahatsız olabiliyor fakat yinede sorunları aşmaya çalışıyorum yada çalışıyoruz ama bir kaç aydır tamamen kopmuş vaziyette artık hiçç ilgi göstermiyor bir sorunu paylaşmıyor hiç bir paylaşımımız kalmadı sadece işi ile ilgileniyor zaten uzak şehirlerdeyiz bunun da etkisi olabilir ama daha önce de uzak şehirlerdeydik yeni bir durum değil yani bana değer vermiyor sadece arıyor o da görev gibi bildirim verip kapatıyor iki gündür tavır yapıyorum bana dediği şu aramıza dahada soğukluk sokuyorsun diyor ben ne yapmalıyım yardım edin :KK43::KK43:

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sorunlarım var içinden çıkamadım yol gösterirseniz empati kurmaya çalışırsanız sevinirim, sorunum şu ki benim beş yıllık bir ilişkim ve son bir yıldır nişanlıyız sevgiliyken de çok ilgili bir sevgili değildi fakat ben ilgisini bilir hissederdim çok iş kolik biridir önceliği hatta tek uğraşı işidir arkadaş toplantıları eğlenme ailemle vakit geçirme gibi durumları pek yoktur neyse uzatmayayım nişanlandıktan sonra çok sorunlarımız oldu sürekli kavga etmeye başladık malum aileler girdi işin içine benim ve ailemin beklentileri var onları karşılayamıyor bana davranışlarından ailem rahatsız olabiliyor fakat yinede sorunları aşmaya çalışıyorum yada çalışıyoruz ama bir kaç aydır tamamen kopmuş vaziyette artık hiçç ilgi göstermiyor bir sorunu paylaşmıyor hiç bir paylaşımımız kalmadı sadece işi ile ilgileniyor zaten uzak şehirlerdeyiz bunun da etkisi olabilir ama daha önce de uzak şehirlerdeydik yeni bir durum değil yani bana değer vermiyor sadece arıyor o da görev gibi bildirim verip kapatıyor iki gündür tavır yapıyorum bana dediği şu aramıza dahada soğukluk sokuyorsun diyor ben ne yapmalıyım yardım edin :KK43::KK43:
Simdi boyleyse evlenince nolcak acaba iyi dusun bence

Omrunu heba etmeye ilgiye ac bi sekilde gecirmeye deger mi ? Degmez bence

Adam bütün sinyalleri vermiş daha ne olsun,evlenmek için evlenilmez yazık etmeyin kendinize siz bu kadar kiymetsizmisiniz bunu düşünün derim..hakkınızda hayırlısı olsun..

Kendisi de aranizda bir sogukluk oldugunun farkinda. Malesef ki araya bir sogukluk girince kolay kolay eskisi gibi olmuyor iliskiler. Yapilan her sey karsi tarafin gozune batiyor. Bu iliskiden ne bekledigini sorun, gercekten evlilige hazir mi? Ailevi problemler her ailede az cok oluyor. Bu yuzden size tavir almasi dogru degil.

eskiden bu kadar değildi diyorsunuz. belki başka biri vardır? belki de sizden sıkılmıştır? malesef çoğu uzun ilişkide sıkılma kaçınılmaz. bir de uzak mesafe ilişkisi... hayır gelmez.

Eger mantik evliligi yapacaksanız olabilir ama sevgi ve ilgi pek beklemeyin derim hayal kirikligina ugramak için. Bu tur insanlar mantik insanidir is maddiyat hep onde gelir ben de yasadim benzer seyler. Degismesini beklemeyin ya oldugu gibi kabul edin ya da kendinize sorun ömür boyu boyle bir insanla yapabilir miyim diye ve ona gore yolunuzu cizin.

Sakin gencligine yazik etme kardesim tum.algilarini ac ve disardan.bakmaya calis zaten bir suru sebeb yazmissin olmamasi icin.Evlenince degisen hiiiic birsey olmayacak garantisini veririm.Evlendikten sonra geri dönüsü daha zor.Allah yardimcin olsun.Dogru kararlar verebilmeyi.nasip etsin.

