Buluşmaktan kaçan sevgili lütfen bir bakın

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Öncelikle bilgileri veriyim kızlar.3 aylık bir iliski 30 lu yaşlar her ikimizde birer evlilik geçti başımızdan.Sorunum şu beyimizin işte olduğu günler görüyorum iş yeri evimin yanında çok konuşamasakta görüyorua birbirimizi.izinli günlerinde sabah kalkıyorum hazırlanıyorum ki hemen kesin görüşelimmi diyecek bir çay içelim ya bir yemeğe gidelim.Yok yok yok.Geçen hafta izinli oldugu gun beni gormeye geldi evimin oraya ama gel bir yerde oturalik teklifini ben yaptim bu hafta hic teklif bile etmedi bende etmedim isleri vardi telefonla gorustuk isi bitti eve gidiyorum ben deyinve bende ipler koptu.Benim kizim var neymis cikamazmisim zor durumda kalirmisim diye soylemiyomus.Ailemle yasiyorum biraz tutucu bir aile bir bahane bulup çikamazsam eger kotu olurmus bir sey diyip red edilince bu nedir ya Kafayi yiyecem diyorum ki gorusme istemiyosan özlemiyosan yok vazgecmiyoda hayir istiyorum diye tutturuyor ben vazgectim deyincede zorluyor.Sinirlerim cok bozuk

Sizi dusunmus olabilir. Bu konuyu biraz daha acik konusun ne istediginizi anlatin. Baktiniz hala gorusmekten kaciyor o zaman kararinizi verirsiniz

Sizi düşünerek bu şekilde davranmış. Siz ortam yaratıp buluşmayı teklif edin. Henüz çok yeni ilişkiniz. Biraz zamana yayın

Sizi dusunmus olabilir. Bu konuyu biraz daha acik konusun ne istediginizi anlatin. Baktiniz hala gorusmekten kaciyor o zaman kararinizi verirsiniz
Hep benmi teklif edecem gel oturalim diye ya masraftan kaciyor olabilecegini dusunerek bir bankta oturmayi teklif ediyorum çocuk gibi...

Normal bi adam red edilirsem kötü olur dermi sizce ,boşverin görüşmeyin ,
Sizin eşiniz iyi olsa boşanır mıydınız ?
Onun eşide kimbilir neden boşandı bu dengesizden

Hep benmi teklif edecem gel oturalim diye ya masraftan kaciyor olabilecegini dusunerek bir bankta oturmayi teklif ediyorum çocuk gibi...
Hayir kiziniz oldugu icin ailenizle yasadiginiz icin cekiniyormus ya siz biraz daha rahat olmasini istiyorsunuz sanirim bunu soyleyin ozlediginde grusmek istediginde sizden beklemesin bunu iyice anlatin sonra bekleyin bakalim ne yapicak

Sizi düşündüğünü falan sanmıyorum
Bir erkek sevgilisini özler buluşmak ister imkan yaratır
Sevmiyorsa da böylr bahane yaratır

Back
X