• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım artık:((((

uyuzumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
75
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben hep sıkıntılıyım.en ufak bişeyi kafama takıyorum.insanların beni sevmediğini düşünüyorum.benimle alay ettiklerini filan.hep olumsuzum ya.mutlu olmayı bir türlü beceremedim.kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum.uzun süredir böyleyim.evliyim çocuğumda var.bu durum evimede yansıyor.eşim bile uzaklaştı benden.bir tek oğlumla avunuyorum.benim durumumda olan var mı? nasıl kurtuldunuz bu karamsarlıktan?

Canım kendine değer vermeye çalışarak başla.Kendi yöntemimi söyleyeyim sana bu tür dönemler için:kişisel gelişim kitapları okurdum farklı düşünmeye görmeye başlardım,birde seni seven insanları fark et onlarla vakit geçir anneni ara yakınsan buluş,oğluna bak sana sevgisini gör ve ömrü boyunca seni koşulsuz seveceğini düşün sevin.Eşine de zaman ayır özl hissettir bak o da sana nasıl dönüş yapıyor gör.Hiç bekleme bugün o gelesiye duş al süslen neşeli müzikler aç evi topla güzel yemekler yap,onu sevgiyle karşıla şaşırt bak gör dönüşü nasıl olacak sana bunların:emir_bebek:

Back