- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.397
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
İnternetten tanısmıslar ve yazdıklarına göre kızı hiç görmemiş ? Fotoğrafını bile..neden kaçsın yahu, doktorlara da neşterle karın deşiyorlar psikolojisi ne durumdadır mı diyelim anlamadım? benım yakınım da bu görevde lğtfen yanlış konusmayalım. kendıne güven canım, birşeyler hissediyorsan buluş. ama bence hissediyorsun,şefkat duygun oluşmuş :)
internetten tanışıp evlenen çok, benim söylemiş olduğum farklı birşey. insanları meslekleriyle yargılamanız doğru değil. normallik kavramı sorgulanır. fotoğraf görmemiş, karakterinden etkilenmiş olabilir. işinde gücünde bir insan başıboş serseri de değil. buluşmalarında bi çay içmelerinde sakınca görmüyorum. tabi konu sahibi ilgi duyuyor iseİnternetten tanısmıslar ve yazdıklarına göre kızı hiç görmemiş ? Fotoğrafını bile..
Hiç görmedigi biriyle bulusmak istiyor normal mi bu sizce?
Kızımız anlattıgı kadarıyla fotoğraf görmüş canlı görmemiş ve seviyorum diyor bu normal mi ?
Kızımızın karakteriyle ilgili hiç bişey sormamıs o ısrar edince bikaç bişey sormus aynen böyle yazmıs? Hatta sadece fotograf istemekle yetindi demiş..internetten tanışıp evlenen çok, benim söylemiş olduğum farklı birşey. insanları meslekleriyle yargılamanız doğru değil. normallik kavramı sorgulanır. fotoğraf görmemiş, karakterinden etkilenmiş olabilir. işinde gücünde bir insan başıboş serseri de değil. buluşmalarında bi çay içmelerinde sakınca görmüyorum. tabi konu sahibi ilgi duyuyor ise
Kızımızın karakteriyle ilgili hiç bişey sormamıs o ısrar edince bikaç bişey sormus aynen böyle yazmıs? Hatta sadece fotograf istemekle yetindi demiş..
Ayrıca Ben mesleğine kötü demedim psikolojisi nasıl dedim benim ailemde de özel harekat var ve gayet zor meslekleri de psikolojileride...
Ayrı şeyleri mi okuduk anlayamadım ? Bir daha okumanızı tavsiye ederim yoksa bu böyle her yazdıgınıza ilk mesajdan alıntılar yaparak devam edicek..
Etkilendim işte.Beni merak ediyormuş ondan istiyormuş fotoğraf.Ailesi olmadığına eminim,bugüne kadar yalan söylediğini düşünmüyorum bana.Kaç :/
Özel harekat diyorsun psikolojisi nasıl
Neden fotoğraf isteyip duruyor öyle bi ortamda ne mana ne yapcak fotoğrafınla
Ailesi olmadıgına eminmisin
Görmemişsin etmemişsin nasıl seviyorsun
İnternetten tanışmışsın her anlattığına güveniyor musun ? Belki onun sandığın fotoğraf ona ait bile olmayabilir ?
Bu Arada sen onu gördün demek ki onun da seni görmesi hakkı değil mi ?[/QUOTE
Ben istemedim ondan fotoğraf,o en son konuşmamızda kendi isteği ile attı.
Görev yaptığı birliği bile söyledi,operasyona çıktıklarında operasyon bölgesinin fotoğraflarını da atardı.Yalan söylediğini sanmıyorum.Valla dediği her şey yalan da olabilir
Emin misin sana doğruları söylediğine
Ben eşimle internetten tanıstımEtkilendim işte.Beni merak ediyormuş ondan istiyormuş fotoğraf.Ailesi olmadığına eminim,bugüne kadar yalan söylediğini düşünmüyorum bana.
Ben de en çok buna takıldım.Hiçbir şey sormadığı için kızdım.Ben soru sormaya alışkın değilim,bugüne kadar ne emredildiyse onu yaptım dedi.Sonra ben kızdığım için bir şeyler sordu.Ben eşimle internetten tanıstım
İnternete karsı değilim lakin fotografını bile görmeden senle bulusmak istemesi hic normal değil
Hatta seni tanımak icin soru bile sormamıs
Sana dair bildikleri belliki sınırlı
Bu sen değil ayşe de olabilirdi fatma da vs vs
Yeterki kız olsun mantıgında farkında değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?