- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
Bence her gördüğüne söyle gerçeği, hatta onun önünde bile konu açıldıkça yalancı çıkar onu.
Hamilesin. Takma kafana. Bunlar için üzme kendini diyeceğim ama, sevgili eşin bir şey yapmayı düşünüyor mu? Farkında mı değil yoksa hani dünya alem bu kadının ne olduğunu biliyor da kendi halinee mi bıraktılar.
Allah sabır versin... bide su yönden bak ilerde bisey olursa kimse sana ve eşine kötü diyemez her dediğini falan yapıyorsunuz ya anlattigina göre... Takmamaya çalış eşinde farkındaysa annesi ile konuşsun iş onda bitiyor... bebegini sağlıkla kucagina alırsın insallah...Hayret adimi bebeğinize koyacaksiniz demedimi bu tipler onu mutlaka derlerde...
bence kaynananın ç.kü var yoksa kendi cinsiyetini niye kötülesin :s sorsana
Bu konuşulanları size yetiştiren kişiyle görüşmeyi kesin. Kv ile mümkün mertebe az görüşün.Konuşsun dursun ciddiye almayın. Bir süre sonra oda bıkar zaten.
O kişilerle bunların yalan olduğunu söyleyin. Kv yide karşınıza alın ve açıkça arkamdan konuştuğun herşeyi bilmiyorum gel yüzüme söyle deyin. .inkar etse bile ayağını denk alır.Bunlari bana yetistiren kisi degil malesef kisiler, aslinda tüm cevre. Ve genellikle bu yalanlari kendiliginden ortaya cikiyor
Cok cok nadir görüsüyoruz ama bu bile yetiyor. Fazla samimiyetimizde yok olabildigince soguk davraniyorum ama banamisin demiyor tüm gaz devam
Hohahahahabence kaynananın ç.kü var yoksa kendi cinsiyetini niye kötülesin :s sorsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?