- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi maviyelkenli
Oturun beraber izleyin... Ne demek ne yapcam , ayrılacaksnız...normal olmadığını düşünüyorsunuz benim gibi siz de. bilmiyorum ne yapacağımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturun beraber izleyin... Ne demek ne yapcam , ayrılacaksnız...normal olmadığını düşünüyorsunuz benim gibi siz de. bilmiyorum ne yapacağımı
aramızda cinsel ilişki yaşanmadı ama istekli gibi duruyor. anlamıyorum neden böylenormal değil..siz sevişmiyor musunuz? size karşı nasıl istekli mi?
BAkin üzülmeyin..Bence gördüklerinizi ve ne düşündüğünüzü açıkça konuşun. Belki sadece merak tir..emin olamayiz tabiki..Ay üzüldüm şimdi sizin için gerçekten ((normal olmadığını düşünüyorsunuz benim gibi siz de. bilmiyorum ne yapacağımı
lanet olsun ya tam kafama göre birini buldum demiştimOturun beraber izleyin... Ne demek ne yapcam , ayrılacaksnız...![]()
BAkin üzülmeyin..Bence gördüklerinizi ve ne düşündüğünüzü açıkça konuşun. Belki sadece merak tir..emin olamayiz tabiki..Ay üzüldüm şimdi sizin için gerçekten ((
Yuzyuze konuşun tabiki mutlaka telefon olmaz.direkt söyleyin işte hiç gerek yok dolaylı anlatıma..aslında böyle yapmayı düşünüyordum ama nasıl söylerim bunu.. ve kıvırıp kıvırmadığını nasıl anlıcam :/ yüzüne söylemem lazım