Buluşalım diyip aramayan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
İşyerimde benimle ilgilendiğini düşündüğüm birisi vardı. Birkaç defa da arkadaşça dışarıda vakit geçirdik. Ben eski evliliğimden o eski nişan sürecinden dertleşiyorduk, arkadaş olarak da devam edebilecek bir ilişkimiz vardı.

Dün arayıp birlikte spor yapmayı teklif ettim, ustalarla birlikte evi ile ilgilendiğini yorgun olduğunu ama işi bitince çay/kahve içebileceğimizi söyledi. Teşekkür edip haberleşiriz diyerek kapattık.

Daha sonra ondan ses çıkmadı. Ben de aramadım. Neden bu şekilde davrandığını merak ediyorum. Bir de bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini. Ayıp ettiğini söylemem gerekir mi? Yoksa hiç olmamış gibi mi davranayım?

Benim ayıp ettiğini düşündüğüm nokta ise haberleşiriz diyerek gelemeyecek durumda bile olsa haber vermiyor oluşu. Yoksa işi uzar, canı istemez bunlar sorun değil.

Teşekkürler 🙏
Sizin sandıginiz kadar ilgilenmiyor sizinle. Bence konusunu açmayin

Merhaba,

Dün arayıp birlikte spor yapmayı teklif ettim, ustalarla birlikte evi ile ilgilendiğini yorgun olduğunu ama işi bitince çay/kahve içebileceğimizi söyledi. Teşekkür edip haberleşiriz diyerek kapattık.

Benim ayıp ettiğini düşündüğüm nokta ise haberleşiriz diyerek gelemeyecek durumda bile olsa haber vermiyor oluşu. Yoksa işi uzar, canı istemez bunlar sorun değil.

Teşekkürler 🙏
Adam işi bitmemiştir ustaları bilmeniz gerekir halden anlayın alınganlık yapmayın.
Siz burada anlayışsızsiniz evinde tamirat olan yorgun olacağını belirten kişiye spor teklif edip kendi kafanızda olay kuruyorsunuz

Ben de Duygu Özaslan gibi bazı hemcinslerimin yaptığı hataları gördükçe saç baş yoluyorum.

Ortada kesin bir plan yokken, adamın geçiştirmiş olma ihtimali varken lütfen niye yazmadın seni bekledim tarzı bir mesaj atmayın. Eliniz kolunuz bağlı hazır ve de nazır onu beklemişsiniz gibi bir durum oluşuyor. Çok "needy" bir tavır.

Yazarsa ben olsam şey derim:Hee senden bir haber çıkmayınca ben de arkadaşlarımla çıktım, kahve içtim gibi. Sonra da ondan teklif beklerim.

Erkeklere çıkma teklif ETMEYİN (kamu spotu)

Buluşalım diyen sizsiniz. Adam da sizi kırmamak için yan çizmiş kibarca.
Ayıp edilen bir şey yok bu durumda. Yani açıkça "İstemiyorum seninle buluşmak" dese kalbiniz kırılırdı bence, o yüzden kenardan kenardan uzaklaşmış.
ya edeceksen de çok beklentiye girme, diye ufak bi değiştirsek bunu olmaz mı? 🙄😁 benim için çok zordan ziyade imkansız gibi ama üstüne gidip denemek istiyorum arada bu fobimi de ondan 😁

ay böyle arkadaş ayağına bayağı flört eden bir flörtüm vardı:) sizinki gibi bazen saygısızca cevap vermeyen, sonra sanki o değilmiş gibi öyle yapan. ben flörtü bir adım öteye taşımaya gerek görmedim kendiyle çünkü böyle tipler aşırı soğutuyor kendinden. zaten hala benimle flört ederken bir anda sevgilü yaptı. yani sizinle ilgileniyor olsa böyle yapmaz, arada kendilerince ego yükseltip boşta kalmama çabası, klasik erkek ya da benim etrafımda herkese bunlar denk geliyor.

Ben de çoğunluk gibi düşünüyorum. Muhtemelen sizinle sizin düşündüğünüz kadar ilgilenmiyor. İlgilense ne olursa olsun bir haber verirdi. Ben olsam yüz yüze geldiğimizde asla sormam, hiç üstüne düşmem, benim için de önemsiz bir şeymiş gibi davranırdım. Hayatınızda önemli bir yeri olduğunu düşünmesine izin vermeyin.

Merhaba,
İşyerimde benimle ilgilendiğini düşündüğüm birisi vardı. Birkaç defa da arkadaşça dışarıda vakit geçirdik. Ben eski evliliğimden o eski nişan sürecinden dertleşiyorduk, arkadaş olarak da devam edebilecek bir ilişkimiz vardı.

Daha sonra ondan ses çıkmadı. Ben de aramadım. Neden bu şekilde davrandığını merak ediyorum. Bir de bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini. Ayıp ettiğini söylemem gerekir mi? Yoksa hiç olmamış gibi mi davranayım?

