• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım bana yardım lütfen ne yapmalıyım??

daha öncesinde görüşmelr nasıldı?
daha sık diyosan bence atlatıyo cnm bırak düşme üstüne..
kapılma hemen.

ben internette sohbet eden erkeklerın tek kadınla yetindiklerini hiç sanmıyorum başbakan bıle bukadar yoğun değildir herhalde insan yenı tanıştığı bırını bukadar boşlarmı bence hiç uğraşma daha 15 gunluk bişi kafana bıle takmaa

gerçekten seven ilgi duyan erkek görüşmek konuşmak için fırsat yaratır canım ne kadar yoğun olursa olsun bir yolunu bulur
demek ki çok fazla etkilenmemiş senden
sende onun gibi yap kendini geri çek arama sorma niye aramıyorsun diye sitem etme
gerçekten sana ilgisi varsa peşine düşer yoksa da en baştan bağlanmadan yolver gitsin:19:

acaba bitirdimi deme sen bitir
mesaj atmamak için kendımı zor tutuyorum deme,atma,kendını küçültmekten başka bir işe yaramaz çunku
ararsa daha açma
yazarsa cevap verme
anlasın
cin olmadan adam çarpmak ne demek...

acaba bitirdimi deme sen bitir
mesaj atmamak için kendımı zor tutuyorum deme,atma,kendını küçültmekten başka bir işe yaramaz çunku
ararsa daha açma
yazarsa cevap verme
anlasın
cin olmadan adam çarpmak ne demek...

demin aradım ne olcaksa olsun bıtsın dıye mesgule atıp toplantıdayım dedı.... ararsa eger içimdekılerı dökücem böle duramıyorum.facede de eklı sılmek ıstemıyorum ama sılmelıyım en yakın arkadasıda eklemıstı benii

üç haftadır görüşüyorsun ama karı koca gibi bir ilişki bekliyorsun farkındaysan.
sanırım karşı tarafı biraz serbest bırakmayı öğrenmen gerekiyor.
aramıyorsa, canı aramak istemiyordur. bu kadar basit.
hesap soracak konumda bile değilsin henüz.
şimdi böyleyse iş ciddiye binince neler yapar bu kız dedirtiyor gibisin.
belki senle ilgili kararsızlıkları var
sen bu kadar tepkisel davrandıkça kararı olumsuz yöne doğru gider.

üç haftadır görüşüyorsun ama karı koca gibi bir ilişki bekliyorsun farkındaysan.
sanırım karşı tarafı biraz serbest bırakmayı öğrenmen gerekiyor.
aramıyorsa, canı aramak istemiyordur. bu kadar basit.
hesap soracak konumda bile değilsin henüz.
şimdi böyleyse iş ciddiye binince neler yapar bu kız dedirtiyor gibisin.
belki senle ilgili kararsızlıkları var
sen bu kadar tepkisel davrandıkça kararı olumsuz yöne doğru gider.

arkadasım adam bana karısıymıs gıbı msj atıyosa ılgı gosterıyosa ilişkinin basında ben de ona gore davranırım hesap sorma hakkımın olup olmadıgını ona sormusyum ve menunıyet duyacagını bana rapor vermennın bıle hosuan gıdecegını soyledıgı ıcın o hakkı kendımde gordum... zaten msj yazdım hayatından cıkıyorum dedım.. ugrasmıcam ıstese benı kaybetmekten kokmazdı hepsı yalan palavraymıs

tamam yoğunluk anladık, ama hiç görüşmeden de ilişki olurmu..
telefon arkadaşlığı gibi bişey olmuş bu...
tabi telefondaki arkadaşlığı da sorgulanır bence...
çünkü telefonda bile görüşmeye mırın kırın ediyori cevap yazmıyor vs vs
bence fazla uzatmayın, ilerde üzüleceğinize şimdi basitçe atlatın derim..
pek sağlam bişey çıkmaz bu ilişkiden

konunun sadece başını okudum. bir erkek böyle yapıyorsa uzaklaş kesinlikle. aklından geçen olay şu bu kız dursun bir köşede canım istedikçe görüşürüm. ha bu arada başka kızlar bakmaya da devam ediyordur. çok acımasız oldum belki ama başkasını bulunca o haftada bir aramalar hiçe düşecektir. erkeklerin çok yoğunum bahanelerine inanmıyorum artık. insan ne şartlar altında çalışırsa çalışsın günde mutlaka en az bir saati boştur. yemek yerken arayabilir. wc de bile arayabilir yeter ki istesin. bu işi bahane eden tipik bir erkek.......

