Buluşma isteği

Gecen yil , bir evlilik sitesinde bir subayla tanistim. Ozellikle de kendisine belirttim, ben evlilik dusunuyorum. Ciddi degilseniz gorusmeyelim dedim.

Bulundugum sehirde 1 ay duracagini soyledi. Geldi is cikisi. 1 saatten fazla pastanede oturduk konustuk. Dedim tamam fikirlerimiz v.s. uyustuk. Fiziksel olarak da cok begenmistim.

Koluma girsene dedi. Girdim. Bulutlarin uzerindeydim.

O anda telefonu caldi. Esim ariyor bi sn dedi.

Ben şok. Donup kaldim. Gozyaslarim aniden bosaldi.

Ne yani evli insanlar asik olamaz mi dedi ?

Pislik dedim herkesin icinde evlisin dedim. Esin yapsa ne olur dedim.

O yapamaz. Bu arada sen de dulsun yani temizmis gibi davranma komik olma dedi.

Arkami dondum, aglayarak kostum kactim.

Eve geldim. Whatsup tan defalarca yazmis. Bastim engeli.

1 hafta kendime gelemedim.
Subay da değildir o emin ol..

Çok iyi ya :) arkadaşım arıyor der gibi eşim arıyor demiş iyi denk gelmiş valla yoksa bi süre daha oyalardır sizi

Kurtulmuşsunuz

Bulusmayacaksin, fotografini gostermeyeceksin??? Eee ne demeye konuşuyorsun tanimadigin insanlarla?
Arkadas bile olsan bir sure sonra gorusmek istersin.

Duygu, dusuncelerime onem versin once filan gec bunlari... Duygu, dusuncesi ilgimi ceken ama goruntu olarak cidden istemeyecegim biriyle birlikte olmazdim ben. Sevgililik, evlilik sadece dusuncelerden ibaret degil. Ayni sekilde sadece tipini begendin diye biriyle birlikte olur musun? Olmazsin. Goruntu de karakter kadar onemli sadece bir tanesiyle olmuyor.
Bulusmayacaksin, fotografini gostermeyeceksin??? Eee ne demeye konuşuyorsun tanimadigin insanlarla?
Arkadas bile olsan bir sure sonra gorusmek istersin.

Duygu, dusuncelerime onem versin once filan gec bunlari... Duygu, dusuncesi ilgimi ceken ama goruntu olarak cidden istemeyecegim biriyle birlikte olmazdim ben. Sevgililik, evlilik sadece dusuncelerden ibaret degil. Ayni sekilde sadece tipini begendin diye biriyle birlikte olur musun? Olmazsin. Goruntu de karakter kadar onemli sadece bir tanesiyle olmuyor.
Haklısınız ama sürekli fotoğraf isteyip benimle ilgili bir şey merak etmeyince benim de fotoğraf atasım gelmedi.

Subay da değildir o emin ol..

Çok iyi ya :) arkadaşım arıyor der gibi eşim arıyor demiş iyi denk gelmiş valla yoksa bi süre daha oyalardır sizi

Kurtulmuşsunuz

Uniformasiyla geldi yanima. Facebook ta da gordum profilini. Bilemiyorum artik.

Haklısınız ama sürekli fotoğraf isteyip benimle ilgili bir şey merak etmeyince benim de fotoğraf atasım gelmedi.

Neyi merak etmeli mesela? Nezamandir konusuyorsunuz? Biz de esimle internetten tanistik ama oyle kari, koca bulma yeri filan degildi. Ortak hobimizle ilgili bir forumda denk gelip laflamayla baslayan biseydi bizimki.

Ben esimin meslegini, okulunu dahi sormamistim. Ailesel muhabbetler hic olmadi zaten. Daha yuzeysel seyler, hobimizle ilgili ve gezilerle ilgili konusurduk hep. Bu surecte zaten fotograflarimizi gormustuk.
Yaptigi iş, okulu vs daha sonralarda laf acilinca ogrenmistim.
Asıl tanima aşamasi bulustuktan, gorustukten sonra gelişti biz de. Yani gormedigin bir insana uzun uzun kendini anlatmanin, sormanjn ne manasi var? Belki gordugunde elektirik almayacaksin?
Fotograf gorseniz birbirinizi begenseniz dahi yanyana geldiginizde dusunduguhuz gibi olmayabilir bazi hisler bilmem anlatabildim mi?

Merhaba KK'nın güzel kadınları,yeni üyeyim.Benim bir sıkıntım var,paylaşırsam rahatlayacağım.Ben 21 yaşındayım,üniversite öğencisiyim.İnternet üzerinden biriyle tanıştım ve etkilendim ya da etkilendiğimi sanıyorum şu an.Kendisi doğuda görev yapıyor,özel harekatta görevli.Yurtta büyümüş.Seviyor gibiyim onu en azından benim için gerçekten değerli.O beni hiç görmedi,geleyim buluşalım falan diyor ama ben korkuyorum ya beni beğenmeze falan diye.Kendimi güzel bulduğum zamanlar oldu ama az.Korkuyorum bu yüzden.Bir de biz konuşurken benimle ilgili hiçbir şeyi merak edip sormadı.Hatta ben ona kızınca sormaya başlamıştı.Benden sürekli fotoğraf isterdi.Ben de atmadım.İstedim ki benim düşüncelerimi,ailemi vb.şeyleri sorsun,öğrensin önce ama o fotoğraf istemekle yetindi sadece.Ona karşı farklı bir şefkat duygum var,bir şey olursa ona mezarında ağlayacak bir annesi bile yok diye düşünüyorum.Mesela benim mesajıma biraz geç cevap versin kötü hissediyorum kendimi.Sanki beni umursamıyormuş gibi geliyor.Sizce ne yapmalıyım?Onunla buluşmalı mı yoksa bitirmeli miyim?
Ozel hareket oldugundan eminmisin mesleginden nereli oldugundan kimdir necidir ya yalan soyluosa anlattgi hersey yalansa?dogru olduguna dair kanitin varsa uygun bi mekanda kalabalii bi ortamda cay ic.devir kotu netten kadin kiz kandiran her turlu seyi yapan manyaklar var

