• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşuyoruz :)

jade ben arabayla gelicem..gulim çok ters ewin,yoksa alıym dicem ama..food court yani yemek yenen kat..en üst katta..olumunekankayizsmile

Canım cahilliğime ver :)
Bu antareste yemek katı gibi bi yer var herhal bu food court ta orda demi bilmiyorumkismile

gülicancım yemek katından bahsedio zuzum ...ikinci katta yemek bölümü....Şeniz
jadecim eşim bırakır büyük bi ihtimalll bırakamassa taksiyle geliirmmmyerimseniben

zuzum berra arabayı sen kullanırken duruyormu....
barış ağlıoo ve pusetinde durmuyor...sıpa yaa:((:(

zuzum berra arabayı sen kullanırken duruyormu....
barış ağlıoo ve pusetinde durmuyor...sıpa yaa:((:(

durmuyo hayatım..yrn kardeşimle gelicem o yüzden ben..o berrayı tutucak..birisi tutunca bile durmuyo zilli:))

durmuyo hayatım..yrn kardeşimle gelicem o yüzden ben..o berrayı tutucak..birisi tutunca bile durmuyo zilli:))

al birini vur ötekine :bbo:aynen cnm illa benim kucağımda duracak birde arkada da oturunca ağlıo illa önde oturacak :1no2:

al birini vur ötekine :bbo:aynen cnm illa benim kucağımda duracak birde arkada da oturunca ağlıo illa önde oturacak :1no2:

anamm sıpaya bakkk..önde bi de:) arabayı sürcek o annaşıldı gözü şoför koltuunda:))

ben bile zor zapdediyorum..kardeşim başına gelicekleri bilmio şuan:)

ömür törpüsü bu sıpalar ya...elinden gelse kullanacak arabayıdaa elinden gelmio eşşeğin...:)))ee boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altında diye...bütün nazlarını seve seve çekiozz....

ya bii nomalde zeynepsav ın esı bıakcaktı oda iş için dun sehi dışına cıkmış benım esimin işten bırakma ıhtımalıde yok ve antaes çok ters napsam ki:(

ömür törpüsü bu sıpalar ya...elinden gelse kullanacak arabayıdaa elinden gelmio eşşeğin...:)))ee boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altında diye...bütün nazlarını seve seve çekiozz....
opuyorumnanaktan
ya bii nomalde zeynepsav ın esı bıakcaktı oda iş için dun sehi dışına cıkmış benım esimin işten bırakma ıhtımalıde yok ve antaes çok ters napsam ki:(

cnm ben demetewlerdeyim..bilmiyorum sen nerdesin ama..yakınsan alıym seni de..yada zeynepsav nası gelcek peki,onla buluşup gelseniz taksiyle filan..

jade ben arabayla gelicem..gulim çok ters ewin,yoksa alıym dicem ama..food court yani yemek yenen kat..en üst katta..olumunekankayizsmile

Hhehehe ben direk yer adına odaklandım illa şura dicen diye bekliyorum :roflol:
Koca courtta buluruz herhal birbirimizi, onca bebeyle :roflol:

Benim evim çok ters yaa canım bu tarafta oturanda yok. Yalnız takılıcaz artık sengözlerimebaksanab

Bu arada maşallah Barış'a arka koltuğu birbirine katmak yetmiyo, ön tarafı istiyo hee, yaramazlar yaa.

Hhehehe ben direk yer adına odaklandım illa şura dicen diye bekliyorum :roflol:
Koca courtta buluruz herhal birbirimizi, onca bebeyle :roflol:

Benim evim çok ters yaa canım bu tarafta oturanda yok. Yalnız takılıcaz artık sengözlerimebaksanab

Bu arada maşallah Barış'a arka koltuğu birbirine katmak yetmiyo, ön tarafı istiyo hee, yaramazlar yaa.

kaydirigubbakcemile3

görürüz görürüz boş olur yrn o saatte kanımca..bebikler yol gösterir:) araşırız olmassa cücüm

zeynepsav gelemıcek onun baska sağlık poblemleide cıktı dün acile gitmek zounda kalmış.
ben off offf pursaklarda otuuyoum :)tek kızımı alıp gelsem hiç problem diil ama arabasıda gelicek takside burdan antarese 40-45 yazıyo
:(((...

zeynepsav gelemıcek onun baska sağlık poblemleide cıktı dün acile gitmek zounda kalmış.
ben off offf pursaklarda otuuyoum :)tek kızımı alıp gelsem hiç problem diil ama arabasıda gelicek takside burdan antarese 40-45 yazıyo
:(((...

çok ters güzelim ya..bildiim kadarıyla o taraftan gelen kimsede yok..zeynebe geçmiş olsun..önemli bişiy yoktur umarım

eet ya kşke bi ev oturması yapsaydık :( sıkıntı bebek arabası :) arabasız gelsemde burnumdan gelir herhalde

eet ya kşke bi ev oturması yapsaydık :( sıkıntı bebek arabası :) arabasız gelsemde burnumdan gelir herhalde

yani şöyleki oturduğumuz süre zarfınca mama sandalyesinde oturtursun..sonrada kucağında gezer.normalde kucakta gezdirmiyomusun dışarda..elalıda arabasız gelcek onunki istanbulda getirmedi ankaraya..berra arabada durmadığı zamanlar kucağıma alınca elanınkini koycaz arabaya..altı üstü bikaç saat bişiy..ama tabi pursaklardan gelirken zorlanımısın bilmiyorum kucağında..otobüs weya dolmuşta..bi dene şansını derim ben:)

İnşallah bi dahakine ev oturması yaparız, ama oraya kadar gelmen zor olmazsa Zuzunun dediği gibi mama sandalyesinde dururdu.
zeynepsav'a geçmiş olsun bu arada, nazarlara geldik

zeynepe geçmiş olsun ....:(((
jadecim gelebilirsen gel cnmm....yerimseniben

Back
X