Buna nasıl bir çözüm bulabilirim :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba hanımlar; 3 yıldır süren bir ilişkim var dönem dönem ama inişler ama çıkışlar her ilişkide olduğu gibi bizde de oldu.Ancak son zamanlarda artık konuşacak birşeylerimizin kalmadığını fark ediyorum telefonda her konuşmamızda ilk 5-10 dk günümüzden konuşurken sonrasında saçmalıyoruz ve derin derin nefes almalarımız başlıyor telefonunun kapanmasını bekler gibi :( konuşacak birşey bulamıyoruz ama konuşmakta çok istiyoruz.Sevgilimle birbirimizden uzaktayız o başka şehirde ben başka şehirde aramızdaki mesafe 4-5 saat ama maddi durumlardan dolayı çok sık da görüşemiyoruz ayda bir kere anca onu hem çok özlüyorum sürekli konuşmak istiyorum ama konuşacak ne bir konu var ne bir durum bilmiyorum böyle ne olacağız korkuyorum ilişkimizin bitmesinden onun sıkıldım demesinden çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz.Şimdiden teşekkür ederim hanımlar...

Mesafeniz 4-5 saatmiş ayda bir görüşüyormuşsunuz .
Biz aynı mahalledeyiz 15 dklık yol var bizde ayda bir buluşuyoruz :1:
İlişkilerde olur böyle şeyler .
Geçicidir diye düşünüyorum .
Aşk, saygı olduğu sürece 6-4 yıllık ilişki kolay kolay bitmez .

Merhaba hanımlar; 3 yıldır süren bir ilişkim var dönem dönem ama inişler ama çıkışlar her ilişkide olduğu gibi bizde de oldu.Ancak son zamanlarda artık konuşacak birşeylerimizin kalmadığını fark ediyorum telefonda her konuşmamızda ilk 5-10 dk günümüzden konuşurken sonrasında saçmalıyoruz ve derin derin nefes almalarımız başlıyor telefonunun kapanmasını bekler gibi :( konuşacak birşey bulamıyoruz ama konuşmakta çok istiyoruz.Sevgilimle birbirimizden uzaktayız o başka şehirde ben başka şehirde aramızdaki mesafe 4-5 saat ama maddi durumlardan dolayı çok sık da görüşemiyoruz ayda bir kere anca onu hem çok özlüyorum sürekli konuşmak istiyorum ama konuşacak ne bir konu var ne bir durum bilmiyorum böyle ne olacağız korkuyorum ilişkimizin bitmesinden onun sıkıldım demesinden çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz.Şimdiden teşekkür ederim hanımlar...

Benim de sevdiceğimle aramda dağlar var :)) 1 yıldan fazla oldu gideli...

Ama onu sıkar mıyım diye düşünme, neşeli ol, farklı konular aç, sevdiği konulardan sözet, üstüne gitme, bunaltma :))

Bir de ayrılığın belli bir sonu olması çok olumlu bir etken oluyor. Yani evet şimdi ayrıyız ama 8 ay sonra biraradayız gibi...

Konuşmaları azaltın.
Her gün arıyorsa işin yoksa da canım işim var veya misafir var şu an konuşamam de.
Çünkü direkt konuşmaları azaltalım dersen tartışma çıkabilir.
Bunu yapmanın sebebi, belirli aralıklarla konuşursanız hem konuşacak konularınızda artmış olur.

Mesafeniz 4-5 saatmiş ayda bir görüşüyormuşsunuz .
Biz aynı mahalledeyiz 15 dklık yol var bizde ayda bir buluşuyoruz :1:
İlişkilerde olur böyle şeyler .
Geçicidir diye düşünüyorum .
Aşk, saygı olduğu sürece 6-4 yıllık ilişki kolay kolay bitmez .

inaşşal dediğin gibi geçicidir canım ya

Benim de sevdiceğimle aramda dağlar var :)) 1 yıldan fazla oldu gideli...

Ama onu sıkar mıyım diye düşünme, neşeli ol, farklı konular aç, sevdiği konulardan sözet, üstüne gitme, bunaltma :))

Bir de ayrılığın belli bir sonu olması çok olumlu bir etken oluyor. Yani evet şimdi ayrıyız ama 8 ay sonra biraradayız gibi...

bunaltmıyorum sevdiğimiz şeyler nasıl diyeyim hergünde aynı şeyler konuşulmuyo ki sürekli konuşuluncada güzel şeylerin büyüsü kaçıyo of bilimiyorum ama korkuyorum bitmesinden bitmesin gitmesinnn :( her zamanda neşeli gülen biriymdir canım inşallah atlatılırz bu dönemi ya teşekkürler

Konuşmaları azaltın.
Her gün arıyorsa işin yoksa da canım işim var veya misafir var şu an konuşamam de.
Çünkü direkt konuşmaları azaltalım dersen tartışma çıkabilir.
Bunu yapmanın sebebi, belirli aralıklarla konuşursanız hem konuşacak konularınızda artmış olur.

deneyeceğim canım çok teşekkürler inşallah düzelirz :(

Eşimle bizde uzak mesafedeydik.15 saat vardı aramızda...Dediğin gibi arayıp konuşmak için can atar,ama arayıncada konuşacak konu bulamazdık...Sonra saçmalar kavga etmeye başlardık...Bence çaktırmadan işim var falan deyip açma telefonu.Ya da açınca bak konuşucak bir şey kalmıyor gibi neyse ben kapatıyorum işlerim var de kapat.Hem kısa kısa konuştukça özlem daha fazla olur,hem de sıkılmamış olursunuz...

Bence sık sık konuşmak yerine daha az konuşmayı deneseniz daha iyi olur. Ben sevgilimle konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyorum bence çok daha eğlenceli ve konu bulmak çok daha kolay :51:
Peki siz sevgilinizden soğudunuz mu yoksa onu hala ilk günkü kadar seviyormusunuz?

Bence sık sık konuşmak yerine daha az konuşmayı deneseniz daha iyi olur. Ben sevgilimle konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyorum bence çok daha eğlenceli ve konu bulmak çok daha kolay :51:
Peki siz sevgilinizden soğudunuz mu yoksa onu hala ilk günkü kadar seviyormusunuz?

tabikide ilk günkü kadar çok seviyorum hatta ilk günden bile daha fazla ama neden böyle oluyor aklıma konuşçak konuda gelmiyor öyle çok şey paylaştıkki ve şimdi uzaktayızda bir arayada gelemiyoruz paylaşılan şeyler belli şeyler :(

ilişkiler dönem dönem monotonlaşabılır konuşmaları seyrekleştırmek tek çözüm gibi görünüyor böyle devam ederse soğuyabılırsınız oyuzden az konuşmaya çalışın

kavga ettik hatunlar çok sinirlerim bozuk çok gerginim erkek arkadaşımın okuduğu şehre gidince değişmesinden ve bu değişimi kabullenmemesinden nefret eder oldum artık oraya gitti yine tatilden döndü beni hep ikinci plana atıyorrrrrrr :( günde konuşmamız 1 saati bile bulmuyor ancak beyfendiye çok konşuyormuşuz gibi geliyormuş konuşmalaımız ilgilenmek bile değil sadece ne yaptığımı soruyo ne yapacağımı soruyo nasılım değilim onu soruyo bu ilgilenmekmiş kusura bakmıcakmışım ben arkadaşlarıyla sohbet ederken mesaj atarsam bana cevap vermezmiş bu ona külfet oluyormuş! dışarıya çıkıyor ve sadece söyledği şu aşkım ben dışarıya çıkıyorum ama gerisi yok çıkıyor ve napıyor bilmiyorum ama sorduğum zamanda sıkıyorum oluyor arkadaşlarıyla fazlasıyla vakit geçirirken ben aramam ve ya mesaj atmam resmen sıkıyormuş onu eve geldim diye bana mesaj atıyor tamam dedim bende ancak aradan 2 saat geçti aşkım napıyosun dedim bunu yazmam bile suç oldu evdeyken napabilirmiş yapıca şeyler belliymiş ben neden soruyomuşum varmı böyle bir saçmalık ya daha öncede bunun için kavga ettik kusura bakma dedim ben senin arkadaşlarına göre seni arayıp hareket edemem dedim yanımda olmayabilirsin ama ilgilenmek sadece naptğımı sormak değildir dedim istediğin yere git istediğini yap ben sana gitme etmem demem şimdiye kadarda demedim dedim ancak dışarıya çıkıyorsan cafe ye mi marketemi yoksa başka biyeremi gittiğini ben bilmek istiyorum bu benim hakkım dedim dalga geçer gibi öylemi paşam varmı başka isteğin diyo değiştin bak başa sarıyoruz yine yapmıştık kavgasını düzelmiştin diyorum hayır ben hep böyleydim diyor kabul etmiyor bile ben sağlıklı düşünemiyormuşum benimle tartışamazmış böyle salak bir konu için! kapattım bende suratına telefonu

ilişkiler dönem dönem monotonlaşabılır konuşmaları seyrekleştırmek tek çözüm gibi görünüyor böyle devam ederse soğuyabılırsınız oyuzden az konuşmaya çalışın

teşekkür ederim ebruuu deniycem diğer kızlarda aynısını diyorlar inşallah işe yarar az öncede kavga ettik aşağıya yazdım onada bir bakarmısın :(

Son düzenleme:
Eşimle bizde uzak mesafedeydik.15 saat vardı aramızda...Dediğin gibi arayıp konuşmak için can atar,ama arayıncada konuşacak konu bulamazdık...Sonra saçmalar kavga etmeye başlardık...Bence çaktırmadan işim var falan deyip açma telefonu.Ya da açınca bak konuşucak bir şey kalmıyor gibi neyse ben kapatıyorum işlerim var de kapat.Hem kısa kısa konuştukça özlem daha fazla olur,hem de sıkılmamış olursunuz...

teşekkürler kikirikli deniycem umarım işe yarar çok özlüyorum konuşmak istiyorum fakat konuşçak bişey yok kavgada ettik zaten az önce çok morallerim bozuk yazdım yine bu sayfayada sebebini okursan sevinirim:(

teşekkür ederim ebruuu deniycem diğer kızlarda aynısını diyorlar inşallah işe yarar az öncede kavga ettik aşağıya yazdım onada bir bakarmısın :(

kötü olmuş yoktan yere kavga etmişsiniz bilmıyorum dayanabılırmısın ama ilk zamanlar hiç sen aramasan bi sure dayanmaya çalış baştan kızgınlıkla trıplı olucaksın halıyle ama sonraları gönlunu alsa bıle bı sure sen hiç aramasa msj yazma sadece oyazarsa cevapla havalara gırmiş biraz bi süre kendı haline bıraksan iyi olucak gibi :26:

kötü olmuş yoktan yere kavga etmişsiniz bilmıyorum dayanabılırmısın ama ilk zamanlar hiç sen aramasan bi sure dayanmaya çalış baştan kızgınlıkla trıplı olucaksın halıyle ama sonraları gönlunu alsa bıle bı sure sen hiç aramasa msj yazma sadece oyazarsa cevapla havalara gırmiş biraz bi süre kendı haline bıraksan iyi olucak gibi :26:

öylemi dersin canım of yaaaaa çok moralim bozukkk :( üzülüyorum ben sıkmıyorumda sık sık mesajda atmıyorum sürekli konuşmuyoruzda hatta aradığımızda konuşamamktan yakındım konumda konuşçak bişey bulamıyoruz dedim o arkadaşlarını buldu ya 3 ayda sonra yine geldi kendine güveni artık ne oluyosaaaa:(

öylemi dersin canım of yaaaaa çok moralim bozukkk :( üzülüyorum ben sıkmıyorumda sık sık mesajda atmıyorum sürekli konuşmuyoruzda hatta aradığımızda konuşamamktan yakındım konumda konuşçak bişey bulamıyoruz dedim o arkadaşlarını buldu ya 3 ayda sonra yine geldi kendine güveni artık ne oluyosaaaa:(

aslında konuşacak konu bulamıyor olman paslaşmıyor olmanızdan sen konu açsan o kısa kesip kapasa ne konuşacaksın insan tvdeki bı diziden yada yenı bi filmden bıle saatlerce konuşabılır karşılıklı istenırse dediğim gibi kendı haline bırakmakta fayda var bunu denedıkten sonraki tavırlarına bakarak bi yol izlersin sevgilinin senı kaybetme korkusu yok gibi

Back
X