• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulup, bunuyormuyum acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazlica_n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nazlica_n

Ziyaretçi
söze nerden nasıl başlıcam bilemiyorum!
yeni üyeyim öyle pat diye konuyamı girsem bilemedim. uzun zamandır siteyi beğenerek takip ediyordum ve bende bi umutla buraya derdimi açmaya karar verdim.uzatmadan başlayayım derdime..
Benim bi erkek arkadaşım var ilersi içinde gayet ciddi düşünüyoruz. seviyor ve sevildiğimi biliyorum belkide öyle biliyorum.
sorum onun çok sabırsız,dik kafalı,çok para harcaması,benı oyalaması, emri vaki yapması ve annesine olan düşkünlüğü...
sabırsızlık huyu çok sabırsız aklına gelen ilk gelen seyı yapmak istemesi ve karsısındakı kişiye uygun olup olmadığını sormaması ve genelde bunu benim üstümde denemesi.
dik kafalığıda aynı bişey yok o olmaz diyorsa kararından döndürebilmek için akla karayı seçiyorum. üstelikte bu olmaz dedikleri hep bana saçma gelir.
çok para harcaması ewleri satıldı parayı bankaya koydular erkek arkadasım askerde sürekli orda kredi kartlarından para çekio izne çıktıkca bana sürekli heiyeler alıyor hoşuma gidiyor bana hediye alması ama su parayıda ayırayım geleceğimiz için kullanayım demiyor.. durmadan o parayı harcıyor buda benı üzüyor gereksiz yerlere harcaması var.
beni oyalamasına gelirsekde uzun zamandır çalısmıyorum çalısmak istiyorum çevresi çok geniştir biliyorum bana iş konusunda yardımcı olablir ama sürekli bugun yarın diye oyalıyor artık ondan hiç bişey istemicem bu olay benı çok kırdı.
emri vakileri hiç bitmez bana hiç musaitmisin diye hiç sormaz buda çıldırtır benı
ve annesine olan düşkünlüğü annesine çok düşkündür sürekli annesi annesıyle çok sıkı fıkı olmamı istiyor bende daha bu durumda sıkı fıkı olmak istemiyorum (olamıyorum) annesi çok iyidir ve benide gerçekten kızı gibi sever iki oğlu var kızı olmadığı için yerimin ayrı olduğunu bilirim ama genede çok sıkı olmam..
Osa annesıne benımle yaptıqı herseyı anlatır buda benı rahatsız ediyor ben sankı annesiyle ilişki yaşıyorum.
annesi oğlunun herdediğini yapmıs benımde öyle yapmamı istiyor telefonda azıcık sesimi yükseltiğimde bile bağırma ona aasker o yapıver dediğini diyor..
sonrada üzülüyorum acaba çokmu üstüne gittim diye sonuçta asker oda bunalıyor belki benı ondan bunaltıyordur diyorum ama bilmiyorum yardımcıolun kızlar bana :çok üzgünüm:senağlama
umarım kafanızı şişirmemişimdir.

canım sana tek bişey söyleyecem bu konuyla ilgili. bi süredir bu konudan çeken birisi olarak bir tavsiyede bulunuyorum. ne onun ailesini ne senin aileni ilişkinize fazla sokma bu sefer her tartışmanız onların çevresinde dönüyor. onlar olmadan problem çözememeye başlıyorsunuz. bi süredir özellikle bugun bu yuzden çok canı sıkılmış biri olarak söylüyorum bunları. bence tatlım ilişkine onlar karışmasın ve çok fazla içlerine girme ileride bunu başına da kakıyorlar benim ailem senin için şunları yaptı falan diye.. neyse canım ben de çok konuşarak başını ağrıtmayayım. seviyorsan ve seviliyorsan değerini bil ama önlemlerini de all...

ayyy içim şiştii çok zor bir erkek seçmişssin ve tabiki anneside.. bu anne oğul yer bitirir valla seni(ALLAH KOLAYLIK VERSİN)
Ayrıca neden onun iş bulmasını bekliyorsunkii sen araştır internette iş bulma siteleri var üye ol cv'ni hazırla ve uygun olan bölümlere gönder, gazetelerde bir sürül ilanlar var elbet sana uygun bişilerde vardır üstelik ön lisans mezunusunda.. Bence Kimseye muhtaç olmamalısın tatlım ve sen deneme tahtası değilsin senin üstünde kimse bişi deneyemezzz bunuda sakın unutma..

