Buluşmak mı istemiyor? Yada sevmiyor mu?

maribel1111

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
246
186
18
Merhaba hanımlar,

Buraya taktığım birçok şeyimle alakalı konu açmıştım.özet geçeyim uzatmadan; 9 aydır bir ilişkim var ben 23 erkek arkadaşımda 29 yaşında.

Takıntılı olduğumu soyadı kadar iyi bilir ve gerek bu sebeple gerekse başka sebeplerle çoook fazla kavgalarla bugüne geldik.İkimizde ciddi ikişki konusunda gerçekten acemiyiz. Ayrıca karakterlerimiz çok aynı ve çok çatışıyoruz bu yüzden. Onunda benim bu kadar tolere edip bugünlere gelmemizin sebebinin sevgmizden başka bişey olduğunu düşünmüyorum. Evlilik düşünüyoruz bunca kavga arasında ve bundan hiç vazgeçmiyoruz,ben fazlasıyla ddtaycı ve takıntılı biryim. Doktora gidin gibi tavsiyelerde bulunacaksniz ama zaten gidiyorum.
Küçük bir örnek vererek kafa karışıklığımdan bahsetmek istiyorum.
Sevgilim birazcık keyfine düşkün evde dinlenmeyi seven çok yorulmaya gelemeyen biri. geçtiğimiz ay ramazan öncesi zekat vermek için memleketi Van'a gitti.. bazı cinsliklerine tabii ki alıştım ama hala bozuluyorum istemeden,döndüğünde gerçekten özlemiştim onu ben hemen ertesi gün görüşelim demesini bekledim hatta o demeuince ben teklif ettim ama yorgun olduğunu bi gün dinlenmek iatediğini sonraki gün buluşmayı teklif etti ben çok bozulmuştum ama neyse dedim. Dünde aynı şekilde silivriden geldi bugün buluşmak isticekmi bakalım dedim istedi eve çağırdı gel yorgunuz ikimide evde takılalım dedi bende bahane bulup kabul etmedim o zamna perşembe buluşuruz dışarda geç saate kadar takılırız ben eve bırakırım seni dedi. Ama ben ne olursa olsun yorgunluğundan ziyade çok özledğini söylemiş bi adamın bugün görüşmek isteyecğini düşündüm ama o perşembeye attı bugün sırf evde dinlenmek için iş çıkışı.

Bazı şeyleri benim kadar istediğini görmediğimde çok üzülüyorum. Yine abartıyor mutum? Bu arada bende onun ailesiyle tanıştım gidip geliyorum evlerine. Oda benim annem ve kuzenlerimle tanıştı.

Süşüncelerinizi merak edyorum. Hızlı ve telefondan yazdığım için biraz yanlışlıklar oldu kusur abakmayın.

takıntı yapılacak bişey göremedim. sen takıntılısın diye herkes senin istediğine göre ravranamaz. adamın tavrı özlese de bu demek ki.

ayrıca evlilik için yaşın küçük.

Bence üstüne düşmeyin. Bırakın buluşmayı o teklif etsin biraz da. Onu bekliyormuş moduna girmeyin, çıkın arkadaşlarınızla dolaşın gezin. Zaten kıskanıp aklı başına gelecektir.

Siz de dün görüşmeyi kabul etmemişsiniz. Anlamadım ben denemek için mi bahane uydurdunuz?

Niçin sudan sebeplerle anlaşmazlık çıkarılır ki?
Adam yoldan gelmiş, hava sıcak, dinlenmek istemesi neden suç?
Yüzyüze görüşmeyin de telefondan görüşün?
Sonra kadınlar neden anlayışsız, biz erkekler kadınları anlamıyoruz derler tabiki de.
Biraz daha düz mantık düşünün bence. Yorgunkeb siz de cıkmak istemezsiniz dısarı. Biraz empati ve anlayış.

Siz de dün görüşmeyi kabul etmemişsiniz. Anlamadım ben denemek için mi bahane uydurdunuz?

Evde yanlız kalacaktık istemedim açıkcası çok kaldık önceden tabi ama amacım şuydu eve ayağına gitmesem de dışarıda buluşmak isteyecek miydi diye öğrenmek.. annemden bugünlük izin alamam gibi bahaneler uydurdum eve gelmek için. çünkü öok özlediğini söylemişti çok özleseydi eve gitmediğim halde bi şekilde görşmek istemezmiydi diye düşünüp üzülüyorum. Sonuçta taş taşımadı bayram tatili yorgunluğunsadece.

Sorun yok, benim eşimde böyledir,hala da öyle. Seni sevmediği istemediği anlamına gelmez ki bu. İnsan yorgun olunca gezemez,dinlenmek ister.Bu çok doğal. Biz mesela pazartesi işe gidicez diye, pazar günü yoğun bir gün geçirmemeye evde takılmaya çalışıyoruz mümkün mertebe :D

Ama
Niçin sudan sebeplerle anlaşmazlık çıkarılır ki?
Adam yoldan gelmiş, hava sıcak, dinlenmek istemesi neden suç?
Yüzyüze görüşmeyin de telefondan görüşün?
Sonra kadınlar neden anlayışsız, biz erkekler kadınları anlamıyoruz derler tabiki de.
Biraz daha düz mantık düşünün bence. Yorgunkeb siz de cıkmak istemezsiniz dısarı. Biraz empati ve anlayış.

benim erkek arkadaşım genelde hep dinlenmek sonra buluşmak ister ama bu hep böyle oldu. Sonuçta benimde çok ypgun olduğum zamanlar oldu ama sırf görüşmek için gittim kendimi zorladım sırf onu görebileyim diye özledim dye. Aynı şeyi ondan bekliyorum ama olmuyor. Önce dinlenmek istiyor tabiki isteyecek ama ben hiç beni görme amacıyla dinlenmesinden deraat edip geldiğini görmedim sonuçta hep yapsın demiyorum.

