buluşma heyecanını nasıl gideriyorsunuz ?

ben hiç gideremezdim heyecanımı evli olduğum halde eşim işten eve geldiğinde kalbim çarpardı şimdi askerde bir mesaj atsa kalbim çarpar ben ona resmen aşığımopuyorumnanaktan:asigim:

yoksa çocuk kaçırdımı bunu leyynnn gelde söle bize ne meraklı kızlarızbizde yahuuu

Yaaa bizim 5 yıl olcakk ben hala rahat seyler gıymıyorum hee =)laelaelaelaelae

Bi kokoşum qörmeyinnnn ..Nelerr neler gıyyorummm =)
Buyuk cantalar takılıyorum askıma tasıtıyorum kızıyoo ehehhe =)alkisalkisalkis

Sacıma fön cektırmeden cok nadırdır gorustugumm =)
Makyaj yabmıyorum sefmıyoo ama gıyınmeyı abartıyorummm =)naniknanik

Bu yazın sıcagında gıy kapri askılı cık işde demii yokk anacımmmm dar kotlar şekilli badiler kemerler uzun kolyeler buyuk kupelerr :D:D:D:D:D hihoyyyt

Sacını toplada pişme demı yokk yokkkkk illaaaa salık bırakcammm enseme yapıscak onlar eheheh :roflol:

Ama benımkı hep luks kalabalık yerlere goturuyoo benı ben nabımmmm ...Şöle kırlara pıknıklere qıtsek eşortman gıyerımm ama nerdeeeeeee ...
:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: alkisalkisalkis

Bu denıseeeeeeee hala yokmuuuuu alla alalllaa cocuk bunun kafaasını kesıp çöpe atmış olmasınnn töbee töbee töbeeeee muge anlıyı cok ızlıomdaa =)

Kız denısenın sevqılısı askerde deıldıkıı .Baska sehırlerde yasıyolardı ... O yuzden gunlerce nerde kalacak kızın sehırdee.BIgunluuk gelıp gıtmısdırr....Yoksa denıse akılları aldıda sıteye bıde ugramıcakmııı ??? Kızz denıseeeeeeee valla döverimm senii cık qell sıteye ne haltler yedın anlatt cbuk cbukk ................... =)

yenıaycımm beendınmı kız yazımıı =)
Pek qülmüşssün ama ben nabımmmm askım kırlara gıdek dıcem bakalım bıgunn eheheh =)
Ben köylü güzeliii ..O Zenqınn cocukk ..Bakalım sonumuz hayır olsunn =)

denise nerdesinnnnnnnnnnnn uleyyyyyynnnnn:)
kesin kaçtılar bunlar bak diommmsize burdan...

Evet çok beğendim mystickgril. O kadar süse bir de makyaj falan olsaydı. Eski Türk filmlerini hatırladım. Ordaki esas kızları.
Çanta taşıtma olayı harika onu alkışladım.delikafadulden
Zengin diye kırlara gitmemezlik yapmayın bir gün götür.
Doğada kuş sesleri ile romantizmi de yaşayın.
Sonunuz hayırlı olur inşallah.:nazar:

Evet çok beğendim mystickgril. O kadar süse bir de makyaj falan olsaydı. Eski Türk filmlerini hatırladım. Ordaki esas kızları.
Çanta taşıtma olayı harika onu alkışladım.delikafadulden
Zengin diye kırlara gitmemezlik yapmayın bir gün götür.
Doğada kuş sesleri ile romantizmi de yaşayın.
Sonunuz hayırlı olur inşallah.:nazar:

Yok tatlum ya makyaj yok hem yapmayı beceremıyorum hem sevmıyorum hemde benıkı ısrarla ıstemıyo .Makyaj yaparsam yanında qezdirmezmiş ben böle guselmısım =)
Benımde işime qeliyoo =)

Kokoş qiyinince mecbur kokoş cantalar takıyorum =)Tasıyamıyorumm kendısı tasımak zorunda kalıyo=)
Zenqın derkende esprısıne söledim =) Genelde bılardo bowlınq cafe starbucks alısverıs merkezlerınde eglence mekanlarında takıldıgımız ıcın mecbur kalıyorum .Özentılı gıyınmeye ...
Doğada kus seslerı romantızmı hee iyimiş valla =)
Arabamızz var gıtsek aslındaa pıknık yapsak rahat rahat esoortmanlarımızla otursak ei ama nebılım gencızz işde kanımız kaynıyoo =)Kopmaya gıdıyoruz =)

