• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım bana yardım lütfen ne yapmalıyım??

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar bundan 3 hafta önce yıllardır tanıdıgım ama arasıra telde yada msn face tarzı sosyal paylaşım sitelerınde konustugum bır arkadasımla bulusp gorusme kararı aldık ama aklımızda sımdı yasadıgım duyguların fıkrı yokken.... olaya gelınce bız bununla bulustuk oturduk bıryerlerde muhabbet ettıkce bırbırımızden hoslandıgımız dıle getrıdık ayrılınca bırbıırmızden sonra olan oldu ve bız asık olduk.. benım acımdan böylee suan emın olamıyorum fakat.. gel gelelım bu bana ask dolu sozler sen nerelerdeydınler bılırsınız konularımdan aska bır ınsan olarak havalarda ucuyordum ılk bır hafta benı telden cok guzel ıdare ettık bulusamayarak ıslerının yogunlugundan ne haftasonu ne hafta içi hıc bır sekılde gorusemedık ama ben genede sabırlı davrandım kızmadım öncekı ılıskılerımdekı hatayı yapmayım dıe suan 3. hafta ve bız bır kere bır saat gorustuk ınanılmaz yogun olmasından dolayı ve ben artık bu durumdan ıstemedıgı ıcın gorusmedıgını dusunmeye basladım..cunku aramıyordu gun ıcınde msj bıle azalmıstı.. soruncda haklısın ılk hafta boyle hersey guzeldı ama ınanılmaz yogunum demeler oldu..telfon bıle etmıyordu.. bı eve geldım msjı ama konusmaya gelınce cok sıcak konusyor.. ben arayınca sesını duydum mutlu oldum dıyor.. oncedende benden hoslandıgını soylemıstı.. askımlar sen ıyıkı varsınlar yanı ask dolu sozler... gel gelelım salı gunu bu eve erken gıtmıs bende ısın erken bıtmıs gorusebılrdık dedım..evde calısamam gerekıyor dedı..(bı fırmada kontroller egıtımler falan verıyor ıs olarak..pazar bıle calıstı.)ben neyse dedım ısı vardır kızmayım ... bı ıkı kere msjlastık sonra herzamn be yatıorum ıı geceler vs konusrduk ben uycam dedım cvp gelmedı..sabahı bekledım msj yok hersabah gunaydın derdı.. beyfendı kalmıs ıse gıtmıs ben bunu sınırlnıp arayınca ogrendım.. yanıı vurdumduymazlıgı sevmedım hakkında uyarmıstım onu dıkkate almadı..bende kızgın sekılde konustum sen bana deger vermıyomusun merakta bırakıosun hıc mı vaktın yokk ..kafam dolu ısım var gene haftasonu sehır dısı var vs ılk tartısmamız bumu olacaktı..gıbı seyler soledı ben aramasam aramıcanmı dedım kızarak konustum cunku sabrım tastı.. sonraa benım ıse donmem gerek dedı kapadık sonra konusruz dedı..tamam dedım kapdık... aksama kaadr sesı cıkmadı..ben cıkınca msj attım suraya gıdıyorum dıe cvp gelemdı... aksam 8 oldu facede bı yerde oldugunu gordum.. sınırlendım demek vakttı var bılerek yazmıo aradım acmadı 3 tane tavırmı aldın dıye msj attım cvp vermedı.. en son 3. den sonra yarın konussalım canım olurmu dıye msj yazdı.. bende olur dedım... saun ses yok sızce ne olacak bu iş ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımmm bana lutfen akıl verın

Hepimiz çalışıyoruz , yoğunluk nedir biliyoruz

İlgilenmiyor belli ki, arayıp sorma. Üzerine düştükçe çeker kendini. Ama rahatsız olduğun şeyleri açıkça söyle, hiç görüşmeden ilişki nasıl olacak. Olmuyorsa da olmuyordur, aklını çok fazla meşgul etme.

Okurken ne dusundum biliyomusun evli olmasin bu bekar olduguna eminmisin tatlim

İkinizde aynı şehirde oturuyorsanız bari hafta sonları görüşün bu kadar da mı zamanı yok.
Canım bence de hiiiçç üstüne düşme. o arayana kadar arayıp sorma. bide buluşma yerini, saatini onun kararına bırak. sen hiç bir konuda ısrarcı olma. Sakinliğini bozmadan bekle canım. Buluştuktan sonra neler olduğunu yaz bekliyorum.