Bence üstüne düşmeyin. Bırakın buluşmayı o teklif etsin biraz da. Onu bekliyormuş moduna girmeyin, çıkın arkadaşlarınızla dolaşın gezin. Zaten kıskanıp aklı başına gelecektir.

Zaten o teklif ediyor sorun yok orda, özlediğini buluşmak istediğini aöylüyor. Ama onun programına uymuyorsa uydurmak yerine errelemeyi tercih ediyor. Hani çok özlemiştin?
Programı dediğimde iş çıkışı sonrası evde dinlenmek . Yoksa halsiz oluyor.

Siz de diyorsunuz bu adam hep böyleydi diye. Demek ki karakter meselesi. Adam ilişkşnin başında ilgi manyagı yapıp da sonrasında ilgisini çekmemiş ki. Ortada bşr sorun yok bence siz kafanızda kuruyorsunuz.
Siz bazı şeylerde ödün veriyorsunuz diye onun da vermesi gerekmiyor. Oldugu gibi kabul edip adamı sıkboğaz etmeyin. Böyle böyle kaçar gider elinizden

T
Abartıyorsun. Adam yorgunum demiş, seni özlemedim dememiş.

Tamam ama bu bir sefer olan bir şey değil önce hep dinlenmeyi tercih ediyor nadiren olsada görüşmek istemesi gerekmezmi? Ben hemen görüşmek isterdim mesela yoegun olsamda. Yarın dinlenirim onun yerine diyorum içimden.

Ama o önce dinlenecek aonrasında buluşulacak

Evde yanlız kalacaktık istemedim açıkcası çok kaldık önceden tabi ama amacım şuydu eve ayağına gitmesem de dışarıda buluşmak isteyecek miydi diye öğrenmek.. annemden bugünlük izin alamam gibi bahaneler uydurdum eve gelmek için. çünkü öok özlediğini söylemişti çok özleseydi eve gitmediğim halde bi şekilde görşmek istemezmiydi diye düşünüp üzülüyorum. Sonuçta taş taşımadı bayram tatili yorgunluğunsadece.
İyi de izin alamam deyince dışarıda buluşmayı niye teklif etsin? Çoğu erkek düzdür. İzin alamam dediysen izin alamamışsınıdr, dışarı nasıl çıkacaksın?
Bence böyle denemelere girme, buluşmak istemese perşembe buluşalım demez, hiç gün vermez, sallar, işine gelir.
Hem herkesin enerjisi bir olmaz, bazı insanları 2 saatlik yol bile sersemletebiliyor.

Siz de diyorsunuz bu adam hep böyleydi diye. Demek ki karakter meselesi. Adam ilişkşnin başında ilgi manyagı yapıp da sonrasında ilgisini çekmemiş ki. Ortada bşr sorun yok bence siz kafanızda kuruyorsunuz.
Siz bazı şeylerde ödün veriyorsunuz diye onun da vermesi gerekmiyor. Oldugu gibi kabul edip adamı sıkboğaz etmeyin. Böyle böyle kaçar gider elinizden

İlk 3-4 ay böylede değildi ilişki ilerleyince böyleleşti. Yoksa tabiki ilgisi görşme isteği daha fazlaydı. İlk zamanlar haftada 3 gün görüşürken şimdi 1 e düştü. O istese ben yine 3 deda görüşürüm ama adam ne olduysa bilmiyorum hep yorgun hep dinlenmek istiyor. Yoksa odunluğu karakteri hep aynıydı tabi.

T

Tamam ama bu bir sefer olan bir şey değil önce hep dinlenmeyi tercih ediyor nadiren olsada görüşmek istemesi gerekmezmi? Ben hemen görüşmek isterdim mesela yoegun olsamda. Yarın dinlenirim onun yerine diyorum içimden.

Ama o önce dinlenecek aonrasında buluşulacak
Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.

İlk 3-4 ay böylede değildi ilişki ilerleyince böyleleşti. Yoksa tabiki ilgisi görşme isteği daha fazlaydı. İlk zamanlar haftada 3 gün görüşürken şimdi 1 e düştü. O istese ben yine 3 deda görüşürüm ama adam ne olduysa bilmiyorum hep yorgun hep dinlenmek istiyor. Yoksa odunluğu karakteri hep aynıydı tabi.
Bence cok üstüne düşmeyin derim ben. Oldugu gibi kabul edin. Böyle kaprisler genelde ters tepiyor çünkü

yalnız kalmak istemiyor musunuz sevgilinizle. Herkesin vücudu aynı olacak diye birşey yok. Belki yolculuklardan sizden daha fazla etkileniyor. Belki alışık değil. Belki yolculuğa çıktığında stres yaşıyor mental olarak yoruluyor. Önceden farklı davranıp şimdi değişmiş değil. Artık sevgilinizi tanıyıp ona göre davranmanız gerekiyor. Eğer bu durumu kaldiramayacaksaniz ona göre çizin yolunuzu

uzun yoldan gelip hemen o gün nasıl görüşssün ki. demekki yorgun gerçekten. görüşmek istemese eve de çağırmaz. bazı insanlar ağır kanlı olur. yada vitamin eksikliği vardır bu aralar ekstra yoruluyordur. kendinizle kıyaslayıp aynı enerjiyi beklemeyin

üşengeç biri olduğunu sen söylüyorsun..onun yapması gerekenleri sen yaptığın için onunda işine geliyor..arama o arasın..sende arada buluşma yorgunum de..

Back
X