Nişanlın sana gerçek yüzünü göstermiş ne güzel. Eğer halen evlilikte kararlıysan, evlenince şok olmayacaksın en azından. Neydi ne oldu demeyeceksin, bu hep böyleydi bile bile evlendim diyeceksin. Çoğu evlenene kadar göstermez bu yüzünü :)

Bence bir evlilikteki temel sorundur kadin icin ilgisizlik...basta daha evlenmeden boyleyse evlenince cok gozyasi dokersin kadinlar fedakardir yokluk olsa katlanir ailesi olsa katlanir ne biliyim bi cok konuda sonuna kadar fedakardir kadin ama ILGISIZLIK KADINI BITIRIR ve sevgisi biten kadindan ne kendine ne kocasina faydasi olmaz yani evlenince degisir sanma inanki insanlar asla degismezler hep derim bu lafi bi sure baslari sıkısınca degismis gibi yapsalarda sonra asıl iclerindeki kisi cikar ortaya..bi omur boyle ilgisizlige ragziysan devam et ne deyim daha yolun basindasin sana kalmis
ayrica suan sadece sana ilgisiz yarin birgun aile olucaksin colugun cocugun olcak ve onlarda ilgi beklicek ve adam dicek ki ben hep boyleydim en basindada boyleydim sen kabul ettin diyecek ...

Ben biraz da sizdeki değişimleri irdeleyin derim

Hep böyleydi ama nişan olunca benim ve ailemin beklentileri var ve o bunu karşılamıyor diyorsunuz

Ne beklentisi neden karşılamıyor önce bunları tespit edin

Aileniz ne bekliyor sürekli arayıp soran her hafta sonu gelip köşede büzüşüp oturan istediklerini alan bir damat mı

Adam iş kolik ise öyledir sevgili iken iş kolik olan değişmez ama kalan vaktini evde sizinle değerlendirecek mi bunu tartın

Evlenince emin ol daha kotu olur. Biz nisanliyken herkes bu gunler en guzel gunleriniz kiymetini bilin diyorlardi. Evlilik daha guzeldir niye boyle birsey diyolar acaba diye dusunurdum. Ama evlenince anladim ki gercekten o gundeki ask heyecan tutku bambaska. Evlenince askin devam ediyor illaki ama ilgi azaliyor. Bak benim nisanlim inan bana 15 dk da bir arardi. Biz 1 yil nisanli kaldik ve bu bir yil hic degismedi. Etrafımdaki insanlar bikardi ne cok ariyor diye. Simdi 10 aylik evliyiz simdi 2 saatte bir arar sorar yani yine ilgilidir sagolsun ama sonuca bakarsan o bile ilgiyi azaltti.

Muhtemelen nisanlin bencil bi adam once kendi istekleri kendi isi kendi kendi kendi diyen bi adam. Eger ben boyle bi adami idare edebilirim diosan devam et cunku seni cebinde gormeye basladikca bunu daha da cok gozune sokmus bazi adamlar boyledir yanindaki cepte oldukca iice uzaklasirlar hani bu iliskide sevgi goremedim allah kolaylik versin

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Yorum yapamıyorum. Sadece şunu bil. Evlilik. Aynı ev. Aynı yastık. Bir ömür. Hayatı tamamiyle paylaşma demek. Kendin için en iyisini sen bilebilirsin. :KK66:

Boyle bir adamla ev arkadasi olursunuz en fazla. Insan ev arkadasiylada sohbet edebiliyor birlikte vakit gecirebiliyor yani bu adam iyi bir ev arkadasi dahi olamaz. Vakit gecirmeyin arkadaslarla bulusmayin ailenizlede cok iliskisi yokmus ee bu adamla evlenip napicaksiniz?

X