buluşma heyecanını nasıl gideriyorsunuz ?

evet kızlar annemleri gördüm. ama bu sabah keşvettimki. onlar beni görmemiş. cünkü görmüş olsalardı, muhakak söylerlerdi bişey. o kimdi yanındaki gibisinden. ama sabah kalktığımda hiç bi tepki felan vermediler. dün gece nasıl geçti günün dediler güzel eğlendinmi arkadaşlarınla dedi o kadar kaydirigubbakcemile3.
Ama onları gördüğümde bi heyecan bi heyecan basmıştı anlatamam :1shok:. Ama nasıl görmediklerini halla anlamıyorum gercekten. yani aramızdaki mesafe belki 5 metreydi o kadar. bide karşıdan geliyorlardı :bbo:. tabii ben onları gördüğüm vakit hemen kafamı cevirdim. ammaaannn herneyse sonuçta görmediler ya ona çok seviniyorum opuyorumnanaktan. yoksa ne şekilde toparlardım bilemem kafamçokkarıştı
ne giydiğime gelince. acık mavi cepleri taşlı dar paçalı kotumu ve üstüme beyaz bi üst birazcık parlak şeklindeydi :lepi: . aşkım cok beğendi :utangac::nazar:
bu günde beyaz pantolonumu yada kot eteğimi giyecem bakalım Şeniz

ehehehe hadii ucuzz atlatmışsınn qecmıss olsunn =)))
Hadi ordamı senınkıı =)
Ohhhhh keyfın eyi vallaa kızz beyaz pantolonunu gıyy taktımm hee alıcam bende kendımee bendee yarın felann =)
Kız benımkıde qelıo haberın yok senın =)
Haftaya burdaaa ben ne gıycemmm acaba yahh =)
Bende kendıme bı topık acıcammmm cok heycanlıyım cokk =)

ehehehe hadii ucuzz atlatmışsınn qecmıss olsunn =)))
Hadi ordamı senınkıı =)
Ohhhhh keyfın eyi vallaa kızz beyaz pantolonunu gıyy taktımm hee alıcam bende kendımee bendee yarın felann =)
Kız benımkıde qelıo haberın yok senın =)
Haftaya burdaaa ben ne gıycemmm acaba yahh =)
Bende kendıme bı topık acıcammmm cok heycanlıyım cokk =)
ayyy saol kızzz:lepi:. bundan sonra daha ıssız yerlerde gezicez mecburen aşkımla kaydirigubbakcemile3. Cumartesi sabahı gidiyor aşkım. yani 1.5 günümüz var cicim opuyorumnanaktan. sonrasında ayrılık maalesef mafoldumben
seninkide geliyor demek. hadi gözün aydın canımciğim Şeniz. heyecan doruktatdır şi an tahmin edebiliyorum :asigim:

canim o heycanlari bende bilirim, biz birak ayri sehiri, ayri ülkelerdeyiz. Yani 6 aydan 6 aya anca görüsebiliyoruz.
Yakinda yine kavusuyorum insAllah.
Sende doyasiya yasa askini canim, vakitinizi iyi ve güzel kullanin.
Ben öyle yapmaya calisiyorum beraber oldugumuzda ama birsey anlamiyorum ki, sanki rüya gibi geliyor.

benimki pazar gunu geliyo hic yapmazdim ama bu sefer pasta borek yapip gelecekteki babalar gununu kutlucam :))
heycan mi? simdiden ne giysem nasil makyaj yapsam diye dusunuyorum kaldi ki biz her gun gorusen bir ciftiz :)

canim o heycanlari bende bilirim, biz birak ayri sehiri, ayri ülkelerdeyiz. Yani 6 aydan 6 aya anca görüsebiliyoruz.
Yakinda yine kavusuyorum insAllah.
Sende doyasiya yasa askini canim, vakitinizi iyi ve güzel kullanin.
Ben öyle yapmaya calisiyorum beraber oldugumuzda ama birsey anlamiyorum ki, sanki rüya gibi geliyor.
amin canım inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun :Saruboceq:
banada şu an halla rüya gibi geliyor biliyormusun opuyorumnanaktan. onada söylüyorum hep, söyleyincede kızıyor ama burdayım işte diyor ne rüyası diyor kaydirigubbakcemile3

bende uzak şehirlerdeyim off offffffffffffff:(
her istedigimizde olmuoooooo
aahhhh canım yaaaa üzülme nolur :teselli:

benimki pazar gunu geliyo hic yapmazdim ama bu sefer pasta borek yapip gelecekteki babalar gununu kutlucam :))
heycan mi? simdiden ne giysem nasil makyaj yapsam diye dusunuyorum kaldi ki biz her gun gorusen bir ciftiz :)
aahhhh keşke bende hergün görebilsem aşkımı mafoldumben.

