Buluşmalarda Hesap Karmaşası...

Hesaba müdahale eder misiniz?

• Hayır hiç karışmam, hesabı erkek öder

OY: 62 29,1%
  • Miktar önemli değil, birlikte ödeyelim derim

OY: 74 34,7%
  • Ben ısmarlayayım diye ısrar ederim

OY: 23 10,8%
  • Sadece "ben de paylaşabilirim" derim ve ısrar etmem

OY: 54 25,4%

• Ankete Katılan
    213

Poison

tarçınlı kek =)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
631
10
318
40
eveettt forumda da bikaç kişiyle konuştuktan sonra bu konuda yalnız olmadığımı öğrendim ve bi anket yapmaya karar verdim kaydirigubbakcemile2
ilk defa buluşulan erkek arkadaşla (henüz sadece arkadaşlık aşamasındayken) ya da çok samimi olmadığınız başka bir normal erkek arkadaşınızla buluştuğunuzda hesaba müdahale eder misiniz?
ben şahsen ne yapacağımı bilemiyorum bazen. Mesela arkadaş arar ve görüşelim der bi cafeye gidersiniz.. ben sadece bir kahve bile içilse hesap geldiği zaman öylece bakmaktan rahatsız oluyorum, ama 3-4tl lik bi kahve içinde "lütfen ben de ödiyim" diyerek kabalık mı ederim diye de düşünüyorum..fisfisfis

Ben ve benim gibi şaşkınlara destek olmak için lütfen fikir ve önerilerinizi belirtin :roflol:

ayrıca bu başığı nazarboncuğum' a da ithaf ediyorum
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende mutlaka teklf ederim

hem kim çıkarmış hesabı erkek adam öder diye yok böyle birşey..

o eskidenmiş şimdi kadınlarımız ayaklarını yere basan gayet güzel meslek sahibi insanlardır.

bende senin gibiyim canım kararsız kalıyorum bakalım arkadaşlar ne diyecek bu duruma

Ben ortak ödenmesi taraftarıyım, sonuçta beraber yenip içiliyor ama dimi

Erkeğin hareketlerinden anlarsın hesabı ödeyip ödememek istediğini.

Walla hesabı ödemek istemeyen erkek 100 mt öteden belli oluyor:))

ben kendi adıma her zaman üzerimde fazla para götürürdüm böyle durumlarda.
Bir erkeğin de helede ilk kez dışarı çıkılmışsa ödememesi hoş olmaz, bu benim kendi fikrimdir tabiki.

ben öderim.. eğer cüzdanımda yeteri kadar para olmadığını düşünüyorsam yanımdaki arkadaşa söylerim..

ama bişey belirtmeden geçemiyeceğim.. arkadaşlarla eşli okey oynadığımız zaman hesabına oynarız genelde ve kazandımsa kaybeden arkadaşların yanımda para yok cüzdanımı almamışım vs vs gibi saçma sebepleri canımı sıkar.. baştan söyle paran olmadığını bizde hesabına oynamayalım..:umursamaz:

Valla bu erkeğine göre değişir...ama hesabı erkek öder...bi erkek varken bayanın hesap ödemesi erkeği çok incitici bişeydir..tabi ortalıkta erkek gibi dolaşan bi sürü dallama var...ben onlara

ERKEĞıN ETEK GıYENıNDEN diyorum...artık siz nasıl tabir ederseniz....

Erkeğin hareketlerinden anlarsın hesabı ödeyip ödememek istediğini.

Walla hesabı ödemek istemeyen erkek 100 mt öteden belli oluyor:))

ben kendi adıma her zaman üzerimde fazla para götürürdüm böyle durumlarda.
Bir erkeğin de helede ilk kez dışarı çıkılmışsa ödememesi hoş olmaz, bu benim kendi fikrimdir tabiki.

Valla bu erkeğine göre değişir...ama hesabı erkek öder...bi erkek varken bayanın hesap ödemesi erkeği çok incitici bişeydir..tabi ortalıkta erkek gibi dolaşan bi sürü dallama var...ben onlara

ERKEĞİN ETEK GİYENİNDEN diyorum...artık siz nasıl tabir ederseniz....