Neyi merak etmeli mesela? Nezamandir konusuyorsunuz? Biz de esimle internetten tanistik ama oyle kari, koca bulma yeri filan degildi. Ortak hobimizle ilgili bir forumda denk gelip laflamayla baslayan biseydi.

Ben esimin meslegini, okulunu dahi sormamistim. Ailesel muhabbetler hic olmadi. Daha yuzeysel seyler, hobimizle ilgili ve gezilerle ilgili konusurduk hep. Bu surecte zaten fotograflarimizi gormustuk.
Yaptigi iş, okulu vs daha sonralarda laf acilinca ogrenmistim.
Asıl tanima aşamasi bulustuktan sonra gelişti biz de. Yani gormedigin bir insana uzun uzun kendini anlatmanin, sormanjn ne manasi var? Belki gordugunde elektirik almayacaksin?
Fotograf gorseniz birbirinizi begenseniz dahi yanyana geldiginizde dusunduguhuz gibi olmayabilir bazi hisler bilmem anlatabildim mi?
Ben her şeyi anladım da sizin bu sert cevap vermenizi anlayabilmiş değilim.

Uniformasiyla geldi yanima. Facebook ta da gordum profilini. Bilemiyorum artik.
Bir abla vardı çok eskiden tanıdığım , o da bir askerle tanışıyor internetten , bir kaç yıl sevgililik devam ediyor , çocuğun üniformalı fotoğrafları falan var , sonra iş ciddiye binsin istiyorlar ama bu annem babam Yok falan diyor bi tanıdık abiyle gelcem diyor ..

Neyse geliyorlar istiyorlar kızı veriyorlar , sonra abla arkadaşlarıyla tanıştırıyor.. birisi de subay içlerinde .. sohbet askerliğe geliyor hoş sohbet muhabbet ..

Bu buluşmadan sonra o subay arkadaşı ablaya diyor ki ya bu adam asker mi gerçekten? Neden diyor abla .. ya askerlikle ilgili yaptıkları sohbette hep kaçamak ve uydurmasyon cevaplar verdi demiş .. sonra içlerine kurt düşüyor , bu Subay abi araştırıyor soruşturuyor bu ad ve soyadda bir askeri personel Yok Türkiye’de ..

Sonra abla bir gün mesaj atıyor ya böyle böyle bir durum oldu , benim arkadaş seni askeriyenin kayıtlarda bulamamış diye .. ve bu son mesaj olmuş .. o isim soyisim de ki adamı bile bulmuşlar , ablanın nişanlısıyla alakası Yokmuş ..

O gün bugündür internet tanışmalarından korkmuşumdur ... tanışıp evlenenlere saygı duyuyorum elbette

Ha bu arada üniformalı fotoğraf gönderenlere de çok inanmayın , çünkü üniformalar çok rahat satılıyor arkadaşlar .. sizden kimlik falan bile istemiyorlar

Bir abla vardı çok eskiden tanıdığım , o da bir askerle tanışıyor internetten , bir kaç yıl sevgililik devam ediyor , çocuğun üniformalı fotoğrafları falan var , sonra iş ciddiye binsin istiyorlar ama bu annem babam Yok falan diyor bi tanıdık abiyle gelcem diyor ..

Neyse geliyorlar istiyorlar kızı veriyorlar , sonra abla arkadaşlarıyla tanıştırıyor.. birisi de subay içlerinde .. sohbet askerliğe geliyor hoş sohbet muhabbet ..

Bu buluşmadan sonra o subay arkadaşı ablaya diyor ki ya bu adam asker mi gerçekten? Neden diyor abla .. ya askerlikle ilgili yaptıkları sohbette hep kaçamak ve uydurmasyon cevaplar verdi demiş .. sonra içlerine kurt düşüyor , bu Subay abi araştırıyor soruşturuyor bu ad ve soyadda bir askeri personel Yok Türkiye’de ..

Sonra abla bir gün mesaj atıyor ya böyle böyle bir durum oldu , benim arkadaş seni askeriyenin kayıtlarda bulamamış diye .. ve bu son mesaj olmuş .. o isim soyisim de ki adamı bile bulmuşlar , ablanın nişanlısıyla alakası Yokmuş ..

O gün bugündür internet tanışmalarından korkmuşumdur ... tanışıp evlenenlere saygı duyuyorum elbette
Off çok kötü olmuş ya.

yüzyüye bile gözünün içine baka baka bile kandırılanlar var iken uzaktan hiç görmeden güvene hayran kaldım .. inanma herşeye bence ..

Back
X