• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık

:KK70:Yüzmucez ki nerde yüzelim
Gece çıkarız diye düşündüm canlı müzik filan
Alışverş merkzlari
Sahilde yürüyüş vs vs
Otelin kapalı havuzunda.
Eeee tamam basın gidin mesela gece programımız var deyin.
Eşinle bağla sen bence olayı.
Hepiniz birlikte gidin,ayrı takılın.

Otelin kapalı havuzunda.
Zaman kalırsa olabilir
Yok olmaz Allah korusun
Zaten götürmek gibi niyetimiz yok ama strese giriyorum onlar öyle diyince

biz başbaşa gitmek istiyoruz diyin. sizde eşlerinizle başbaşa gidin diyin :deli: böyle insanlara zank diye söylemek lazım imadan anlamazlar.

Yok olmaz Allah korusun
Zaten götürmek gibi niyetimiz yok ama strese giriyorum onlar öyle diyince
O zaman strese girdiğin anda al sigaranı eline çık balkona iç.
Sigara içmiyorsan al telefonu eline görüşmem var de,çık balkonu ara anneni.
Uzaklaş ortamdan.

bence bu bir sıkıntı değil bir defa gelsinler ne olacak. sonrakilerde de götürmezsiniz. her zaman peşinize düşecek değiller ya...

mrb
Konuya geçeyim
Eşimle bir kaç ayda bir istanbula gidiyouz değişiklik oluyo çok da seviyoruz
Artık gideceğimizi kvlere söylefiğimizde bizide götürün vs demeye başladılar bunu söyleyen sadece kv ve eltim!
Eltimi ciddiye alıp cevap bile vermiyoruz zaten ne kadar gereksiz bi insan olduğunu konuşarımdan bilenler vardır
Kvyi de geçiştiriyoruz ama strese giriyorum yani niye illa biz!
İkimizinde eşi var değil mi alın eşimizi gidin
Mesela
Bayram tatilinde yine başka biyere gitmiştik, geldiğimizde o akşam kvlere yemeğe gittik
Eşimde dedi ki bi haftasonu pikniğe gidelim mi berber mangalı özledik.
Kv demesin mi " bizi böyle kandıramazsın siz gidin oralara gezin bizi pikniğe götür ancak"
Ya ben anlamıyorum sanki biz olmadan biyere gidemeyecekler.

Bizde de var böyle tipler İnan Bi yere giderken kimseye demiyoruz , gidince Bi anda oldu süpriz yaptı fln, yoksa takılan oluyo kesin :işsiz: sizde öyle deyin

Otelin kapalı havuzunda.

Ya eğer onlar da bizim gibi ise, beraber gidip ayrı takılma olayını yapamıyoruz biz. Belki onlar da öyle. En iyisi basıp gitmek, gittiğini belli etmemek

bence bu bir sıkıntı değil bir defa gelsinler ne olacak. sonrakilerde de götürmezsiniz. her zaman peşinize düşecek değiller ya...
Yok gerçekten istemiyorum mutsuz mutsuz gitmk istemiyorum
Bizde de var böyle tipler İnan Bi yere giderken kimseye demiyoruz , gidince Bi anda oldu süpriz yaptı fln, yoksa takılan oluyo kesin :işsiz: sizde öyle deyin
En iyisi valla habersiz çıkıp gitmek

Ben götürürdüm valla.
Çok ciddiyim.
Kalabalığın içinde bireysel takılmada çok başarılıyımdır.
Aynı odada yatacak değiliz ya.
Sabahın köründe kalkar sporumu yapar,havuza girerim.
Gelirim kocamın koynunda kahvaltının son 15 dakikasına kadar uyurum.
Yerim içerim cilveli cilveli.
Biri bir şey derse; "Herkes nasıl isterse öyle takılsın,tatil değil mi ya" derim.

İşte biz bunu yapamayanlardanız :kızgın:

Sinirlendiğini belli etme, takmıyormuş gibi görün ve keyfine bak.
Çünkü benim kv ve görümce de aynı seninkiler gibi.
Biz ne zaman konsere, tiyatroya, tatile gitsek kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Hadi kv dul, eşi ölmüş anlarım da.
Görümcemi çözemiyorum, eşi götürsün konsere, tatile.. Bizimle gelmek istemek nedir ya.
Ben hayatta yapmam kardeşimin eşine böyle şeyler.
Ama görümcem sürekli trip atar, bizi götüren yok ki, davet eden yok ki vırt zırt :oha:

cevap vermeyın muhatap olmayın sinir oldugunuzu bellı etmeyın
en guzel yol

İşte yapmayınca üzülen siz oluyorsunuz.

Evet ama ben Elif'i anlıyorum, bizde söyleyince hemen karşımızdakilerin gözü prlıyo ooo bizi de götürün, götürsen bize uyumuyo , götürmesen kalp kırılıyor, bizde gideceğimiz yere gidince söylüyoruz, ben eşim sürpriz yaptı diyorum, eşim zaten asla kimseye açıklama yapmak zorunda değilim modunda Bi insan

gidip nerede kalıyorsunuz?
biz de sık sık gittiğimiz için kv de aynı talepte bulunmuştu eşime.
ancak biz gidince benim çok samimi bir arkadaşımda kalıyorduk.
ben de asla birini de alıp öyle misafirliğe gidemeyeceğimi, eğer annesini götürmek istiyorsa günü birlik bir tur yapmasını söyledim eşime, bebek de olduğu için biz gelemeyiz oğlumla dedim, ya da geliriz biz oğlumla arkadaşımda kalırız, siz dönersiniz dedim.
öyle olunca da bir türlü ayarlayamadı eşim uygun bir zaman maalesef, yoksa götürmek istemişti annesini.

eğer otelde falan kalıyorsanız maddi olarak karşılayabilecekseniz veya onlar kendi giderlerini zaten karşılayacaklarsa bir kez deneyebilirsiniz.

Yani özellikle aranizda bir sorun yoksa, esinizle ozel bir yıldönümü falan kutlamiyorsaniz bence arada bir gelmelerinde bir sakinca yok. Hatta ben zorlarim kv ile gorumcemi siz de gelin birlikte gezelim diye bazen.

Back
X