En azından telefon etmeye fırsat bulabilir istese

Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok

Siz niye bu kadar üsteliyorsunuz ki, kaç kere aramalar kızmalar mesajlar.. Karşı taraf duvar gibi, ararım sonra konuşuruz diyor aramıyor.. Vaktim yok diyor ama sizin dışınızda herşey vakit buluyor maşallah..

Eski konularınızdan da yola çıkarak evliliğe fazla taktığınızdan kişinin kim ya da nasıl olduğuna pek doğru bakamıyorsunuz diye düşünüyorum..

canım erkekler işe geldikleri zmn biraz yogun oluyolar bi anda senide yok ediyolar bence sen görüşelm fln deyip durmaa işi bitince o der zatn ne acele ediyosun bak aşık olmşssn tepkisiz kalki desin oda bak hatun buluşalm demiyor diye sen böyle dedikçe aa buluşalm dior bak peşmde düşüncesi oluyor ;)

aynı olay benım de başıma geldi hemde aynı insan tarafından bikaç kere
görüşünce sorun yok herşey çok güzel,ama gel gelelim normal zamanda canı ısteyınce aramalar,sormalar,mesajlar,kayıplara karışmalar ama maşallah paso facebook ta
velhasılı kelam her seferinde benden bi şans daha istedi ama inan değişmedi,enson yıne buluşacağımız gün kayıplara karıştı,1 hafta sonrada msj atıyo naber aşkım naslsın dıye
hem dengesiz,hem yüzsüz,hem karaktersiz
işin özü değişmez seninki de,hiç kafanı yorma,ona sakın hesap sorma,benım gıbı geç olmadan çıkar hayatından,başka kısmetlerine mani olma
bunlar ıkı güzel lafı aşk sanıyolar,hatta bunla ilgili bı söz de vardı da aklıma gelmıyo
zamanına yazık,gunde 1dk ayırıp senı aramayan,msj atmayan adamın,senı görmek için fırsat yartamaktan aciz adamın sevgiyle,aşkla işi olmaz
iyi bak kendıne..

canım erkekler işe geldikleri zmn biraz yogun oluyolar bi anda senide yok ediyolar bence sen görüşelm fln deyip durmaa işi bitince o der zatn ne acele ediyosun bak aşık olmşssn tepkisiz kalki desin oda bak hatun buluşalm demiyor diye sen böyle dedikçe aa buluşalm dior bak peşmde düşüncesi oluyor ;)

aynı olay benım de başıma geldi hemde aynı insan tarafından bikaç kere
görüşünce sorun yok herşey çok güzel,ama gel gelelim normal zamanda canı ısteyınce aramalar,sormalar,mesajlar,kayıplara karışmalar ama maşallah paso facebook ta
velhasılı kelam her seferinde benden bi şans daha istedi ama inan değişmedi,enson yıne buluşacağımız gün kayıplara karıştı,1 hafta sonrada msj atıyo naber aşkım naslsın dıye
hem dengesiz,hem yüzsüz,hem karaktersiz
işin özü değişmez seninki de,hiç kafanı yorma,ona sakın hesap sorma,benım gıbı geç olmadan çıkar hayatından,başka kısmetlerine mani olma
bunlar ıkı güzel lafı aşk sanıyolar,hatta bunla ilgili bı söz de vardı da aklıma gelmıyo
zamanına yazık,gunde 1dk ayırıp senı aramayan,msj atmayan adamın,senı görmek için fırsat yartamaktan aciz adamın sevgiyle,aşkla işi olmaz
iyi bak kendıne..

seninki cidden fazla yüzsüzmüş arkadaşımm böyle tiplerin şerrinden koruyalım kendimizi :)

O aramiyorsa sen hic arama herzaman kacan kovalanir...ustune gittikce kendini bulunmaz hint kumasi zannederler....

Ona elinin altındaymış hissi veriyorsun oda bağlandı bu diye keyfi davranıyor kusura bakma iş ile alakalı bir durum değildir bu. Sende bundan sonra onun gibi davran arama sorma bir mesajmı attı ikinciye bekle aradım cevaplama ikinciyi bekle bu süreçte gösterdiği tavır ne olduğunu ortaya çıkaracaktır.

