Buluşmalı mıyım?

Neden sanal ortam tanışmalarını bu kadar abarttınız ki?
Reelde de çok kötü insanlar var sonuçta.
Benim en yakın erkek arkadaşlarımdan bir tanesi de sanaldan tanıştığım birisi.
Gayette temiz dünya iyisi bir insan.
Reel hayattan tanıştığım arkadaşlarım eline su dökemez.
Gayet iyi bir eğitimi ve işi var.
Annem de biliyor onun annesi de.
Sadece temkinli olun.

sadece sen olduğuna emin misin ?tahminimce beğendiği profillere mesaj atıyor ya da ekliyor kim kabul ediyorsa onunla konuşuyor. ben tanıdık yoksa arada güvenmezdim açıkçası. buluşmaya da gitme

sadece sen olduğuna emin misin ?tahminimce beğendiği profillere mesaj atıyor ya da ekliyor kim kabul ediyorsa onunla konuşuyor. ben tanıdık yoksa arada güvenmezdim açıkçası. buluşmaya da gitme
eger sızın dedıgınız gıbıyse ,sık sık yenı ınsanlar resmını begenır ve konusması zamanla azalır.

Senden başka birilerini daha eklemiş olması muhtemel bir durum. Sonuçta sen de onun tanımadığı birisin ama ekliyor yani. Bir de bu devirde kimseye güven olmaz bence buluşmamanda fayda var.

Sizi ekleme şekli kötü olmuş. Sizin gibi kaç kişiyi ekledi konuştu kim bilir. İnternetten tanışmalara karşıydım önceden insanın başına gelmeden bilemezmiş. :KK22: Şansınızı deneyebilirsiniz. Her zaman kötü insanlar yok şansız biriyseniz birisi tarafından tanıştırılan insan da kötü çıkabilir.

Oo buluşmussunuz bile :)

Sağa sola istek yollayıp arkadaş olmak isteyen bir tip değilse, güven verdiyse görüşülebilir sanırım.
Çok karşıydım bu durumlara ama günümüzde normalleşmeye başladı sanki.. Çok dikkat etmek lazım o ayrı

Oo buluşmussunuz bile :)

Sağa sola istek yollayıp arkadaş olmak isteyen bir tip değilse, güven verdiyse görüşülebilir sanırım.
Çok karşıydım bu durumlara ama günümüzde normalleşmeye başladı sanki.. Çok dikkat etmek lazım o ayrı
Haklısınız.Çok kafam karışıktı ama bir şeyler hissettiğim için buluştum fena da olmadı :KK15:

dün kahvaltı için bi yere gittik canım :) tek başıma gitmedim ikimizde birer arkadaşla geldik. Tanıştık muhabbet ettik :)
Çok iyi yapmıssın.uyanık ve akıllı ayrıca tedbırlı olduktan sonra ne sorun olabılır kı?hayata bır sans vermelı.Cunku hayat ınsana her zaman şans vermıyor.Sımdı bır cafeye gıdebılır ıyıce konusabılırsın

Back
X