Nasılsa evlenınce sade takılcazz sımdı hızlı yasıyalımm =)

kızaa heyecandan bişi oldu kesin....delikafadulden
biri polisi arasın yaaaaa:1no2:
:tomato:

kızım dün bişi oldu belki dünden beri haber varmı kızdandelikafadulden

Deniseeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kuzum senn meraktaa kaldıkkkkk yahuuuuu başına bi haller mi qeldi nolduuuu ..Heycandan kalp krıızındenmı gıttınn =) Yoksa kacırıldınmııı =)

kıızzaallaarrrrr zaman bulamadım hiç uğrayamadım siteye, bu aralar günler çok çabuk geçiyor walla :kedi:
herşeyyy süüppeeerrrrrr gidiyooorrr aşkımla opuyorumnanaktan Şeniz :asigim: :nazar:

kıızzaallaarrrrr zaman bulamadım hiç uğrayamadım siteye, bu aralar günler çok çabuk geçiyor walla :kedi:
herşeyyy süüppeeerrrrrr gidiyooorrr aşkımla opuyorumnanaktan Şeniz :asigim: :nazar:

OOOO HANIMEFENDİ GELDİ KIZIM OKDR YORUM YAPTIK KAÇIRILDINMI NE AAA:)
MERAKTA KOYDUNBİZİ
ANLLAT HELE NELER YAPTINIZ ENİŞTEYLEEa.s.

eevveeeetttt geldiimmm sonunda yine KK yuvama :lepi:
kaçıdıldı felan yazmışsınız gülmek ten öldüm bittim kızlar kaydirigubbakcemile3
Canım zaten çalışıyorum. iş çıkışı anca görüşebiliyoruz aşkımla tatlım. onu da doyasıya yaşamak için, zaman kaybı olmaması için hemen buluşaveriyoruz, öpüp koklaşıyoz anla işte :utangac:
bide başıma gelenleri hiç sorma, dün annemle babama yakalandık gece gezerkenkaydirigubbakcemile3. bi baktim karşıdan geliveriyorlar. benim kalbin kütküt tabii onları görürken :1shok:. hemen aşkımın elini bırakıverdim o an :1ninca:

eevveeeetttt geldiimmm sonunda yine KK yuvama :lepi:
kaçıdıldı felan yazmışsınız gülmek ten öldüm bittim kızlar kaydirigubbakcemile3
Canım zaten çalışıyorum. iş çıkışı anca görüşebiliyoruz aşkımla tatlım. onu da doyasıya yaşamak için, zaman kaybı olmaması için hemen buluşaveriyoruz, öpüp koklaşıyoz anla işte :utangac:
bide başıma gelenleri hiç sorma, dün annemle babama yakalandık gece gezerkenkaydirigubbakcemile3. bi baktim karşıdan geliveriyorlar. benim kalbin kütküt tabii onları görürken :1shok:. hemen aşkımın elini bırakıverdim o an :1ninca:

vallamı kıss inamıorum yaaaaaa
ee ne dediler allahh:)
neyse yinede koklaşmışsınız ohh canına deysin vallaakaydirigubbakcemile4

Aboooooooooooooooooooooo nası yakalandınn catlakk hatunnnnn nabtınnnn pekı nası ıdare eettın =)

Cıldırttın bızı burdaaa anacım kacırıldın sandıkk =)
Akılları fıkırlerı aldın sıteye ugramıyosun ask olsunn =)
Ne gıydın onu söle cok merak edıyorumm=)

evet kızlar annemleri gördüm. ama bu sabah keşvettimki. onlar beni görmemiş. cünkü görmüş olsalardı, muhakak söylerlerdi bişey. o kimdi yanındaki gibisinden. ama sabah kalktığımda hiç bi tepki felan vermediler. dün gece nasıl geçti günün dediler güzel eğlendinmi arkadaşlarınla dedi o kadar kaydirigubbakcemile3.
Ama onları gördüğümde bi heyecan bi heyecan basmıştı anlatamam :1shok:. Ama nasıl görmediklerini halla anlamıyorum gercekten. yani aramızdaki mesafe belki 5 metreydi o kadar. bide karşıdan geliyorlardı :bbo:. tabii ben onları gördüğüm vakit hemen kafamı cevirdim. ammaaannn herneyse sonuçta görmediler ya ona çok seviniyorum opuyorumnanaktan. yoksa ne şekilde toparlardım bilemem kafamçokkarıştı
ne giydiğime gelince. acık mavi cepleri taşlı dar paçalı kotumu ve üstüme beyaz bi üst birazcık parlak şeklindeydi :lepi: . aşkım cok beğendi :utangac::nazar:
bu günde beyaz pantolonumu yada kot eteğimi giyecem bakalım Şeniz

Back
X