Ya erkekler zaten bi bayanı biyere davet ettiyse hesabı ödetmez özellikle iş hayatındakiler. Ama asıl soru şu, erkeğin hesabı ödeyeceğini bildiğin halde nezaketen de olsa hesabı paylaşmayı teklif eder misin, yoksa hesap geldiğinde hiç karışmaz mısın? Karışmamak rahatsız edici ama karışmak da erkeği kırıcı bişey gibi geliyor :uhm:

ılk defa buluşuyorsam ve ilerde sevgili olma potansiyeli biriyse o niyetle buluştuysak ben ödemem . Zaten ödeyecek adam hesabı masaya bile getirtmez. Bir dk deyip tuvalet için izin ister hesabıda ordan öder gelir hadi kalkalım der. Kanka modunda biriyse zaten birlikte öderiz ya da o kabul etmezse o öder ama hesabı bana ödeten bir erkekle hiç karşılaşmadım.

Ya erkekler zaten bi bayanı biyere davet ettiyse hesabı ödetmez özellikle iş hayatındakiler. Ama asıl soru şu, erkeğin hesabı ödeyeceğini bildiğin halde nezaketen de olsa hesabı paylaşmayı teklif eder misin, yoksa hesap geldiğinde hiç karışmaz mısın? Karışmamak rahatsız edici ama karışmak da erkeği kırıcı bişey gibi geliyor :uhm:

Anladım canım sorunu, teklif edebilirsin kırıcı olacağını sanmam.
:içelim:

ne olursa olsun ben teklifte bulunurum...
daha yeni tanışıyoruz hesap gelince öle bön bön bakamam ben hemen ödemek için cüzdanıma yönelirim...eğer o esnada erkek ok derse dekmü vurursunuz..
yok asla olmaz hayata ödetmem diyen erkekse ..cigara yakıp hesabı ödemesini siyrederim..

valla ben genelde bişi demem...o hesap ödeme olayı hep sorundur...ben söylemem bişi...aama karşı taraftan hesap ödemicek bi tavır sezdiysem..birlkte ödeyelim derimCADIARZU

daha yeni tanışıyoruz hesap gelince öle bön bön bakamam ben hemen ödemek için cüzdanıma yönelirim...eğer o esnada erkek ok derse dekmü vurursunuz..
yok asla olmaz hayata ödetmem diyen erkekse ..cigara yakıp hesabı ödemesini siyrederim..

Süperdi bu kısım katıldım sana walla:)))
Böle bir tip vardı güya kız kardeşimle çıkmak istiyo.3 kız birde bu erkek buluştuk.Zaten hepimiz çok önceden tanışıyorduk.Benim muahbbetim olmasada.
Aynen bu erkek adam elini cüzdanına hiiiçç götürmedi.Gittiğimiz yereler ucuz yerlerdi zaten.Ve sadece içeceklerimiz vardı.
Kardeşime dedim bu baltayla sakın görüşme diye.zaten görüşmedi.
3-4 kuruştan korkan adamdan sevgili olmaz.

haha super bi yorum teşekkür ederim :roflol:
Anladım canım sorunu, teklif edebilirsin kırıcı olacağını sanmam.
:içelim:
sanırım doğru yoldayım:1rolleyes:

ben asla hep karsımdakı odesın demedım bı kez o oduyorsa bır kez de ben mesela ayrıldık ben senın ıcın sunu yaptım masrafım oldu dusuncesıne kapılmadı hak yemem ben allah korusun ama harcama yapsa ben senın ıcın vs vs derler

ama aslında hıc odemıyceksın o oduyecek sevgılıyse eger hedıyede alacak sen hemen hemen hıc bırsey yapmayacaksın erkekse sevıyosa yapacak ben hep kaybettım belkıde bundan ama olsun

ama aslında hıc odemıyceksın o oduyecek sevgılıyse eger hedıyede alacak sen hemen hemen hıc bırsey yapmayacaksın erkekse sevıyosa yapacak ben hep kaybettım belkıde bundan ama olsun

sevgilinse zaten tanırsın ona göre davranırsın, buradaki olay ilk kez buluşulan veya samimi olunmyan erkeklerle ilgili yerimseniben

Ya ne bilim belli oluo zaten yani onun davranışına göre yaparım bişiler kaydirigubbakcemile3
Ama hesap çok azsa dielim 2çay 4TL o zamanda ben ödeyim demekten çekiniyorum kabalık gibi oluyo ne bilim yaaaa kafamçokkarıştı

Back
X