arkadasım adam bana karısıymıs gıbı msj atıyosa ılgı gosterıyosa ilişkinin basında ben de ona gore davranırım hesap sorma hakkımın olup olmadıgını ona sormusyum ve menunıyet duyacagını bana rapor vermennın bıle hosuan gıdecegını soyledıgı ıcın o hakkı kendımde gordum... zaten msj yazdım hayatından cıkıyorum dedım.. ugrasmıcam ıstese benı kaybetmekten kokmazdı hepsı yalan palavraymıs

arkadaşım hiç strateji ya da taktik ya da bunun gibi şeyler duydunmu? ya benim kaç yıllık sevgilim olan nişanlım bile bana böyle aramıyosun mesaj atmıyosun diye trip atsa sürekli ondan bile soğurdum belki ya.çok iğrenç bişey bu.

kendimi tutamıyorum arıyorum mesaj atıyorum diyosun,kusura bakma da nasıl tutamıyosun.telefonu uzağa koy düşünme kendi hayatın olsun biraz.aç film izle.başka bişey yap.kendi başına yaşamadığını bilmediğinden oluyo bu yanlızlık korkusu bu aman buldum kaçırmayayım durumu.

sen kızsın o adam sana 3 haftada kapına kamyonla gül dökse bile dalmycan hayallere,hissetmicen karısı gibi.insan kolay elde ederse çabuk vazgeçer.(dacia reklamından:9:) tut kendini hiç arama edebi mesajlar da atma yok "hayatından çıkıyorum",yok "ömür yolumu senle yürümek isterdim fekat beyhudeymiş" falan gibi.get a life!
güçlü ol güçlü huuuu!

Adam evli olabilir ...Kimliğine baktın mı ?:28:

Tamam meşgul olur da buda abartmış iyice.

Bahane bulduğu çok bariz ortada.:40:

Face e girip durumunu güncellemeye vakit buluyorda sana msj atmaya mı vakit bulamıyor brak Allah aşkına.

Böylelerini çok gördük.İpleriyle kuyuya inersen boğulup kalırsın.:37:

Bırak kendi haline.

Ama şu konunun ilk mesajını okuyunca ben burda bunaldım inan.:18:

Kaç kere aradım msj attım yazmışın.:36:

Bu kadar sıkboğaz etme adamı.

Kaçan kovalanır diye bi söz var bilmem bilir misin.?:4:

Sen kovaladıkça o kaçmayı meslek edinmiş sürekli bir bahane bir bahane hırla gitmiş.

Azcık kendini geri çek bakalım ne tavır takınacak.

O zamanda aramazsa bu işten sana hayır gelmez demektir.

Unutma kız evi naz evi :34:

üzülerek ve seni düşünüyorum söylüyorum.yoğunum, zamanım yok, bi yere kadar.dikkatli ol ama, inanma.bahanesi oluyor bunlar.sende aklında bulunsun sıkma karşındakini o bi erkek.ilgi görürse, ilgisi azalır.bu hep böyle olmuştur.

pea nicli bir arkadas bana strateji uygula demıs o stretejiyi uygulamaya calıstım 2 hafta boynca zaten ama bısey farketmıo nato kafa nato mermer ben bu sekılde gıden bı ılıskı ıstemıyorumkı nıe stratejı uygulayım yaa ıcım ıcım yıyecek nıe dusundugumu soylemıyım adam benı ısteyınce arıcak msj atıcak ben stratejımı dıyıcem buna............ dun gece msj attım zaten hayatından cıkıyorum sana ıyılık edıyorum dedım cvp falan vermedı hayatımda bukadar kansız bırı olacagını bu ınsanın boyle kansız oldugunu hıc tahmın etmıyordum..3 hafta ıcınde ılk gorusme dısında 1 saat gorusmek sadece msj atmak ılk bes gun arayıp dıger hafta 1 yada 2 kez aramak bunun neyıne ben streteji uygulayım adam olana uygulanır o anlayana uygulanır..

Son düzenleme:
bende ilk okuduğumda evli olduğunu düşündüm. inşallah değildir canım, inşallah şuankinden daha fazla üzülmezsin..
ama eğer bekarsa ve böyle yapıyorsa o zaman düşündürücü. hadi erkekler zamanla ilgisizleşiyo..
ama siz daha yeni başlamışsınız ilişkiye. hatta daha tam başlayamamışsınız bile. bu dönemde ikinizinde çok heyecanlı mutlu ilgili olmanız gerekirdi.
şuan aklıma gelen verebilceğim tek tavsiye, siz üstüne düşmeyin. bakalım o sizi ne zmn sonra ne diyerek arıcak? eğer aramazsa ztn istemiyor demektir. bu durumda yapılacak çok da bişey yok malesef..

Uzgunum ama seni yedekte tutuyor gibi geldi bana gercekten birseyler hissediyor olsaydi napar ne eder sana vakit bulurdu sende bu saatten sonra hiccc arama bence gercekten ilgisi varsa birazda o enerji harcasin sana ulasmak icin.

bir hafta oldu adamdan ses soluk yok hayatından cıkıyorum demem ragmen ona bıle cvp yok ama ilişki baslarken askı hayatı herseyı olmustum.. nerlerdeydın dıodu ne bıcım ınsanmıs ya

Back
X