Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar şuan götürüyorsunuzdur mantıları eminim mis gibi afiyet şeker olsun kadriyemede ve bebişine (inşallah) löp löp et et olur.
bende gelecektim ama anam yamuk yaptı burçini ona bırakıp başakla gelmeyi istiyorduk durmaz bebek daha dedi başak kalsın dedim cadı olmaz dedi iş bitti yani gelemedim aklım sizde

kızlar daha gelmedinizmi fotoları bekliyorum sizi arayacaktım orda güneşle selamlarımı ilettim hepinizi öptüm.afiyetler olsun bu kadar yakınken gelememek kötüydü ya yarım saati aşamadım aklım sizde kaldı bide mantıda tabi.......:)Şeniz

Anaaa ben buluşmanın bugün olduğunu unutttuuuummm :))

selam kızlar şuan götürüyorsunuzdur mantıları eminim mis gibi afiyet şeker olsun kadriyemede ve bebişine (inşallah) löp löp et et olur.
bende gelecektim ama anam yamuk yaptı burçini ona bırakıp başakla gelmeyi istiyorduk durmaz bebek daha dedi başak kalsın dedim cadı olmaz dedi iş bitti yani gelemedim aklım sizde
inş bebişm benımledir guzel dılekelrın için tesekkurler canım benım
canım benım gelebilseydın keske bebişebız bakrdık .
Maalesef bende fotoları bekliyorum :(
canım gozumuz hep kapıdaydı kulaklarını cınlattık hep

yine süper bi buluşmaydı kızlar..mantı sohbet hersey çok guzeldı.bugun benımle vakıt gecıren guzle insanlra tekrardan tesekkur deiyorumm

canlarım bende çok istedim orada olmayı ama yine nasip olmadı var bundada bir hayır..mutlaka hepiniz çok eğlendiniz güzel izmirimin güzel yüreklileri...resimleri bekliyorum bende...

Back
X