• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma ve aybik'imin doğum günü

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
47
İstanbul
Evet sonunda şu bitmek bilmeyen evimizde buluştuk herkese teker teker çok teşekkür ediyoruz ayrıca bugün aybik'imin doğum günüydü çok eğlendik aramıza yeni katılan arkadaşımızıda çok sevdik aramıza nesibe (mürvet )

arda masayı aşağı indirmeye çalışıyor
39bcd097.jpg

canavar masanın altında
49c2ad0a.jpg

günün en uslu kızı nesibe maşallah sana
94d3f42d.jpg

minik alya bora'yı paralarken
f674d0f7.jpg

maşallah sana güzeller güzeli
9efb7e55.jpg

anıl bayağı dikkatli dinliyor acaba ne konuşuyorlar
184c48f2.jpg

aybike'nin doğum günü pastası ben yaptım
cc56c2bf.jpg

8eec8f4e.jpg

aybike şeymanın hediyesini alırken çok şaşırdı
74fe1167.jpg

80bb5e18.jpg

burda bebekler hep bir ağızdan ağlıyor malum bizimkilerde
9ead277a.jpg

gün sonu herkes evine gidiyor hepinize teşekkür ederiz
5f780b66.jpg

opuyorumnanaktan maşallahhhhh maşallahhh harika bir gün olmuş bellii :1rolleyes:
iyi ki doğdun aybikiimmm,
iyi ki doğurdun canım benimmmm..

Şeyda herşey için tşkler canım bneim çok güzeldi herşey..Tekrar kutluyorum doğum gününü kankamın..
ıyi kaynattık dedikodu bilem yaptık dimiii :))))
Göbekler attık halaylar çektik ee partimiz vardı malum çok eğlendık çokkk...
Mürvet cesaretinden dolayı trebrıkler canım ...polıse bilem yakalandık ışıkta geçmişmişiz hehehe arkadan bağırıyo polıs 34 ..... araç durrrrrrrrrrrr :)))))))

26206f4d.jpg

31910b40.jpg

c96be6f6.jpg

b11477ac.jpg

a1c1fc6c.jpg

385dbc5d.jpg

22d806a4.jpg

37ec9a3b.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle ellerine sağlık yüreğine sağlık evini bize açtığın için canım arkadaşım opuyorumnanaktan
çok güzel bi gündü çok eğlendik kaydirigubbakcemile5
Alya süt kardeşini neden yoldun kızsın diye dokunmadı sana kaydirigubbakcemile3
Arda keltoş olmuş beim sütoğluşummm öptüm öptüm durdum kafasınıı :icecream:
Kayra yakışıklı oğluş hem tatlı hem herzamn ki gibi uslusun seni alkisalkisalkis
Hayat bugün çok kudurdun anneni rahat bırakmadın karakızımız aklinialirimsmile
Nesibe maşallahhh sana nazar değmesin hemde hiç gıkını duymadık bizim grup alışık değilde senide öpüyoz gamzeli kuzu.. :ecrin_bebek:
AAA Asya yı da es geçmemek lazım bi kutlamada ona vereliniortak bebiklerimizin en cazgırı annesini rahat bıraktı hihoyyyt öptükk tontişşş kızımızı da opuyorumnanaktan
Ve aybik tekrardan doğumgünün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice doğumgünler göresinnnn a.s.

çok ama çook teşekkür ederim
dehşet eğlendik yahu
şeydacım ellerine sağlık yannız ne o öle en manyak resimlerimi eklemişsin insan bi eler dimi allam yha tipe baak:mymeka:
okadar gülmüşüz ki hala yanak kaslarım ağrıyor

ohhh yine bulusulmus yine pastalar yenmişş ohhh maasallah size..hepiniz mikemmelll görünüyorsunuz.

Aybik resimlerin çoğu elifteydi aslında :))
Bu arada yorum yapan arkadaşlarıma teşekkürediyorum.
Ayrıca altta bi sürrü arkadaşımızı gördüm ve hiç biri yorum yapmadın en azından bebişlere bi maşallah denebilirdi ( örn; nickimin kenarı :)) , mucize, engidi ) 127 görüntüleme zaten 3 ü biz sanırım millet sıkıldı bizim buluşmamızdan artık sizi görmek istemiyoruz demek istiyolar

Sıkılan hiç bakmasın anıl :))))) Bizim gibi bi gruptan sıkılınırmı Gruplaşma yok fesat yok hainlik yok nispet yok hehehehehehehehheheeh boşver ılla yorummu gereklı o bakıpta yazmayanlar kıskançlığındandır :))))))

cok guzel bi gundu, hersey cok guzeldi, sizinle tanıstıgıma cok memnun oldum. opuyorum hepinizi. kuzularımıza da masaallah.
en kısa zamanda bana da bana da bekliyorum kaydirigubbakcemile2

eee madem yakalandık yorum yapayım. sizinde gözünüzden birşey kaçmıyor kaydirigubbakcemile3 ben genelde zaten sessiz takipçilerdenim.
Bebişlere kocaman maşallahhhhhhhhh. Allah annelerine babalarına bağışlasın... sizinde dostluğunuz bozulmasın...

ayyy anıll çok sıkıldımm ben bu buluşmalardan off sıkıcı şeylerr siziii (pc bozuk yaww şu yazıyı yazmak için 30 kere kapadım açdım..) zemuszemus :lepi:
bu arada asya hanımın fırtına öncesi sessizliğiymiş gece beni fena yamulttu 5 de uyudu 9 da kalkdı anlamıyorum bukadar uyku nasıl yetiyo gözler hala cin gibi hiç uyuyacak gibi değil.
şeydacım mamişler çok güzeldi poğaçanın tarifini verde bizde yapalım. evinde ailenle mutlu mesut oturun inşallahh.
heee bide aybikeee alyanın taydı çokk güzelmişşş sırnaşık şey
arda, bora, kayra, nesibe, alya, asya,hayat hepinizee maşaallaahh :nazar:

:nazar:ohh ne güzel yapmışsınız,aybikecim tekrar doğum günün kutlu olsun... şeyda pasta süper bu arada ellerine sağlık cokacimcoook

dostlugunuz daim olsun...
alyanın taytını nereden aldın annesi çok merak ettim bende lamak istiyorum:))

masallah kuzulara annelerede tabi ne guzel dostluklar kurdunuz kocaman bi masallahda size

ben bakipta yorum yazmamistim hicte kiskandigimdan degildi..:olmaz:.baska resimler eklenirse ondan sonra yorum yapayim diye bekledim..

Sıkılan hiç bakmasın anıl :))))) Bizim gibi bi gruptan sıkılınırmı Gruplaşma yok fesat yok hainlik yok nispet yok hehehehehehehehheheeh boşver ılla yorummu gereklı o bakıpta yazmayanlar kıskançlığındandır :))))))

Back
X