Kendini geri çek, imkansızı oyna bak nasıl geliyor.
Ama tabi önce evli olup olmadığını öğren.

canım evli degıl bazıları sormus ta bılıyorum degıll emınım..bana ılk konustugumuz 1 hafat okadar sıcaktıkı sonra ıyıce ıs dıyıp uzaklastı yanıma gelıncede 3 haftadır 1 saatlıge kendı ustune alma dedı işten dolayı yogunum ıyıde ne bu ıs yaa anlamadım.. dunde ben kızdım dıye hıc aramadı ben aradım msj attım cvp son anda yarın konusalım canım olurmu??? bu nedır yaa saat 10 bucuk sabhalrı gunaydın dıyen herıften ses yok ne sınırmıs yaa bu sızce bıttımı bu ılışkı zaten hıc baslamamıs yada bana msj atmaktan baska bısey yapmadı cıdden

bişey sorcam 3 hafta içinde bikaç saat görüştünüz öyle söylediniz değilmi? ben okurken bunaldım valla,trip atmalar,tavır almalar,sinirlenip aramalar, hesap sormalar falan....
bu duruma 3 haftada nasıl soktunuz kendinizi?
kız dediğiniz ağırdan satar kendini ya,böyle adamın boğazına basıp bunaltırsanız o ilişki 5 haftayı geçmez söyliim ben...

ayrıca gerçekten hoşlansa,düşünse, değer verse ilişkinin ilk haftalarında mutlaka sık görüşürdünüz,yoğun olsa da zaman yaratırdı... yapmıyosa eğer,"benne niye görüşmedin ühüühüü" diye sinire kesmenin manası yok...

Aşık olan insan,görüşüp konuşmak için yanıp tutuşur.
Ne kadar işi olsa,2 iş arasında ayaküstü bile olsa görmek ister.
Hele telefon olayı iyice abartılı.Tuvalete de mi gitmiyor,akşam evinde uyumuyor mu bu insan ?
Bir ara bulup arayabilir veya mesaj yazabilir.

Bence görüşme onun açısından olumlu geçmemiş.

Veya birden fazla kişiyle görüşüyorsa,başka taraf ağır basmıştır.
Seni de tamamen silmeden kenarda tutuyordur.

bişey sorcam 3 hafta içinde bikaç saat görüştünüz öyle söylediniz değilmi? ben okurken bunaldım valla,trip atmalar,tavır almalar,sinirlenip aramalar, hesap sormalar falan....
bu duruma 3 haftada nasıl soktunuz kendinizi?
kız dediğiniz ağırdan satar kendini ya,böyle adamın boğazına basıp bunaltırsanız o ilişki 5 haftayı geçmez söyliim ben...

ayrıca gerçekten hoşlansa,düşünse, değer verse ilişkinin ilk haftalarında mutlaka sık görüşürdünüz,yoğun olsa da zaman yaratırdı... yapmıyosa eğer,"benne niye görüşmedin ühüühüü" diye sinire kesmenin manası yok...

bana konusmalrından cesaret alarak kendısıne bu tavırı yaptım bana cok deger verdıgını ıyıkı oldugumu heran aklında oldugumu her fırsatta msj atmak ıstedıgını solemesınden cesaret buldum yanıı gecen konusmalardan askım bıtanemm demmeler ıyı varsın demeler bana msk yazmıosun demeler bunlardan cesaret aldım .. ve gorusemedıgımız ıcınde bunca lafa sınırlendım ılıskının ılk baslarında bunu yapmasına sınırlendım soledıklerıyle yaptıklarının aynı olmamasına sınırlendım.. ben ona hakaret boyutunda kızmadım sadece bıraz sertlestım ama umursanmadıgımı hıssettım cunku konusulan seyler baskaydı..

bana konusmalrından cesaret alarak kendısıne bu tavırı yaptım bana cok deger verdıgını ıyıkı oldugumu heran aklında oldugumu her fırsatta msj atmak ıstedıgını solemesınden cesaret buldum yanıı gecen konusmalardan askım bıtanemm demmeler ıyı varsın demeler bana msk yazmıosun demeler bunlardan cesaret aldım .. ve gorusemedıgımız ıcınde bunca lafa sınırlendım ılıskının ılk baslarında bunu yapmasına sınırlendım soledıklerıyle yaptıklarının aynı olmamasına sınırlendım.. ben ona hakaret boyutunda kızmadım sadece bıraz sertlestım ama umursanmadıgımı hıssettım cunku konusulan seyler baskaydı..

Bu sözler,görüşmeden "önce" miydi acaba ?

Back
X