- 5 Eylül 2010
- 112
- 38
- 118
slm arkadaşlar o kadar bunaldım ki en sonunda yazayım dedim. 9 ay önce özel sektörde işe başladım. Şirket büyüme aşamasında olduğu için 2 müdür ( biri genel müdür diğeri reklam müdürü) 4 tane de satış danışmanı aldı. 4 kişi başladığımız pazarlama departmanının 3 ü üniversite mezunu bi tek ben lise mezunuyum. diğer 3ü işten çıkartıldı birtek ben kaldım. Sorunum müdürümle. beraber firmalara falan gidiyoruz. Bi ara gayet iyi anlaşırken zamanla ben iş almaya başlayınca bana karşı daha kaba ve sinirli davranmaya başladı. Ben tam işi bağlama aşamasındayken bende geleyim deyip, sözleşmeleri kendi yapmaya başladı. Zamanla bu durumdan rahatsız oldum ve bunu kendisine söyledim. Bu sefer daha büyük sorunlar çıktı. Benim yardım almam gereken konularda bana yardımcı olmadı. Benim yanımda küfür etmeye başladı. Ben tekrar konuştum bu konuşmalrından rahatsız olduğumu ve ona karşı saygımı yitirmeye başladığımı dile getirdim. Oda Haklısın dedi ve bidaha böyle şeylerle karşılaşmadım. Fakat son 2 haftadır beni hizmetçisiymiş gibi kullanmaya başladı en son bu sabah bana kendi odasını toplamamla ilgili emir verdi. Bende gayet net bir şekilde ben sizin hizmetçiniz değilim dedim. O da konuşucaz seninle dedi ve çekti gitti. Ne yapacağımı şaşırdım