bunaldım artık!!!bende anne olmak istiyorum....

Tebrik ederim seni arkadasim cok guzel bir duygu yasiyorsun suan biliyoeum ama benim sana tavsiyem kimseciklerle paylasma bu sevinci ta ki karnin belirinceye dek cunku bilirsin goz var nazar var Allah korusun bunca yil beklemissin tekrar husrana ugramayasin. Anlatma canim kimselere internet ortami onemli degil burda kimse kimseyi tanimiyor ama yakin cevredekiler akrabalar baska . Cok sevindim senin aDina Allah tamamina erdirsin insa Allah

tsekkür ederim cnm atynen bende paylasmayı düsünmüorum kimseyle su an göz nazar cok degio zaten varsın bilmesinler karnım cıkınca anlarlar:D sagol iyi dileklerin icin alllah sana da göstersin inşallah

kızlar selam 7 yıllık evliyim bu sürecte sanırım benzer şeyler yaşadık sizlerle doktorlar dökülen paralar cekilen acılar asılamalar ilaclar igneşer şişen vucütlar degişen duygular sürekli soran akrabalar sizden önce evlenenlerin 2. cocuklarını bile dogurmaları vsvs vbende hepsini yaşadım yıllarca. cokta umudumun yittigi oldu pco hastası da olunca tek care tüp bebekti benim icin. 3 aralık son adet tarigimdi ve ocak ayında adet olmadım subat ayındada olmadımmm ve artık test yapayım dedim yani tam 40 gün test yapmadan bekledim düşünün o kadar imkansızdı benim icin hamilelik. dün test yaptım umutsuzlukla o da ne anında kırmızılastı 2. cizgi inanamadım bi test daha yaptım. hala da inanamıyorum yarın doktora gidicem sanırım kucagıma alana dekte inanamayacagım rüyadayım sanki inş keseyi görürüm de rahatlarım kafadan atınca cok daha etkili oluo eminb olun 5 aydır aklıma bile getirmiyordum Eki Görüntüle 976840 perisel arkadasım ayrıca cok erken bu kadar umutsuz olmak icin 2 yıl nedir ki lütfen sakin ol sıkılma cünkü bu sürecin ne kadar uzun oldugunu allah bilio sadece bu kadar kısa zamanda yılarsan cok zorlanırsın sonra 7 yıl benim dile kolay benden cok daha kötü durumda olanlarda var allah hepimizin kıucauklarını doldursun inşallah
. Canim benim senin adina cok sevindim allah kucagina sag salim almayi nasip etsin sanirim haklisin ben cok stres yaptim aslinda stresi yapan ben degilim etrafimdaki insanlar sorulariyla stres yaptiruyorlar bana .bu gece ruyamda bile kiz cocugunu severken gordum kendimi.

Kzlar allah hepımıze sabr versın.bende 2 yıdır evlıyım.evleneden berı ıstıyoruz.son defa tub bebek denedım sonuc neqatıf.bazen ınsan umudunu kayb edıyor.ama ne yapalım.rabım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun.:36:

ben de çok bunaldım .bugün yine bir hamilelik haberi aldım .zaten 1 arkadaşım kalmıştı o da hamile şimdi. kendimi çok kötü hissediyorum, herkesler hamile. benim eşimde problem , o benden daha çok üzülüyor, boşa beni filan diyor suçluluk duygusuyla. 2 yıl oldu bizim de. 1 tüp bebek yaptırdık.2.yi yaza yaptırcaz.allahım bizim gibilere de nasip etsin......

merhaba arkadaşlar.ben 2 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz.Ancak herkesin yaşadığı sorunlar gıbı bızde henuz bebek sahıbı olamadık.mesela evlenmeden once adetlerım oldukca duzenlıydı.bebek dusundugumuzden berı adetlerım duzensız olamaya basladı.mesela kasım ayınca 2 kere adet oldum aralıkayında olmadım.ocak ayında 2 kere oldum, subat ayında ıse 26 subatta adet oldum.bu ay henuz herhangı bı adet belırtısı yasamıyorum ve yumurtlama donemımden sonra sol kasıgım agrımaya basladı, zaman zaman mıgdem eksıyo.Ancak bunları fazla dusunmemeye calısıyorum.Eger 31marta kadar adet olmazsam cubuk test yapmalı mıyım ?

doktora gidip tahlil yaptırmayı dusundum ancak cesaret edemedım. burdan forumları takıp edıyorum sayenızde baya bısey ogrendım burdan.belırtılerımın ıcınde bır de 2 gundur gogus uclarım acıyor.

kendımı dınlememek ıcın ya da hamılelıgı dusunmemek ıcın dısarı cıkıp gezıyorum aklımı dagıtmaya calısıyorum.cunkı burdakı arkadaslar dıyor kı stres yapıp kafaya takmayın.Sonuca ulasmanız daha da kolaylasır :)

canım daha stres yapmak için çok erken.biliyorum rahat olmak zor.senin gibi bi arkadaşım vardı.2 ay stresten adeti gecikti.3. ay doktorla yumurta takibiyle hamile kaldı.

merhaba arkadaşlar .ben 2 yıldır evliyim hiç korunmadık fakat birtürlü çocuğumuz olmadı.bu sene çevremdeki herkes hamile artık çok zor dayanıyorum.1 ay sonra 4 tane doğum olacak ailemizde .o zaman ne yapacağım bilmiyorum.şimdiden yanlarından kaçmaya başladım allahım ne olur bana da verir de bu ızdırap biter.o kadar da çok seviyorum ki çocukları sizlere anlatamam....hamile kalamamak ile ilgili çok araştırmalar yaptım.soğan suyu incir kürünü denedim olmadı doktora gittim rahim filmine kadar çekildim bir sorun çıkmadı.klomen çatlatıcı iğne hepsini yaptım.şuanda da ballı bir karışım deniyorum.karışımı yapan kişi garanti allahın izniyle olacak diyor.nolur bana dua edin.daha ne yapabilirim bilmiyorum....bu durumda olanlar lütfen yazsın konuşalım....

canım senle aynı durumdayım ben de 2 yıllık evliyim ve sadece 1 yıl önce 5 haftalıkken bi düşük oldu ve bi daha da olmadı.arada çok olsun dediğim oldu arada umutsuzluğa kapıldım ama şuna karar verdim:milletin baskısı, çocuğu olmuyor damgası ve etrafta her geçen gün hamile kalan arkadaşlarımızı görüp kendimi eksik hissetmem sadece kendime zarar veriyor bu da istediğim bebeği kucağıma almamı geciktiriyor.lütfen sen de kafana takma çünkü hissediyorum ki ne zaman aklımızdan tamamen bu stresi uzaklaştırcaz o zaman Allahın izniyle bebğimiz olur...

Canim endometrium 3.5 ise bu cok dusuk bir olcu ve bebek tutunamaz zaten. Tup bebek tedavilerinde bile endometrium 7 nin altinda ise trasfer yapmiyorlar . Arastir istersen endometrium 7 ve uzerinde olmali . benimki gecen ay 7 idi doktorum kotu degil ama cok da iyi bir netice degil demisti bana. Bende bu ay endometriumu kalinlastirmak icin bebek aspirini ve bol bol corek otu tukettim ve bu ayki olcum 8.2 di doktorum supersin dedi. insa Allah bu ay tutar bakalim. tutmazsa asilamaya gidiyorum daha fazla bekleyemeyecem cunku yasim 37
çörek otunu nasıl tükettiniz tozunumu yedinizzz? yoks ao şekildemi yediniz?

Back
X