Buluşmalı mıyım?

mikaylas

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
30
5
16
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4-5 ay önce biri face den beni ekledi bende öğretmen olduğunu görünce bir yerden tanıyordur diye düşünerekten kabul ettim. ( bende öğretmenim ama atanamadım özel bir yerde çalışyorum.)
Tanıştı mesaj gönderdi nerden tanıdığını sordum tanımıyormuş eklemiş. Baya konuştuk güncel olaylar filmler kitaplar müzikler tarzında hep, özel konuşmalar geçmedi aramızda hiç. Telefon numaralarımızda var oradanda konuştuk. İyi birine benziyor çok kibar. Aramızda 5 yaş var. Gelelim sorunuma bir gün benimle buluşmak konuşmak istiyor. Aranızda daha önce hiç internetten tanıştığı kişiyle buluşan oldu mu :110:
1-2 kere daha demişti ama geçiştirmiştim şehir dışındayım diye ama artık bir cevap bekliyor sanırım. Bir de şu sıkıntı var arkadaş mı olmak istiyor daha farklı duygular içinde mi bilmiyorum. N'apsam buluşsam mı ki :KK64:

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4-5 ay önce biri face den beni ekledi bende öğretmen olduğunu görünce bir yerden tanıyordur diye düşünerekten kabul ettim. ( bende öğretmenim ama atanamadım özel bir yerde çalışyorum.)
Tanıştı mesaj gönderdi nerden tanıdığını sordum tanımıyormuş eklemiş. Baya konuştuk güncel olaylar filmler kitaplar müzikler tarzında hep, özel konuşmalar geçmedi aramızda hiç. Telefon numaralarımızda var oradanda konuştuk. İyi birine benziyor çok kibar. Aramızda 5 yaş var. Gelelim sorunuma bir gün benimle buluşmak konuşmak istiyor. Aranızda daha önce hiç internetten tanıştığı kişiyle buluşan oldu mu :110:
1-2 kere daha demişti ama geçiştirmiştim şehir dışındayım diye ama artık bir cevap bekliyor sanırım. Bir de şu sıkıntı var arkadaş mı olmak istiyor daha farklı duygular içinde mi bilmiyorum. N'apsam buluşsam mı ki :KK64:
Ortak arkadaş yok mu rastgele mi eklemiş yani gerçekten öğretmen mi peki.

yaa artık kimseye güven kalmadı ,
merakta kalmamak adına açık alanda buluş ve birilerine haber ver giderken , oğlanın tlf nm falan neolur ne olmaz

Ortak arkadaş keşke olsa :KK43:
Çalıştığı yer falan yazıyordu baktım fotoğrafları bulunuyor. Kendi face sindede öğrencileriyle fotoğrafları var ama yinede belli olmaz tabi iyice paranoyak oldum

Hiç tanımadığı birine arkadaşlık teklifi gönderip sonra buluşmak isteyen bir abazayla sakın buluşma. Emin ol senin gibi yüzlerce kıza aynı numarayı çekiyordur.

Haklısınız kendime çok kızıyorum seni tanımıyorum deyince neden silmedim ki o_O Çok hoş biri aslında ama hiç güvenmiyorum ...

Öylesine eklemesi falan hoş değil, kime denk gelirse ekliyordur o zaman bu.
Bence en başından hiç konuşmamalıydın, baksana şimdi sohbet muhabbet ettiğin için kararsız kalıyorsun.
Buluşmayı düşünmediğini söyle, eğer uzaklaşırsa anlarsın ne olduğunu zaten.

Tanımadığın birini neden ekledin deyince aynı üniden mezun olmuşuz ona bakarken gördüm ekledim diye bir açıklama yapmıştı ama bana saçma geldi aynı ünidende mezun olsak arada 5 yıl fark var ben yeni girdiğimde o mezun olmuş. Aynı üni de kaç insan okuyor herbirine baktıysa.... haklısınız buluşmucam

ya yorumlara o kadar güldümki :) sonuçta burasıda sanal bi dünya ve burda insanlar tanışıp ark olabiliyor ise face den de gayet biri ile tanışılabilinir. ;) tabi tedbirlerini almak kaydı ile mesela ilk buluşmaya ark ile gidebilirsn toplum içinde olabilir. Ayrıca belki çocuk utangaç biri reel hayatında girişken olamadığı için sosyal medya yoluna başvurmuş olabilir..

ya yorumlara o kadar güldümki :) sonuçta burasıda sanal bi dünya ve burda insanlar tanışıp ark olabiliyor ise face den de gayet biri ile tanışılabilinir. :KK66: tabi tedbirlerini almak kaydı ile mesela ilk buluşmaya ark ile gidebilirsn toplum içinde olabilir. Ayrıca belki çocuk utangaç biri reel hayatında girişken olamadığı için sosyal medya yoluna başvurmuş olabilir..

Zaten toplum içi olur hatta okuluna davet ediyor arkadaşlarıyla tanıştırmak adına kandırma niyeti olsa yada bir sürü kıza yapsa okulundaki arkadaşlarıyla tanıştırmaya yüzü olmaz gibi geliyor :KK1:

Muhabbet hoşunuza gitmiş gibi

Bence buluşun açık bir yerde

Ne kaybedersiniz ki

Her kahve içtiğinizin kişi ile sevgili olma zorunluluğu yok ki

çakma bir face aç veya tanımadığı bir arkadaşından yaz bakalım silip engelliyormu yoksa sazan mı? Güvenim kalmadı kimselere bu zamanda :KK17:

Niye buluşmayasın yahu ? Nedendir bu çelişkiler.. Ben eşimle internetten tanıştım. Kendisini facebook'tan ben eklemiştim. Numaramıda kendim verdim. Buluşmayada ben çağırdım. Allah'ıma bin şükürler olsun verdiğim en doğru kararlarımmış.:KK68: Kalbinin götürdüğü yere git, kasmaya hiç gerek yok.

Niye buluşmayasın yahu ? Nedendir bu çelişkiler.. Ben eşimle internetten tanıştım. Kendisini facebook'tan ben eklemiştim. Numaramıda kendim verdim. Buluşmayada ben çağırdım. Allah'ıma bin şükürler olsun verdiğim en doğru kararlarımmış.:KK68: Kalbinin götürdüğü yere git, kasmaya hiç gerek yok.
Ay çok sevindim :KK16: insan korkuyor doğal olarak ama kuzenim ve eşide internette tanıştı kuzenim(erkek) o eklemişti mesela mutlular bakalım biraz daha konuşayım :)

Ay çok sevindim :KK16: insan korkuyor doğal olarak ama kuzenim ve eşide internette tanıştı kuzenim(erkek) o eklemişti mesela mutlular bakalım biraz daha konuşayım :)
Kaderinde varsa ayakların elbet seni ona götürecektir. Yoksa zaten bu iş olmaz.. Hakkınızda hayırlısı olsun :KK68:

Back
X