Bunaldım artık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb
Konuya geçeyim
Eşimle bir kaç ayda bir istanbula gidiyouz değişiklik oluyo çok da seviyoruz
Artık gideceğimizi kvlere söylefiğimizde bizide götürün vs demeye başladılar bunu söyleyen sadece kv ve eltim!
Eltimi ciddiye alıp cevap bile vermiyoruz zaten ne kadar gereksiz bi insan olduğunu konuşarımdan bilenler vardır
Kvyi de geçiştiriyoruz ama strese giriyorum yani niye illa biz!
İkimizinde eşi var değil mi alın eşimizi gidin
Mesela
Bayram tatilinde yine başka biyere gitmiştik, geldiğimizde o akşam kvlere yemeğe gittik
Eşimde dedi ki bi haftasonu pikniğe gidelim mi berber mangalı özledik.
Kv demesin mi " bizi böyle kandıramazsın siz gidin oralara gezin bizi pikniğe götür ancak"
Ya ben anlamıyorum sanki biz olmadan biyere gidemeyecekler.

Laf olsun diye diyorlardır. Sever bazıları boş beleş konuşmayı.siz de ciddiye almıyormuş gibi davranın, gülün geçin.
Hele eltinin ne işi var, saçmalık

Laf olsun diye diyorlardır. Sever bazıları boş beleş konuşmayı.siz de ciddiye almıyormuş gibi davranın, gülün geçin.
Hele eltinin ne işi var, saçmalık
Yok ciddi ciddi söylüyolar
Ama sadece kendileri değil eltim eşi kv ve eşi akıllarıyla dördü gelmk istiyomuş yani

kesin zamanında hiç gezmemiş görmemiş bi kv ye sahipsin şimdi basına kalıo

ben sana çok üzülüyorum hep eften püften şeyleri dert diye buraya yazıyorsun. belli ki çok da takıyorsun. umarım daha büyük dertlerin olmaz.
kadın öyle deyince götürmüyorsunuz bitiyor konu yani. uzatıp sündürmenin anlamı yok ki.

Evet herşeye takıyorum ben

Ben götürürdüm valla.
Çok ciddiyim.
Kalabalığın içinde bireysel takılmada çok başarılıyımdır.
Aynı odada yatacak değiliz ya.
Sabahın köründe kalkar sporumu yapar,havuza girerim.
Gelirim kocamın koynunda kahvaltının son 15 dakikasına kadar uyurum.
Yerim içerim cilveli cilveli.
Biri bir şey derse; "Herkes nasıl isterse öyle takılsın,tatil değil mi ya" derim.

Bu kafayla zor be Elif. Hiç orta yol bulmuyorsun. Azıcık gönül yapsan en azından kayınvalidenin. Eltiyi salla kocası götürsün.
Yok gerçekten hiç istemem bişey anlamam gittiğimden

Mangali begenmiyormus ya haspam
Istanbul orda,gitsin gezsin cok istiyorsa,diger gelinini de gotursun. Korkmasin yemezler kendilerini elifin kocasi yanlarinda olmazsa
Aynennnn öyle
aranizda ciddi bir problem yoksa bence bir kere götürebilirsiniz. Sonrasinda susarlar muhtemelen, susmazlarsa da e goturduk ya der geçersiniz.
Yok ama ben istemem hiç gitmiyim daha iyi yani kendileri gitsinler

Yok zaten iki gün kalıyoruz gidince ondada yapıcaklarımı belli oluyo ve amaç başbaşa kalmak zaten
O yüzden hiç ama hiç istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…