Bunaldim artik

Sihirlidegnek

Cok Sükür Bin Sükür
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
956
894
53
Kaynanamin iki yüzlülügünden ve yalanciligindan biktim artik...

Sürekli baskalarina benim ve esim hakkimda yalan yanlis seyler anlatiyor. Sözde esimle her gittigimiz yere ondan izin alarak gidiyomusuz, ben yalniz disariya ciktigimda ondan izin aliyormusum, yemeklerimizi o yapip gönderiyormus (böyle birsey yok yaklasik 4 yillik evliyim ve ondan belki 1 veya 2 defa yemek almisimdir oda onun israriyla) bu liste böyle uzayip gidiyor. Herseyi oldugu gibi degilde olmasini istedigi sekilde aktariyor.

Kaynanam asiri derecede BEN odakli, dünya onun etrafinda dönsün istiyor.

Hergün aramalarin ardi arkasi kesilmiyor, evi ariyor acmayinca esimin cep telefonunu ariyor oda acmayinca yakin oturdugumuz icin disariya cikip arabamizin olup olmadigini veya camlarimizin acik olup olmadigina bakiyor oda yetmiyormus gibi tüm kayinlarimi arayip bizim nerde oldugumuzu bilip bilmediklerini soruyor.

Hamilelikten önce bukadar takmiyordum ama hormonlardan sanirim bu durum beni iyice germeye basladi.

En son hamleyi bebegimin kiz olacagini ögrendiginde yapti.. bana aciyarak bakip olsun saglikli olsunda kiz oluversin dedi.. neye ugradigimizi sasirdik esimle beraber.
Simdi ise esimin bebegin kiz olusuna cok üzüldügünü ve onun esimi teselli ettigini anlatiyormus herkese.

Cözüm yolu bulamiyorum, takmamaya calisiyorum ama hamileligim bu kadin yüzünden cok stresli geciyor :KK43:

Bence her gördüğüne söyle gerçeği, hatta onun önünde bile konu açıldıkça yalancı çıkar onu.

Hamilesin. Takma kafana. Bunlar için üzme kendini diyeceğim ama, sevgili eşin bir şey yapmayı düşünüyor mu? Farkında mı değil yoksa hani dünya alem bu kadının ne olduğunu biliyor da kendi halinee mi bıraktılar.

Allah sabır versin... bide su yönden bak ilerde bisey olursa kimse sana ve eşine kötü diyemez her dediğini falan yapıyorsunuz ya anlattigina göre... Takmamaya çalış eşinde farkındaysa annesi ile konuşsun iş onda bitiyor... bebegini sağlıkla kucagina alırsın insallah...Hayret adimi bebeğinize koyacaksiniz demedimi bu tipler onu mutlaka derlerde...:KK22:

Bu konuşulanları size yetiştiren kişiyle görüşmeyi kesin. Kv ile mümkün mertebe az görüşün.Konuşsun dursun ciddiye almayın. Bir süre sonra oda bıkar zaten.

Bence her gördüğüne söyle gerçeği, hatta onun önünde bile konu açıldıkça yalancı çıkar onu.

Hamilesin. Takma kafana. Bunlar için üzme kendini diyeceğim ama, sevgili eşin bir şey yapmayı düşünüyor mu? Farkında mı değil yoksa hani dünya alem bu kadının ne olduğunu biliyor da kendi halinee mi bıraktılar.

herkes onun nasil biri oldugunu biliyor. Dediginiz gibi onu her firsatta yalanci cikariyorum ama lafi öyle böyle kivirip oldu bittiye getiriyor. Ya sen yanlis anlamissindir diyor veya herkes onu yanlis anlamis oluyor.

Esim benim arkamda durur, beni savunur ama oda artik herkes gibi umudu kesmis, artik bosvermeye bakiyor

Allah sabır versin... bide su yönden bak ilerde bisey olursa kimse sana ve eşine kötü diyemez her dediğini falan yapıyorsunuz ya anlattigina göre... Takmamaya çalış eşinde farkındaysa annesi ile konuşsun iş onda bitiyor... bebegini sağlıkla kucagina alırsın insallah...Hayret adimi bebeğinize koyacaksiniz demedimi bu tipler onu mutlaka derlerde...:KK22:

aminn... herkes onun nasil biri oldugunu biliyor zaten.. Takmamaya calisiyorum ama takiyorum malesef. Esimde herseyin farkinda konusuyor annesiyle ama oda artik bosvermeye basladi, konussun dursun diyor.

Amin insallah cook tsk ederim :KK36: yok onu demedi, onlarda biri ölmeden isimi cocuga koylmazmis :KK24:

Bu konuşulanları size yetiştiren kişiyle görüşmeyi kesin. Kv ile mümkün mertebe az görüşün.Konuşsun dursun ciddiye almayın. Bir süre sonra oda bıkar zaten.

Bunlari bana yetistiren kisi degil malesef kisiler, aslinda tüm cevre. Ve genellikle bu yalanlari kendiliginden ortaya cikiyor

Cok cok nadir görüsüyoruz ama bu bile yetiyor. Fazla samimiyetimizde yok olabildigince soguk davraniyorum ama banamisin demiyor tüm gaz devam

Ben olsam ağzına mıçarım bunun.
Başkasından duydum ben senden yemek mi alıyorum derim?
Kız olacağına üzüldüyse iyi göremezsin ömür boyu derim.
Kimden öğrendiysen söyle, sen benim dedikodumu yapıyormuşsun menopozlu halinle utanmıyor musun derim.

Kaynanan şizofren sanırsam olmayan şeyleri olmuş gibi davrandığına göre.
Psikiyatriye götürseniz herkes için iyi olur.

Bu kadınla süper dalga geçilir yalnız:-) milletin yaninda dalga geçsene bununla. Hatta sakayla karışık desene anne olmayan şeyler uyduruyorsun hastaneye yatiralim diye. Yok derse e anne herkes yanlış bir sen mi doğrusun?

Bunlari bana yetistiren kisi degil malesef kisiler, aslinda tüm cevre. Ve genellikle bu yalanlari kendiliginden ortaya cikiyor

Cok cok nadir görüsüyoruz ama bu bile yetiyor. Fazla samimiyetimizde yok olabildigince soguk davraniyorum ama banamisin demiyor tüm gaz devam
O kişilerle bunların yalan olduğunu söyleyin. Kv yide karşınıza alın ve açıkça arkamdan konuştuğun herşeyi bilmiyorum gel yüzüme söyle deyin. .inkar etse bile ayağını denk alır.

en sinir oldugumda bebegin cinsiyetinin kız oldugunu ogrenince yaptıgı kendi cinsiyetinden bi haber kaynana yada kendini degersiz goruyor kadın oldugu icin herkesde oyle goruyor sanıyor

Ayyy ne lanet bi kariymis canim benim yaaa uzulme kuzucuk da uzulur ama hic kendini kandirma o kadin de_gis_meeez

Back
X