aahhhh canım yaaaa üzülme nolur :teselli:

aahhhh keşke bende hergün görebilsem aşkımı mafoldumben.

yakın olanlar şükredin ve degerinizi bilin şanslısınız.
biz uzagızz ve şuan asker halimi düşünün izine geldigindedoyadoya göremiycem belki bi belki iki gün istanbula gelcek hepsi bu:(
herzmnda gel diyemem olmazki ben ise kız başıma gidemiorum izinde vermezz denise seinnkidemi uzak?askermi yoksa

yakın olanlar şükredin ve degerinizi bilin şanslısınız.
biz uzagızz ve şuan asker halimi düşünün izine geldigindedoyadoya göremiycem belki bi belki iki gün istanbula gelcek hepsi bu:(
herzmnda gel diyemem olmazki ben ise kız başıma gidemiorum izinde vermezz denise seinnkidemi uzak?askermi yoksa
ahh cicim seni o kadar iyi anlıyorumki mafoldumben
İstanbulda benim aşkım, benden 12 saat uzaklıkta yani :çok üzgünüm:

ahh cicim seni o kadar iyi anlıyorumki mafoldumben
İstanbulda benim aşkım, benden 12 saat uzaklıkta yani :çok üzgünüm:

ahhhhh canımmm bizimde aramızda mesafe var çok uzak degil ma o manisa ben istanbull sonumuz hayır olsun güzelim yaaaa.
zor ama :senağlamasenağlamamirmirmirmirfisfisfis

eevveeeetttt geldiimmm sonunda yine KK yuvama :lepi:
kaçıdıldı felan yazmışsınız gülmek ten öldüm bittim kızlar kaydirigubbakcemile3
Canım zaten çalışıyorum. iş çıkışı anca görüşebiliyoruz aşkımla tatlım. onu da doyasıya yaşamak için, zaman kaybı olmaması için hemen buluşaveriyoruz, öpüp koklaşıyoz anla işte :utangac:
bide başıma gelenleri hiç sorma, dün annemle babama yakalandık gece gezerkenkaydirigubbakcemile3. bi baktim karşıdan geliveriyorlar. benim kalbin kütküt tabii onları görürken :1shok:. hemen aşkımın elini bırakıverdim o an :1ninca:

allah iyiliği versin kızzzzzzzzzz:roflol:erken tannışmış oldu çocuk kaynana kayınpederle desene a.s

evet kızlar annemleri gördüm. ama bu sabah keşvettimki. onlar beni görmemiş. cünkü görmüş olsalardı, muhakak söylerlerdi bişey. o kimdi yanındaki gibisinden. ama sabah kalktığımda hiç bi tepki felan vermediler. dün gece nasıl geçti günün dediler güzel eğlendinmi arkadaşlarınla dedi o kadar kaydirigubbakcemile3.
Ama onları gördüğümde bi heyecan bi heyecan basmıştı anlatamam :1shok:. Ama nasıl görmediklerini halla anlamıyorum gercekten. yani aramızdaki mesafe belki 5 metreydi o kadar. bide karşıdan geliyorlardı :bbo:. tabii ben onları gördüğüm vakit hemen kafamı cevirdim. ammaaannn herneyse sonuçta görmediler ya ona çok seviniyorum opuyorumnanaktan. yoksa ne şekilde toparlardım bilemem kafamçokkarıştı
ne giydiğime gelince. acık mavi cepleri taşlı dar paçalı kotumu ve üstüme beyaz bi üst birazcık parlak şeklindeydi :lepi: . aşkım cok beğendi :utangac::nazar:
bu günde beyaz pantolonumu yada kot eteğimi giyecem bakalım Şeniz

ayyyyyyyyyyyyyyy kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:

ne yaptın ne ettin :sm_cool:
aşk yaptık :utangac: opuyorumnanaktan
allah iyiliği versin kızzzzzzzzzz:roflol:erken tannışmış oldu çocuk kaynana kayınpederle desene a.s
yaaa tabii kız hic sorma süper tanışma demi :1shok:
ayyyyyyyyyyyyyyy kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:
aahhh kuzum darısı başına. seninkide geliyor yakında zaten bişeycik kalmadı şurda yerimseniben :nazar:

aşk yaptık :utangac: opuyorumnanaktan
yaaa tabii kız hic sorma süper tanışma demi :1shok:

aahhh kuzum darısı başına. seninkide geliyor yakında zaten bişeycik kalmadı şurda yerimseniben :nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:çok özledim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu:çok üzgünüm:

Back
X