Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bizim 5 yıl olcakk ben hala rahat seyler gıymıyorum hee =)laelaelaelaelae
Bi kokoşum qörmeyinnnn ..Nelerr neler gıyyorummm =)
Buyuk cantalar takılıyorum askıma tasıtıyorum kızıyoo ehehhe =)alkisalkisalkis
Sacıma fön cektırmeden cok nadırdır gorustugumm =)
Makyaj yabmıyorum sefmıyoo ama gıyınmeyı abartıyorummm =)naniknanik
Bu yazın sıcagında gıy kapri askılı cık işde demii yokk anacımmmm dar kotlar şekilli badiler kemerler uzun kolyeler buyuk kupelerrhihoyyyt
Sacını toplada pişme demı yokk yokkkkk illaaaa salık bırakcammm enseme yapıscak onlar eheheh :roflol:
Ama benımkı hep luks kalabalık yerlere goturuyoo benı ben nabımmmm ...Şöle kırlara pıknıklere qıtsek eşortman gıyerımm ama nerdeeeeeee ...:sm_cool:
Evet çok beğendim mystickgril. O kadar süse bir de makyaj falan olsaydı. Eski Türk filmlerini hatırladım. Ordaki esas kızları.
Çanta taşıtma olayı harika onu alkışladım.delikafadulden
Zengin diye kırlara gitmemezlik yapmayın bir gün götür.
Doğada kuş sesleri ile romantizmi de yaşayın.
Sonunuz hayırlı olur inşallah.![]()
kıızzaallaarrrrr zaman bulamadım hiç uğrayamadım siteye, bu aralar günler çok çabuk geçiyor walla :kedi:
herşeyyy süüppeeerrrrrr gidiyooorrr aşkımla opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:![]()
eevveeeetttt geldiimmm sonunda yine KK yuvama :lepi:
kaçıdıldı felan yazmışsınız gülmek ten öldüm bittim kızlar kaydirigubbakcemile3
Canım zaten çalışıyorum. iş çıkışı anca görüşebiliyoruz aşkımla tatlım. onu da doyasıya yaşamak için, zaman kaybı olmaması için hemen buluşaveriyoruz, öpüp koklaşıyoz anla işte
bide başıma gelenleri hiç sorma, dün annemle babama yakalandık gece gezerkenkaydirigubbakcemile3. bi baktim karşıdan geliveriyorlar. benim kalbin kütküt tabii onları görürken :1shok:. hemen aşkımın elini bırakıverdim o an :1ninca: