buna bir dur demek istiyorumm

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
nereden başlasam kızlar.bir ilişkim var yaklaşık 1buçuk yıldır. ben başak burcuyum bu arada mükemmelliyetçilik özelliğini fazlasıyla taşıyorum sanırım.. erkek arkadaşım da yengeç burcu ama bence hiçbir özelliğini taşımıyor kesinlikle en katı burç hangisiyse o dur o :) ilk 10 ay hatta 1 yıl ne istersem yapardı. aslında ben ne istersem yapsın diyen şımarık tiplerden değilim. haksız olduğunda arar mesajlar atar hatasını telafı ederdi. haklı oldugunda bile bazen bana fırsat vermezdi. gözünde tek olduğumu bilirdim. maksımum kavgamız 2 gun surerdi. hep yanımdaydı hep yanındaydım. lakin belli bir süredir bu işler tam tersine döndü. ben ona kapıldıkça o kendini farkettirmeden geri çekti nasıl başardı bilmiyorum. artık kavga etsek umursamıyor sanki kızıyor sinirleniyor hatalı o olsa da bir şekilde üste cıkıyor. ayrılalım desem umursamıyor benim onu çok sevdiğimi ve ona bağlı oldugumu biliyor fazla fazla. kısacası çok şımarttım. bunu söylediğimde ise reddediyor öyle birşey yok haksız olsam özür dilerim falan dıyor ama nedense hep o haklı ona göre. örneğin dayanamıyorum bu duruma ayrılıyorum tamam dıyor hemen. 2-3 gun konuşmuyoruz ben mesaj atıyorum veya arıyorum barısıyoruz. ben mesaj atmasam barısmıyacaktık değil mi dıyorum evet dıyor bana:( bu söz o kadar kırıcı kı. ben dogruları soylerım alışmaya calışıyorum buna ve aslamesaj atmam dıyor. ınsan dusunmez mı hiç sevgilisini. onu üzdüğünü farketmez mi neden hep kendini haklı goruyor? cevremdekılere de anlatıyorum kavgalarmzı benım haklı oldugum konularda çok. ne olur yardım edin bana. bıktım artık ama kopamıyorum da. takıntılısın vs dıyor. cıdden takıntılı oldum. sana göre deger vermek aramayla ölçülüyor dıyor. haksızken de aramazsa nasıl değerli hissedeceğim ki :( anlamıyor beni. eskıden böyle değil ki değişti. değiştin deyincede tabi eskiden arıyordum ediyordum haklı da olsam dimi falan dıye sıtem edıyor. ıntıkam mı alıyorsun dıyorum ben öyle bi adam mıyım falan dıyor. gercekten de iyi bir insandır zaten barısınca iyi gidiyo ama aramız bi bozulsun taş kalpli biri oluyor. düşünsenize ben mesaj atıp aramasam şuanda bi ilişkim olmayacaktı yani. bu söz benı cok uzdu ama gercek dusuncesı bu malesef. ben onsuz gunlerımı acı ıcınde gecırıyorum ve onun dusuncesı ne yazık kı bu. bu sıra yen barıstık. bundan sonrası ıcın artık taktık mı uygulayacagım ne yapacagım ben :( ayrılsam ayrılamıyorum gerı donuyorum anlattıgım gibi. o da bitirmiyor. offf. yardımınızı fikirlerinizi bekliyorum.

canım bana gore en büyü hatan tartışmalarda hemen ayrılalım demen erkeklerin hepsi böyle 1-2 yıldan sonra ilgiyi unut :47::47:

Vallahi sekiz yıllık bi iliskim oldu bu sürede nezaman ayrılalim desem asla seni bırakmam derdi. Ve suan evliyiz. Bence bu kişi sizin aklınızı öğrenmiş ve bunu kullanıyor resmen okadar cok asık olsa nasıl kiyarki size.!!??
Bence anca onu aramayıp sormamakla çözebilirsiniz bu durumu amA günlerce haftalarca arayıp sormamaktan bahsediyorum. Öyle sürekli paşamız ben hakliyim amannnn olmazsa olmasın gibi davranıyor resmen kukla olmussunuz elinde kusura bakmayın ama dogruyu söylemeliyim.

Son düzenleme:
cnm sevgiliyken benim kocamda ayni böyleydi basta,
ama tek fark, en basindan beri böyleydi... hic degismedi.
burnundan kil aldirmazdi, haksiz olsada aramazdi. sinir olurdum bende, ayni senin gibi kendimi degersiz hissederdim o zamanlar.
hakliysam aramam, sen aramasaydin biter derdi aynen böyle
bu erkeklerin üstünlük kurmak icin kullandiklari cok acimasiz bi taktik.
ben bunu cözdüm ve bi zaman sonra bende aramadim...
faceimden sildim, msnimden sildim. sen öyleysen bende böyleyim dedim, olmuyorsa olmuyor tek tarafli iliski yürümez bitti ayrilalim dedim.
1 hafta- 10 gün aramadim hic. sonra tipis tipis geri döndü, nasil yalvariyor ve agliyor affet diye.
cenazede bile aglamayan adam karsimda cocuk gibi agladi.
bazen acimasiz davranmak gerekiyor, biterse biter demek gerekiyor
senin icin savasmayan insani hayatinda bulundurmak ne kdr anlamli zaten, bu sekilde er yada gec biter
tek tarafli bi iliski asla saglikli olmaz.

