Buluşmadan sonrası meçhul :(

Bu islerde prosedur nedir bilmiorum ama bana olumsuz ve de o yuzden donus olmamis gbi geldi. Yani acik acik istemio deyip sizi kirmak yerine aramayalim anlasin demis olabilirler

Açıkçası bende bilmiyordum bu tarz Bi görüşme ilk defa yaşadım ama ne bileyim mantık olarak söylenmesi gerekirdi diye düşündüm. Şuan tabi ki olumsuz olduğunu anlıyorum ama anlamamış bekliyor da olabilirdim. Aracı olan kişi bunu akıl edebilecek bir insan. Dolaylı olarak da olsa olumsuz durumu ifade edebilirdi. Her ne kadar olumsuz olduğu belli olsa da insan bazı durumlarda kesinlik istiyor :/

olumlu olsaydı sen mesaj atmadan aracı dediğiniz kişi numaranı vereyim mi diye sorardı diye düşünüyorum.ama acele etmek istenmemişte olablr.yaşlarınız kaçtı ??

İkimiz de 27 yaşındayız. Aracının eşi karşı tarafı aramış ama o telefonda görüşmek istemediğini söylemiş. Yüz yüze görüşelim demiş. Güya eşi de çok yoğun çalışmış bu ara görüşememişler. İlk başta mantılı gelmişti ama üzerinden Zaman geçince anlaşılıyor ki bahaneymiş. Ya da bilmediğim bir şey var.

Keşke hiç görüşmeseydim çünkü hoşlandım ve şimdi ister istemez kafama takılıyor :KK43:
Daha munasip birini bulur aileniz. Başka beğendiğiniz de olur. Dert etmeyin

Akrabayız aracıyla. Karşı tarafta aracının eşinin arkadaşı. Aracı telefonda defalarca görüşme için ikna etmeye çalıştı çünkü ilk başta görüşmek istememiştim. Görüşmeden sonra ise karşı taraftan etkilendim ama bu defa da onlardan ses çıkmadı. Bu saatten sonra ses çıksa da kabul etmem ama yine de insan merak ediyor neden hiç haber verilmedi yani insanın ağırına gidiyor :KK43:

Akrabaysa söylemesini beklerdim. Bir de ısrar etmiş o kadar öncesinde. Isınamamış filan deseydi bari.
Aman bu görücü mevzuları oldum olası sahte gelmiştir bana.
Eskisi gibi değil üstüne düşmüyor demek ki insanlar olayın.

Ben de bu durumun aynısını yaşadım. Aracı olan kişi sizi kırmak,üzmek istemediği için karşı taraf bir neden sunsa dahi soyleyemiyor.Sizi çok iyi anlıyorum insanın agirina gidiyor.ister istemez sebep neydi acaba diye dusunuyorsunuz

Akrabaysa söylemesini beklerdim. Bir de ısrar etmiş o kadar öncesinde. Isınamamış filan deseydi bari.
Aman bu görücü mevzuları oldum olası sahte gelmiştir bana.
Eskisi gibi değil üstüne düşmüyor demek ki insanlar olayın.

Evet bu ilk ve son olsun bana da ders olsun. Daha önce de bu şekilde söylendi görüşmedim ne olduysa görüşeceğim tuttu sonu böyle bitti. Gerçekten insanın gururu kırılıyor böyle dalga geçer gibi hiç haber verilmeyince. Olumsuzsa eğer uygun bir dille söylenir ya da farklı bir gerekçe uydurulur çok zor olmasa gerek. Bir de ben sosyal ağlarda çocuğun resmini gördüm ama hiç beğenmemiştim ona rağmen de gittim işte başıma gelecek varmış demek ki. Kişi de resimdekilerden çok farklı yani gayet hoş biriydi ve sonra da o beni beğenmedi :)))

Ben de bu durumun aynısını yaşadım. Aracı olan kişi sizi kırmak,üzmek istemediği için karşı taraf bir neden sunsa dahi soyleyemiyor.Sizi çok iyi anlıyorum insanın agirina gidiyor.ister istemez sebep neydi acaba diye dusunuyorsunuz

