Ne kadar üzücü olsa da giden gitmiş maalesef. Bence hiç üstüne düşmesin mesaj falan da atmasın.
gözden uzak olan gönüldende uzak olur denilir ama sizin durumda bahane aranmış kızı kırmamak için uydurulmuş bi bahene bu büyük ihtimalle hayatında başkası var ve ayrılmak için uyduruk bahaneler yaratmış arkadaşının erkek arkadaşı arkadaşın peşinden koşarak onu arayıp mesaj atarak hata etmiş erkekler hep böyledir kızı elde edinceye kadar peşinden koşarlar elde ettikten sonra kendi peşlerinden koşulmasını isterler arkadaşın adına üzüldüm ama bundada vardır bi hayır allah değer bilen insanlar nasip etsin...
başkası vardır canım.
söylemeye cesaret edemiyodur.. diğer kız biraz gülsün yüzüne, hemen söyler başkasını seviyorum, senle ara verdiğimiz dönemde görüştük senden soğumuştum der..
duruma göre bazen haftada 3 4 kez fırsat buldukça.. bazende ay da 3 fln çünkü ayrı semtlerde oturuyorlardı arkadaşım da evden çıkarken bazen sorun yaşıyordu ama yine de arkadaşım onun yanına gidiyordu beyefendi gelmiyordu uzakmışta....Buluşamamaktan kastınız ne, ne kadar sıklıkla görüşüyolardı ki?
duruma göre bazen haftada 3 4 kez fırsat buldukça.. bazende ay da 3 fln çünkü ayrı semtlerde oturuyorlardı arkadaşım da evden çıkarken bazen sorun yaşıyordu ama yine de arkadaşım onun yanına gidiyordu beyefendi gelmiyordu uzakmışta....
duruma göre bazen haftada 3 4 kez fırsat buldukça.. bazende ay da 3 fln çünkü ayrı semtlerde oturuyorlardı arkadaşım da evden çıkarken bazen sorun yaşıyordu ama yine de arkadaşım onun yanına gidiyordu beyefendi gelmiyordu uzakmışta....
bide arkadaşıma seni sevmiyorum istemiyorum da dememiş... arkadaşım bunu söyleyip duruyor... umudum var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?