• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma fobisi

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba kızlar benim bi süredir konuştuğum bi adam var ama hiç görüşmedik konu ne zaman görüşmeye gelse ben uzaklaşıyordum çünkü buluşma fobim var acaba nasıl geçer beni beğenir mi diye düşünmekten kafayı yicem kendiside haklı olarak artık bu şekilde devam edemeyeceğini söyledi ama inanın kızlar çok zorlanıyorum bana uçurumdan kendimi atmak kadar zor ürkütücü geliyo🥺😞 lütfen yardım edin

Buluşacağınız adam Galler Prensi ya da Yunan Tanrısı mı sanki? Dümdüz bir herif. Sanki Andrea Denver. Özgüveniniz açısından bakımlı ve kendiniz olun yeterli. Gerisi spontane gelişir. Belki de siz beğenmeyeceksiniz, neden şartlanıyorsunuz?

Sizin fotoğrafınızı daha önce gördü mü? Yüz yüze görüşmeden tabii ki olmaz. İlk buluşma için kaygılarınız olması doğal ama bu kadar kasmayın akışına bırakın doğal olun. Belki siz onu beğenmeyeceksiniz bu kadar takılı kalmayın olursa devam edersiniz olmazsa yolunuza bakarsınız. Dünyadaki tek erkek o değil ya.

Filtreli fotoğraf atıp gerçekte olandan mı çekiniyorsunuz?

Ayy aman adamlar da sanırsınız bir Tom Ellis. En son bir kompleks yapasım vardı, şuramı beğenir mi, yok buram çıktı bilmem ne diye kendimi darlayıp mutsuz ediyordum. Sonra bir aydınlanma geldi. Hahayt dedim, o önce kendi göbeğine baksın da onu beğenmesin benden önce dedim. Kendi kendiyle sevgili olmaya kalksa date masasından koşa koşa kaçacak herifler için fazla düşünmemek gerekiyor zannımca. :KK51:

Merhaba kızlar benim bi süredir konuştuğum bi adam var ama hiç görüşmedik konu ne zaman görüşmeye gelse ben uzaklaşıyordum çünkü buluşma fobim var acaba nasıl geçer beni beğenir mi diye düşünmekten kafayı yicem kendiside haklı olarak artık bu şekilde devam edemeyeceğini söyledi ama inanın kızlar çok zorlanıyorum bana uçurumdan kendimi atmak kadar zor ürkütücü geliyo🥺😞 lütfen yardım edin
Görüntülü konuşun önce.

Buluşacağınız adam Galler Prensi ya da Yunan Tanrısı mı sanki? Dümdüz bir herif. Sanki Andrea Denver. Özgüveniniz açısından bakımlı ve kendiniz olun yeterli. Gerisi spontane gelişir. Belki de siz beğenmeyeceksiniz, neden şartlanıyorsunuz?
Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem

Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem
Bunu önceden kendisine söylerseniz, anlayışlı biriyse ve sizi seviyorsa takmaz, sorun çıkmaz. Sonuçta çaresi olan bir şey söylediğiniz.

Diş temizliği+ dolgu yaptırın bir koşu sorun dişlerse 🙄

Ayy aman adamlar da sanırsınız bir Tom Ellis. En son bir kompleks yapasım vardı, şuramı beğenir mi, yok buram çıktı bilmem ne diye kendimi darlayıp mutsuz ediyordum. Sonra bir aydınlanma geldi. Hahayt dedim, o önce kendi göbeğine baksın da onu beğenmesin benden önce dedim. Kendi kendiyle sevgili olmaya kalksa date masasından koşa koşa kaçacak herifler için fazla düşünmemek gerekiyor zannımca. :KK51:
Tom ellisi beğenmiyorum ben ya 😅

Beni beğenir mi değil, acaba ben onu beğenir miyim diye düşün. Senin de beğenmeme ihtimalin var sonuçta

Diş çürüğü ve kirli dişler cidden çok itici durur ama ya, nedeni ne olursa olsun. Ben yerinizde olsam dişleri yaptirirdim önce, cozumsuz bir dert degil.
Kimsenin kimseye ilk goruste o şekilde cekici gelecegini dusunmuyorum. Gerci bulusacaginiz kişiye de bağli biraz, kendine dikkat eden biri degilse belki sorun etmez.

Diş hekimine neden görünmüyorsunuz? Dolgu ve beyazlatmayla halledilir. Dermansız derdiniz olmasın. Çekinceniz sadece dişleriniz mi? Çalışıyorsanız yaptırın gitsin. Pahalı tedaviler anlıyorum ama özgüveninizi etkiliyorsa en başta kendiniz için çözmelisiniz.

Back
X