buluşmadıkları için soğumuşmuş....

kewok_

İkimiz Birden Sevinebiliriz Göge Bakalım...
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.636
61
363
slm kızlar kk'ya yeni üye oldum ve en yakın arkadaşım için bu konuyu açıyorum.. 1 yılı aşkın bi süredir bir birlikteliği var ama geçen sevgilisi ara verelim ayrılalım demiş arkadaşım ne yapacağını şaşırmış. çokta seviyor tamam demiş ama o süre için de ark. hep msj atmış erkekte tık yok.... sonra aralarını düzelttiler 2 hafta falan iyi güzeldi herşey dün bu sefer ayrılalım demiş...
neden olarakta; buluşamadığımız için senden soğudum.. seni görmeyince aşkım bitti demiş arkadaşım çok üzgün.. bende sizinle paylaşmak ve fikir almak istedim..
acaba hayatında başkasımı var?
ya da birileri aklına mı giriyor? kızlar biz bilemedik neden böyle olduğunu arkadaşım seviyor ama onun sevgisi bitmişmiş..

Son düzenleme:
Cocuk resmen sevmiyor ve bahane arıyor bence arkadaşına söyle bence kimseye hak ettiğinden fazla değer vermesin.....

Ne kadar üzücü olsa da giden gitmiş maalesef. Bence hiç üstüne düşmesin mesaj falan da atmasın.

Ne kadar üzücü olsa da giden gitmiş maalesef. Bence hiç üstüne düşmesin mesaj falan da atmasın.

artık tamamen bitmiş.. arkadaşım ilk ara verelim dediğinde msj atmıştı şimdi o da atmıyor...

gözden uzak olan gönüldende uzak olur denilir ama sizin durumda bahane aranmış kızı kırmamak için uydurulmuş bi bahene bu büyük ihtimalle hayatında başkası var ve ayrılmak için uyduruk bahaneler yaratmış arkadaşının erkek arkadaşı arkadaşın peşinden koşarak onu arayıp mesaj atarak hata etmiş erkekler hep böyledir kızı elde edinceye kadar peşinden koşarlar elde ettikten sonra kendi peşlerinden koşulmasını isterler arkadaşın adına üzüldüm ama bundada vardır bi hayır allah değer bilen insanlar nasip etsin...

bence de sırf bahane aradı ama önce erkek koştu sonra elde etti arkadaşım koştu kızı bağladı kendine sonra da bıraktı... soğudum demiş ama bence de hayatında başkası var :113:

Son düzenleme:
başkası vardır canım.
söylemeye cesaret edemiyodur.. diğer kız biraz gülsün yüzüne, hemen söyler başkasını seviyorum, senle ara verdiğimiz dönemde görüştük senden soğumuştum der..

böyle bi durum ne kadar üzücü olsa gerek ama çocuğun sevmediği ortada seven insan görmediği zaman soğumaz sevgisi özlemiyle daha da artar ama çocuk anlaşıldğı gibi sevmediği için ayrılmak için mağana geziyo arkadaşına diyeceğim peşinden asla koşmasın arkadaşın koştukça o zevke gelecek kendini bir şey sanacaktır ne peşinden koşsun nede onun için çabalasın bitirsin bu işi diyorum unutur zamanla söylemesi kolay ama unutur

başkası vardır canım.
söylemeye cesaret edemiyodur.. diğer kız biraz gülsün yüzüne, hemen söyler başkasını seviyorum, senle ara verdiğimiz dönemde görüştük senden soğumuştum der..

öyle mi diyorsun canım ya üzüldüm arkadaşıma da söyleyemedim belki başkası vardır diye çok seviyor çünkü... o da bıraktı ama soğuduğu için diye düşünüyor seviyorum daha diyordu bana.. keşke aldattığını söyleseydi nefret ederdim diyor...

Son düzenleme:
Arkadaşın bence hiç ardına bakmadan gitsin. 2 hafta görmedi diye insan sevgilisinden soğur mu? askere gidenler ne yapacak o zaman. aylarca sevgililerini görmüyorlar. Çocuk resmen bahane yaratmış. Bence yolu sonuna kadar açık olsun arkadaşın böyle biri için kendini üzmesin. Sevmeyen biri için üzülmeye değmez

Kadınlar, çok duygusal varlıklardır azıcık sevgi gösterene biz ederinden fazla değer veriyoruz, onlarda bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar kendini. Asıl sorun ne hikmetse bana mı sık rastlar oldu daha tanışma faslında anlarsınız ihtiyaçları olurmuş erkeklerin aksi taktirde rahibemisin derler durumları yaşıyorum bilmem anlatabildimmi tabiki asla kızlar taviz vermeyin seven erkek her halukarda sevdiğinin değerlerine önem verip kadını beklemeli , yoksa bu arkadaşlık zaten art niyetten ibaret.

bide arkadaşıma seni sevmiyorum istemiyorum da dememiş... arkadaşım bunu söyleyip duruyor... umudum var diyor

Buluşamamaktan kastınız ne, ne kadar sıklıkla görüşüyolardı ki?
duruma göre bazen haftada 3 4 kez fırsat buldukça.. bazende ay da 3 fln çünkü ayrı semtlerde oturuyorlardı arkadaşım da evden çıkarken bazen sorun yaşıyordu ama yine de arkadaşım onun yanına gidiyordu beyefendi gelmiyordu uzakmışta....

Son düzenleme:

Amaaan ben de ayda bir görüşüyolar falan sandım
Yahu ayan beyan ortada bahane olduğu... hiiiç sıkmasın canını arkadaşın.
Halen bi ümidim var diyormuş ya bi de... onun yerinde olsam ben dönse de kabul etmezdim bi daha.
Onu istemeyeni o hiç istemesin, adam mı kalmadı dünyada nazlısıyla kaprislisiyle niye uğraşıyo.

Haftada 3-4 kez mi? Yada ayda 3 kez?
Resmen bu çocuk ayrılmak için bahane aramış, bazı nedenler (askerlik, iş, okul) yüzünden farklı şehirlerde olupta aylardır görüşemeyenler ne yapsın, gözden ırak olan gönülden de ırak oluyorsa çoktaan herkesin ayrılması gerekirdi! -ki bu sevgililer çokta sık görüşüyolarmış. Bence de kesinlikle aramasın arkadaşın çünkü bu çocukta sevgi filan yok, ayrılmak istemiş çokta güzel bir bahane! seçmiş

Son düzenleme:
arkadaşımla bugün görüştüm tamamen ayrılmışlar bende sizin dediklerinizin aynısını dedim o da öyle düşünüyor ama üzgün kızlar ya zor bi durum severken terk edilmek demek ki beyefendi istediğini bulamayınca.....

Seven insan buluşmadığı için soğumaz, buluşmak için fırsat yaratır...
Hem artık arkadaşınla bir ilişkisi olmasını istemiyormuş niye daha fazla niyesini niçinini araştırıyorsunuz ki...
Allah'a havale edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…