ayy okurken daraldım...! bi nefes alayım öle yorum yazıcam..

off arkadaşım bana normal bir insan söyle kendisine emrivaki yapılsın ya da emir kipiylee konuşulmasından hoşlansın...ama askermiş galiba..yine de sen onun komutasında er değilsin...babamda emekli bankacı..bize evde personel muamelesi yapardı...
bide o yaşa kariyere gelmiş insanın anneciliği hoş değil..gidp gelme olayı sınırlı olsun..yüz göz olma derim..o konuda rest çek..bulup bunamıyorsun..hint kumaşı değil ya...

aile konusunda dikkat et şekerimm.. sizin işlerinize girmesin siz kendiniz oturup halledin problemlerinizi. ama madem askerde dönene kadar bekle konuşmak için de alıngan olur belki şimdii.. dönsün oturur konuşursun dersin niyetin ciddiyse bu huylarını sevmiyorum düzeltmeye çalış diye..

kız sen bula bula bi manyak bulmussun.ne bunayıcan olsa olsa böyle biri insanı depresyona felan sokar.bana kızdın mı bilmem ama samimiyetle,bekarken ne uğraşıyosun kız bununla.hele ki senle olan herşeyini annesine anlatması,parayı har vururp harman savurması.burada sadece senin saydığın sebeplerden biri için hayatı karararan ve eşinden ayrılmayı bile düşünen insanlar varken.sende bu sorunların hepsi var.sakın çok sevdiğin için bırakamadığını söyleme.inan bana o çok sevdiğin adam,evlendiğinde,annesi için seni bi çırpıda bırakıverir.o vadeye getirme ve aklını başına topla.bırak annesiyle ömrü boyunca mutlu mesut yaşasın

arkadaşlar sağolun yorumlarınız için inanın bende şiştim.sizlerle paylaştım
ben ona bu dvranışlarını söylüyorum oda herseyin farkında burda çok bunalıyorum geince bu şekil olmıcak diyor benı dinler beni gerçekten çok seviyor inşallah sırf bu askerlik psikolojisidir.
annesyle mesafem koruyorum bu bölede hep gider zaten
ama ona ya annen ya ben desem beni sececeğinden de adım gibi eminim ama öle bi şeçimde bulundurtmam ben.
bugun konustuğumda söledim göreceksin değişecem seni mutsuz etmicem dedi artık..görcez bakalım

Bekarken=Anlattığınız sorunlar
Evlenince=Anlattığınız sorunlar x100x1000

Bunu göze alıp ilişkinize yön verin bence

öldürdün kız bizi.. artık kimse evlenemez korkusundan :1rolleyes:

Bugün parasını har vurup harman savuran erkek arkadaş seni sinirlendirir,yarın çocuğun olduğunda har vurup harman savuran koca kafanı duvarlara vurdurur.Bugün herşeyini annesi ile paylaşan erkek arkadaş seni yine sinirlendirir,yarın herşeyini annesiyle paylaşan bir koca seni ifrit eder.Bugün seni ha şimdi ha sonra diyerek geçiştiren bir erkek arkadaş seni iyice sinirlendirir,yarın herşeyi yarınlara erteleyen bir koca ömrünü yer.anlatmak istediğim buydu bilmem anlatabildimmi ?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bekarken=Anlattığınız sorunlar
Evlenince=Anlattığınız sorunlar x100x1000

Bunu göze alıp ilişkinize yön verin bence

inan bi an durdum düşündüm canm fisfisfis
evlilik mi yoo hayr gibi oldum...insan burdaki yazıları okuyunca korkuyo işte

benimde nişanlım kısmen böyle, yani dik başlığı ve emrivakileri kısmında böyle, ama para harcaması ve annesine bu kadar düşkün olması değil. o zaten bilir neyi anlatması gerektiğini...

ama sana şunu söylemeliyim onu çevirecek olan sensin, konuşarak halledebilirsin bu durumu. ne bilim ona mantıklı açıklamalar sunarsan sana hak verir gibi geliyor bana.

Back
X