üniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.