• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma fobisi

Diş hekimine neden görünmüyorsunuz? Dolgu ve beyazlatmayla halledilir. Dermansız derdiniz olmasın. Çekinceniz sadece dişleriniz mi? Çalışıyorsanız yaptırın gitsin. Pahalı tedaviler anlıyorum ama özgüveninizi etkiliyorsa en başta kendiniz için çözmelisiniz.
Tabiki çözmem gerekiyor yakında işe girecem 2 ay sonra yaptırabilirim ancak ama buluşma için zamanım yok malesef😞

Bende çözümü olan şeylere dikkat edilmediğinde çok tiksiniyorum çünkü kişisel bakımını yapan birisi değilsin demektir, öyle olunca adamin dotu geliyor aklıma.gorunen yeri yapmayan gorunmeyeni niye temiz tutsun diyorum
Taharetlenmiyodur bok içindedir diye düşünüyorum uffff

Tırnağını kesmeden gelene de gıcık kaparm
Gitarist filan dinlemem midem kalkıyor

Diş çürüğü ve kirli dişler cidden çok itici durur ama ya, nedeni ne olursa olsun. Ben yerinizde olsam dişleri yaptirirdim önce, cozumsuz bir dert degil.
Kimsenin kimseye ilk goruste o şekilde cekici gelecegini dusunmuyorum. Gerci bulusacaginiz kişiye de bağli biraz, kendine dikkat eden biri degilse belki sorun etmez

Bende çözümü olan şeylere dikkat edilmediğinde çok tiksiniyorum çünkü kişisel bakımını yapan birisi değilsin demektir, öyle olunca adamin dotu geliyor aklıma.gorunen yeri yapmayan gorunmeyeni niye temiz tutsun diyorum

Ya evet efendim siz haklısınız her şeyi siz biliyorsunuz ben çok pisim o yüzden dişlerim çürüdü hastalıktan filan olmuş olamaz dimi efendim umarım sizde bilinmeden yargılandığınız bi duruma düşmezsiniz

Ya evet efendim siz haklısınız her şeyi siz biliyorsunuz ben çok pisim o yüzden dişlerim çürüdü hastalıktan filan olmuş olamaz dimi efendim umarım sizde bilinmeden yargılandığınız bi duruma düşmezsiniz
Evet tatliskom

Aşiri ayniii dusunuyorumm.😁 Erkekte t
tirnak meselesine ben de takiğim ne için uzattiklari umurumda değil gorunce midem bulaniyor direkt.

Dişleri halledin derim bu kadar zaman neden halletmediniz?diş konusu kötü etki yapabilir.adamda haklı o kadar zaman konuş konuş nereye kadar görüşüp uyum var mı bakıp ona göre devam etmek istiyor.

Ben de eşimle netten tanışıp ilk buluşmaya gideceğimde "ya beğenmezsem" fobim vardı 😂 kendinize güvenin
Gerisi olursa olur artık

Sorun dişlerse bakım yaptırın çünkü açıklasanız bile dişler çok dikkat çeker bakımsız algısı oluşturabilir.

Back
X