Teşekkürler 🙏

Bi erkek gerçekten hoşlansa dağları deler (temsili)
Hoşlanmamış.
Lafını etme üsteleme.
Kendisi bi teklif sunarsa müsait değilim de.

Ben de Duygu Özaslan gibi bazı hemcinslerimin yaptığı hataları gördükçe saç baş yoluyorum.

Ortada kesin bir plan yokken, adamın geçiştirmiş olma ihtimali varken lütfen niye yazmadın seni bekledim tarzı bir mesaj atmayın. Eliniz kolunuz bağlı hazır ve de nazır onu beklemişsiniz gibi bir durum oluşuyor. Çok "needy" bir tavır.

Yazarsa ben olsam şey derim:Hee senden bir haber çıkmayınca ben de arkadaşlarımla çıktım, kahve içtim gibi. Sonra da ondan teklif beklerim.
Şu yorumun altına imzamı atarım.
Eğer şakayla karışık bile sorarsanız, ilgilendiğinizi düşünecek.
Geri dönüş yapmadığına göre de, önemsemiyor diye düşünüyorum ve bu durumda ilginizi farkederse tavırları ıssız adam triplerine dönüşecek.

Kendi dünyasında takılan, kafası başka yerlerde biri gibi geldi bana. Beklediği, ideali başka biri ya da bir şey olabilir. Bu kadar anlamı nasıl çıkarttım, ben de bilemiyorum ama o konuşma hiç olmamış gibi davranmanızı öneririm.

Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler. Güncelleme yapayım bi saat kadar önce aradı, açmadım, ikinciye aradı meşgule atıp iyi akşamlar pek müsait değilim acil bir konu mu vardı diye mesaj attım (çünkü iş telefonundan arıyoruz birbirimizi ve ben işim gereği insanların ısrarlı çağrılarını göz ardı edebilecek bir pozisyonda değilim)

Yok müsaitseniz kahve içip dolaşalım diyecektim kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiş.

Cevap vermedim.
Herkese desteği için teşekkürler.

Son düzenleme:
Yabancilarda boyle degil ama cidden turkiyede boyle. Kimse bana cok utangac vb bilmem ne demesin eger erkek istiyorsa hic bir sey onu
en-gel-le-ye-mez
Hayır birde bizim Türk erkekleri demez mi işte bizim kızlar kezban. Yurtdışında kızlar teklif ediyormuş vs diye. Kızlar edince de bünyeleri kaldırmıyor

Erkeklere çıkma teklif ETMEYİN (kamu spotu)

Buluşalım diyen sizsiniz. Adam da sizi kırmamak için yan çizmiş kibarca.
Ayıp edilen bir şey yok bu durumda. Yani açıkça "İstemiyorum seninle buluşmak" dese kalbiniz kırılırdı bence, o yüzden kenardan kenardan uzaklaşmış.
👌👌👌

Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler. Güncelleme yapayım bi saat kadar önce aradı, açmadım, ikinciye aradı meşgule atıp iyi akşamlar pek müsait değilim acil bir konu mu vardı diye mesaj attım (çünkü iş telefonundan arıyoruz birbirimizi ve ben işim gereği insanların ısrarlı çağrılarını göz ardı edebilecek bir pozisyonda değilim)

Yok müsaitseniz kahve içip dolaşalım diyecektim kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiş.

Cevap vermedim.
Bu da asiri bozulmus ve kusmus gibi. Beraber birsey yapmayi teklif ettiginiz bir adama bir anda boyle davranmak da yersiz bence.
Normal acip konusup o kahve vs dediginde de senden haber cikmayinca arkadaslarla ictim ben falan der sallamiyor havasina burunurdum.

Cevap vermedim.
Bence mis gibi olmuş.
Şu an kaçan balık pozisyonuna geçtiniz. Gerçekten görüşmek istiyorsa bence bu haftaiçi bir teklif daha gelir. Onu kabul edersiniz. Gelmezse de ayıp olmasın diye aradığını anlamış olursunuz.

Cevap vermedim.
Bu kadar sert bir tavra ne gerek vardı ki , işi bitince aramış sizi , gereksiz bir sinirlenme halı . Olacağı olan bir şeyi de baltaliyorsunuz, adam bu ne agresiflik diye kaçmıştır

Bence mis gibi olmuş.
Şu an kaçan balık pozisyonuna geçtiniz. Gerçekten görüşmek istiyorsa bence bu haftaiçi bir teklif daha gelir. Onu kabul edersiniz. Gelmezse de ayıp olmasın diye aradığını anlamış olursunuz.
Bu kadar sert bir mesaja neden bir daha teklif etsin ki , ayıp olmasın diye aramış da olabilir . Tekrar teklif gelmesi de aşırı israrcilik olur . Daha akışında rahat yaşamak, yönetmek varken sert hamilelere gerçekten gerek var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X