Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cahilliğime ver :)
Bu antareste yemek katı gibi bi yer var herhal bu food court ta orda demi bilmiyorumkismile
zuzum berra arabayı sen kullanırken duruyormu....
barış ağlıoo ve pusetinde durmuyor...sıpa yaa(
durmuyo hayatım..yrn kardeşimle gelicem o yüzden ben..o berrayı tutucak..birisi tutunca bile durmuyo zilli:))
al birini vur ötekine :bbo:aynen cnm illa benim kucağımda duracak birde arkada da oturunca ağlıo illa önde oturacak :1no2:
opuyorumnanaktanömür törpüsü bu sıpalar ya...elinden gelse kullanacak arabayıdaa elinden gelmio eşşeğin...:)))ee boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altında diye...bütün nazlarını seve seve çekiozz....
ya bii nomalde zeynepsav ın esı bıakcaktı oda iş için dun sehi dışına cıkmış benım esimin işten bırakma ıhtımalıde yok ve antaes çok ters napsam ki![]()
jade ben arabayla gelicem..gulim çok ters ewin,yoksa alıym dicem ama..food court yani yemek yenen kat..en üst katta..olumunekankayizsmile
Hhehehe ben direk yer adına odaklandım illa şura dicen diye bekliyorum :roflol:
Koca courtta buluruz herhal birbirimizi, onca bebeyle :roflol:
Benim evim çok ters yaa canım bu tarafta oturanda yok. Yalnız takılıcaz artık sengözlerimebaksanab
Bu arada maşallah Barış'a arka koltuğu birbirine katmak yetmiyo, ön tarafı istiyo hee, yaramazlar yaa.
zeynepsav gelemıcek onun baska sağlık poblemleide cıktı dün acile gitmek zounda kalmış.
ben off offf pursaklarda otuuyoum :)tek kızımı alıp gelsem hiç problem diil ama arabasıda gelicek takside burdan antarese 40-45 yazıyo
((...
eet ya kşke bi ev oturması yapsaydıksıkıntı bebek arabası :) arabasız gelsemde burnumdan gelir herhalde
eet ya kşke bi ev oturması yapsaydıksıkıntı bebek arabası :) arabasız gelsemde burnumdan gelir herhalde
Herkes hazır mı; az kaldı :sm_cool: