Bunaldım, bana bir akıl verin lütfen

gulay__umit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
33
0
86
36
Bursa
merhaba arkadaşlar .
benim bir buçuk yıldan beri güzel giden bir ilişkim var. nişan yapacağız ama erkek arkadaşımın maddi imkanları yüzünden bir türlü yapamıyoruz. ailesi nişanı yapalım çıksın aradan düğünü sonra yaparız diyo. ama bizimki olmaz ben kendim yapıcam sonra laf yaparlar diyo. annesi soruyo yapalım diye o istemiyorum diyo ben yapıcam diyo.
sinir olmaya başkadım artık ama annem biraz daha böle giderse vermicem diyo.
bende artık ona inanmamaya başladım neden derseniz her ne olursa olsun bunca zaman lafını çekmişsin benim için ufak bir laf işisten nolur ki demeyiz diyolar
ne yapıcam sabrım tükeniyo yardım edin lütfen bir akıl verin yoksa olan azıcık aklımda gidicek yakında :(

bende okur okumaz aynı şey geçti içimden nişan kıza aittir.neden arkadaşın yapıcam diye tutturuyo annen madem öle yapılcak diyosa yapın erkeğe ait değilki bide annen kızıyo anlamadım yani:uhm:

nişanı kıztarafı yapar canmm ...

oldu kı erkek tarafı yapıcakk ;) aılesı zaten yapalım dıyo sız zorla yaptırmıyorsunuz ki

canım bunda dert etcek ne var nişanı tabi siz yapıcaksınız eğer çok şatafatlı bir şey olsun istemezse altında ezilirim gibisine sizin evde küçük aile arasında bir yüzük takın olsun bitsin oda düğüne para biriktirsin çok da israr ediyosa yapıversin

canım aynı seyı yasıoruz kısmen...ben beklıyorum valla sabrımın gucumun yettgı yere kdrda beklıcem bakalım nereye kdrrr

Back
X