canım bana gore en büyü hatan tartışmalarda hemen ayrılalım demen erkeklerin hepsi böyle 1-2 yıldan sonra ilgiyi unut :47::47:

ya ama ben öyle ahım şahım ilgi istemiyorum zaten aramız iyiyken ondan iyisi yok :S evet canım ben hatalıyım ayrılalım ayrılalım dedim ağzıma yapıştırdım resmen. ben bu durumda ne yapmalıyım şimdi birileri bana yol göstersin giderek batıyorum hissediyorum.

burnundan kil aldirmazdi, haksiz olsada aramazdi. sinir olurdum bende, ayni senin gibi kendimi degersiz hissederdim o zamanlar.
faceimden sildim, msnimden sildim. sen öyleysen bende böyleyim dedim, olmuyorsa olmuyor tek tarafli iliski yürümez bitti ayrilalim dedim.
1 hafta- 10 gün aramadim hic. sonra tipis tipis geri döndü, nasil yalvariyor ve agliyor affet diye.
senin icin savasmayan insani hayatinda bulundurmak ne kdr anlamli zaten, bu sekilde er yada gec biter

canım benim resmen yaşadıklarımı anlattın..
o kadar acıtıyo ki sözleri farkında bile değilsin.
acıtsada acıtmasada ben varım nasıl olsa diye umurunda bile değil.
gerçekten öyle yapsam umurunda olur muyum acaba sizin eşiniz gibi olur mu.
ben 5 gün aramadım 5 gün sonunda bana öyle söyledi işte :(
daha dayanamıcak gibi oldum aradım keşke aramasaydım ama hala kendini haklı sanıyordu.
şimdi söz verdikk sözde ama hepsi. nasıl davranmalıyım nasıl etmeliyim yanlış şeyler yapmak istemiyorum hiç:(

Vallahi sekiz yıllık bi iliskim oldu bu sürede nezaman ayrılalim desem asla seni bırakmam derdi. Ve suan evliyiz. Bence bu kişi sizin aklınızı öğrenmiş ve bunu kullanıyor resmen okadar cok asık olsa nasıl kiyarki size.!!??
Bence anca onu aramayıp sormamakla çözebilirsiniz bu durumu amA günlerce haftalarca arayıp sormamaktan bahsediyorum. Öyle sürekli paşamız ben hakliyim amannnn olmazsa olmasın gibi davranıyor resmen kukla olmussunuz elinde kusura bakmayın ama dogruyu söylemeliyim.

aynen öyle kukla oldum resmen. nasıl bu hale getirdi beni. şimdi aramıız iyi ama aramız iyiyken hissettirmek istiyorum benim de ondan ayrılabileceğimi geri dönmeyeceğimi ama ne desem boş ki biliyor arayacağımı:(

Aynen katılıyorum üstünlük kurabileceklerini anladıkları zaman daha çok eziyorlar ben artık konuşmak istemiyorum diyip çekiliyorum kavgada etmiyorum bu sefer tersine dönüyor ben ona konuşsun diye yalvardıkça azarlanıyorum,ama gerçekten bir zaman sonra içinden hiçbişey gelmiyor insanın çünkü çok değersiz hissediyosun kendini

canım benim resmen yaşadıklarımı anlattın..
o kadar acıtıyo ki sözleri farkında bile değilsin.
acıtsada acıtmasada ben varım nasıl olsa diye umurunda bile değil.
gerçekten öyle yapsam umurunda olur muyum acaba sizin eşiniz gibi olur mu.
ben 5 gün aramadım 5 gün sonunda bana öyle söyledi işte :(
daha dayanamıcak gibi oldum aradım keşke aramasaydım ama hala kendini haklı sanıyordu.
şimdi söz verdikk sözde ama hepsi. nasıl davranmalıyım nasıl etmeliyim yanlış şeyler yapmak istemiyorum hiç:(

esim öyle beni kiracak acimasizca seyler söylemedi hic bir zaman, tartisma konusunda kendini hakli buluyorsa geri adim atmazdi.
ki zaten 2 senelik iliskimiz boyunca bi kere haksiz oldugu görülmemistir :1: dilimde tüy bitti basta, hep mi ben haksizim diye diye.
kendimden süphe eder hale gelmistim, ALLAH ALLAH ben gercekten herseyi yanlis mi yapiyorum diye.
sonra takmadim, hakliysam hakliyim arkadas... gideceksede gitsin... gidersede hic sevmemis demek dedim ve bosverdim.
benim esim gibi olur mu bilmiyorum ama tek bildigin ve ögrendigim sey seviyorsa er yada gec arayacaktir.
hic kimse vazgecilmez olarak gördügü birini bu kadar kolay silmez hayatindan.

Aynen katılıyorum üstünlük kurabileceklerini anladıkları zaman daha çok eziyorlar ben artık konuşmak istemiyorum diyip çekiliyorum kavgada etmiyorum bu sefer tersine dönüyor ben ona konuşsun diye yalvardıkça azarlanıyorum,ama gerçekten bir zaman sonra içinden hiçbişey gelmiyor insanın çünkü çok değersiz hissediyosun kendini

aynen bende öyle yapiyordum sonra, zaten tartismayi hic sevmem. konular beni bogmaya basladiginda konusmak istemiyorum, sonra konusuruz diyordum.
neden susuyorsun diye sinir oluncada, konussam ne olacak senin fikrin degismiyor hep kendini hakli görüyorsun niye bosa yorayim kendimi diyordum
bisey diyemiyordu.
benim esim iliskimizin ilk günü söyledi bana, hakliysam geri adim atmam, askimdan ölsemde aramam diye.
bende biraz onun korkusu vardi cünkü biliyodum inadini. ama o inadini kirdim :1:

Back
X