buluşma heyecanını nasıl gideriyorsunuz ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
kızlar yarın aşkım bi aksillik çıkmazsa yanımda olucakopuyorumnanaktan. saatler yaklaştıkca o kadar heyecanlanıyorumki. Geldiğinde ne yapacaz ona bile karar veremedik henüz...
Bide uzaktayız biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. Aylar oldu görüşmeyeli yüz yüze hep telefonla görüşüyoruz...
geldiğinde elim ayağıma dolaşacak bunu çok iyi biliyorum :asigim: .sizdede böyle heyecan oluyormu kızlar ? ne yapıyorsunuz bunu yenmek için. formül felan verin, yardımcı olun bana kızlaaarrrr yaaaaa
ne giyeceğimi felan da bilmiyom. o da ayrı bi mesele zaten :1ninca:​

Canım ben de çok fazla heyecanlandım geçen hafta...

Yenemedim de heyecanımı, yapçak bişi yok...

Bilen bana da söylesin :))

sende bendensin desene:kedi:
senin sevgilin nerde peki opuyorumnanaktan ?

Askerde canım yeni usta birliğine teslim oldu Edirneye.

Dağıtım izninde görüştük =)

Ahhhhhh kızlar onun caresii yokk =)

Du bakalımm benımkıdee 25 inde qelirseee. Bana uyku yokk bünyem değişiyoo =)
Mideme 1hafta önceden ağrılar qırıyo =)

4,5 yıl oldu ben halaaa ne gıycem telaşındayımm sacım nası olsun telaşındayımm ona kalsaa şortla cıkar qelırr ehehehe =)

aaahhh ahhhh bende sabahtan beri dolabımın karşısında duruyorum zaten ne giysem diye

ayyy ama o heyecan da çok güsel bir duygu :))

biz de 3 yıl oldu, hala çok aşık olduğumu anlayıp kendi kendime sevinçten kafayı yiyorum :))

delikafadulden

:roflol:

Kııı ben bide kilooo verdimmm .Kotlarımın hiçbiri olmuyooo =)))

Üstler desennn bol..Şuan dolabımda 2 ,3 tane ustume oturan bişi var =))
Benimkii çat kapı qelse giycek bişi yokk ehehehhe =)

Bu sıcaklarda öle pekde takılmamak lazım ne gıyceğine =)
Bi kot giy ustune beyaz askılı giyy =) Beyaz convers yada babet gıy al beyaz cantanıı da =)
Yüzünee böle hafif toz pembe bi makyaj yap =)
Sacların uzunsaa ver fönü =)
Kısaysada ona qöre ayarla bişii =)

Amann beee ehehe demesi ne kolay qeldi bi ann =)

ben sevgilim geldiğinde ben hiç konşmamıştım bi 15dk kadar sarılıyorum öpüyorum ama agzımdan çıkmıyo laf:) aşkım beni anladı neden konuşmuyon diyo gülüyo :) 15dk geçtikten sonra konuştum aaaa konuştu aşkım dedi:)offf ölmüştüm heyecandan ama çaresi çok malesef..

Son düzenleme:
inanırmısın bendede aynı sorun var kaydirigubbakcemile3
bu gün gittim güzel bi kot aldım kendime üstüme uyan, dar paca filan güzel oldu. bide beyaz pantolon aldım zemuszemus. napiyim dolabımda çok var ama dediğin gibi hepsi çikin geldi gözüme bol olduğu için

Anlıyorumm canımm senı hemde cok iyi aynısı başımda var =))

Bende beyaz kot ıstıodumm benden hızlı davranmışsınn hadi bakalım =))

yaaaaaa ben de 2 kilo vermişim zaten bi deri bi kemikim...:sinifsinif:
etek neyin giyerim bi daa ki sefere artıkın şutarafagitti

Kızz ben iyidimdee bu son qünlerdee çöktün diyolarrr .Çirkinleşmişimmm aman yaaa off offfffff
Hasret yedi bitirdi beni =)

Kııı yeminlennn benimdee düştüüüü aralarda bırkactane beyaz sacım var =)))))))))))))))
Acayipde döküldüüüü bu araaa annem sıkıntıdann diyooooooo =(

aynen canım sıkıntıdan oluyo sıkılmıyoruz üzülmüyoruz desekte içten içe sıkıntı yapıyoruz demkki canım olsun kadınız boyatırız geçerŞeniz

gelmesinden 1 hafta önce heyecandan ölmeye başlıyorum zaten ben eeeeee tabii hazırlıklarda o zamndan başlıyor saç kıyafet makyaj nasıl yapılacak nereye gidilecek bir program hazırlıyorum ama nedendir bilmem adam ne zamn gelse o ka hazırlık plan boşa gider herşey onun yanında oluruna bırakılıyorŞenizgelmeden bir gün önce yani gecesi kalbim çıkacakmışgibi olur biz genelde 5-6 ayda bir görüştüğümüz için özlem büyükyür anacım denizim sen beni anlrsın :çok üzgünüm:ben onu çok seviyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…