Ah evet yaşayan daha iyi anlıyor demek ki. Hem bir sürü acabalar var kafamda. Hem de aracının bu tavrı sinirimi bozuyor. Eğer karşı tarafı beğenmeseydim belki bu kadar üzerinde durmayacaktım ama şimdi beğendiğim birinin beni beğenmemesi ister istemez düşündürüyor. Neyime takıldı neden oldu diye diye içim içimi yedi günlerce. Olumsuz olduğu besbelli ama hala Bi taraftan da diyorum ki belki gerçekten de aracı yoğun çalıştı görüşemediler. Kendimi avutuyorum :(

Keşke hiç görüşmeseydim çünkü hoşlandım ve şimdi ister istemez kafama takılıyor :KK43:
offfff seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende 22 gün önce böyle bir olay yaşadım . Ki benim ki yanımda sevgi pıtırcığı gibiydi . Davranışları bile olumluydu. Sonra ne oldu bilmiyorum. 20 gündür kafayı sıyırma noktasına geldim.Bütün davranışlarımı analiz ettim.Sorguladım. Sonra o anın atmofseri ile göremediğim durumları gözden geçirdim. Benimde gözden kaçırdığım noktası olduğunu anladım. Boşverin artık ben artık böyle işlere tövbe ettim. Karşı taraf emin olmadan onun somut bir çabasın görmeden bir masaya asla oturmam. VE GİDEN SİZİN İÇİN DAHA İYİ BİRİSİ DAHA HAYIRLISI BİRİ İÇİN ÖNÜNÜZÜ AÇMIŞTIR.

Olumlu degil. Olumlu olsa aracidan bile numarani isterdi. Seninde fikrini sordurup. Bu kadar gün geçmiş ses cikmadiysa demekki olumsuz niye hala beklenti icindesiniz ki.

offfff seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende 22 gün önce böyle bir olay yaşadım . Ki benim ki yanımda sevgi pıtırcığı gibiydi . Davranışları bile olumluydu. Sonra ne oldu bilmiyorum. 20 gündür kafayı sıyırma noktasına geldim.Bütün davranışlarımı analiz ettim.Sorguladım. Sonra o anın atmofseri ile göremediğim durumları gözden geçirdim. Benimde gözden kaçırdığım noktası olduğunu anladım. Boşverin artık ben artık böyle işlere tövbe ettim. Karşı taraf emin olmadan onun somut bir çabasın görmeden bir masaya asla oturmam. VE GİDEN SİZİN İÇİN DAHA İYİ BİRİSİ DAHA HAYIRLISI BİRİ İÇİN ÖNÜNÜZÜ AÇMIŞTIR.

Evet aynı şeyleri bende yapıyorum canım o günden bu yana o kadar çok sorguladım ki kendi tavrımı. Neden olumsuz olabileceğini düşündüm durdum. Bir sürü sebep de buluyor insan arayınca. Ama yine de eğer isteseydi yani beğenseydi, ilk buluşmayı o kadar önemsemeyip ikinci defa görüş ek isteyebilirdi. Çünkü ilki biraz bizim dışımızda gelişmişti yalnız konuşmamıştık vs. Yani sorun bunlardan kaynaklansa ikinci bir görüşme isterdi. Demek ki beğenmedi böyle düşünüyorum artık.

İnşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsun Canım

Evet bu ilk ve son olsun bana da ders olsun. Daha önce de bu şekilde söylendi görüşmedim ne olduysa görüşeceğim tuttu sonu böyle bitti. Gerçekten insanın gururu kırılıyor böyle dalga geçer gibi hiç haber verilmeyince. Olumsuzsa eğer uygun bir dille söylenir ya da farklı bir gerekçe uydurulur çok zor olmasa gerek. Bir de ben sosyal ağlarda çocuğun resmini gördüm ama hiç beğenmemiştim ona rağmen de gittim işte başıma gelecek varmış demek ki. Kişi de resimdekilerden çok farklı yani gayet hoş biriydi ve sonra da o beni beğenmedi :)))

Kısmet canım. Herkesin kafasında bi kadın ya da erkek Profili var. Sen kendine yüklenme. Dedim ya üstüne düşmemişler boşver gitsin. Sen kendi gönlününve aklının sözüne uy sadece :)

Back
X