- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
Öncelikle herkese merhaba.benim sorunum tamamen iş hayatıyla alakalı.Çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım ve 5 ay işssizlik sürecinin ardından bir işe başladım.su an bulunduğum şehirde kendi bölümümle alakalı iş olanağı yoktu kötünün iyisidir dedim paraya ihtiyacım vardı girdim.bilinir adı duyulmuş bir yer ama benim çalışmak istediğim/mezun olduğum bölümle çok alakasız.çok mutsuzum
daha 1 ay oldu ama bıktım şimdiden,alışmaya çalışayım diyorum olmuyor,yapamıyorum.ve hiçbir şey dışarıdan bakıldığı gibi değil.sanırsın şirket çok kurumsal ama günde kaç saat patronları görüyorsun,kasılıyorsun her şeyine karısıyorlar özel de dahil.ben hiç böyle ortamlarda çalışmadım hep büyük kuruluşlardı çalıştığım işler.ben iletişim fakültesi mezunuyum.kpss'ye 3 ay gibi bir süre kaldı.bizim memuriyette istihdamımz yok ama burası Türkiye olur ya!işin yoğunluğundann ve çalışma saatlerinden ötürü ikisini aynı anda yürütme şansım sıfır.
Sizce,ayrılıp 3 ay kpss mi çalışayım?temmuz sonrasında mı iş bakmaya başlayım?
Yoksa burda bir düzen mi tutturmaya çalışayım kendime alakasız sevmediğim bir sektör,ortam olsa da?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Sizce,ayrılıp 3 ay kpss mi çalışayım?temmuz sonrasında mı iş bakmaya başlayım?
Yoksa burda bir düzen mi tutturmaya çalışayım kendime alakasız sevmediğim bir sektör,ortam olsa da?
Fikirlerinizi bekliyorum.