Buna göre test negatif mi pozitif mi

Katremy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
6
-1
6
28
Kızlar evde çamaşır suyu ile test yaptım aslında hamile olmam imkansıza yakın çünkü cinsel ilişkiye girdiğim günün akşamı adet oldum 6 gün sürdü bitti kanamamda yoğundu ve bir daha da cinsellik yaşamadık bu ay ki adetime 5-6 gün kaldı merak ettim bir deniyim dedim böyle oldu bu ne demek şimdi (jel çamaşır suyu ile yaptım)

Eklentiler

• IMG_20240113_152338.webp
    IMG_20240113_152338.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 62
Çamaşır suyundan anlamak zor, gebelik testi yapsaydın ama adet olduysan üstüne ihtimal çok düşük

Çamaşır suyundan anlamak zor, gebelik testi yapsaydın ama adet olduysan üstüne ihtimal çok
Birliktelikten birkaç saat sonra adet olmuştum bu ay ki adetim kullandığım adet takip uygulamasına göre iki gün geçikti bende de aşırı derecede bel kasık baş ağrısı sivilcelenme ve hiç durmayan yoğun akışkan vajinal akıntım var bu durumlar beni şüphelendiriyor ama bir yanda da kendi kendime diyorum ki cinsellikten sonra adet oldun hamile olamazsın iyice kafayı taktım yani bir iki gün daha beklicem olmadı test yapıcam tanıdığım bir kadın doğum doktoru ile konuştum ona anlattım anlattığın olaya göre hamilelik söz konusu değil gibi gözüküyor başka bir kadın hastalığı olabilir bu belirtileri yaşamanın sebebi falan dedi ama içim rahatlamadı tabi bu ay ki kanamayı görene kadar da rahatlamıcak sanırım

Back
X